Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-Άρης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Άρης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Ευτυχία. 

Θα ήταν ωραίο ζευγάρι οι δυο τους πάντως, δεν συμφωνείτε κι εσείς;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου για την Μαρίνα

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς είδαμε τον όμορφο και γοητευτικό Άρη να πλησιάζει την Ευτυχία με ερωτικές διαθέσεις. Η Ευτυχία δεν μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη μπροστά σε αυτήν την διεκδίκηση αφού ο Άρης είναι ευγενικός, γλυκός και πολύ γοητευτικός.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το δραματικό φινάλε και τι θα δούμε στην δεύτερη σεζόν

Η Γη της Ελιάς-Άρης-

Ξέρει όμως ότι στην προκειμένη στιγμή της ζωής της, αυτό που έχει προτεραιότητα είναι το μωρό που κουβαλά μέσα της και θα κάνει τα πάντα για να είναι ασφαλή και ευτυχισμένο. Αποφασίζει να αφήσει στην άκρη την προσωπική της ζωή και να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στο μωρό της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα μυστικά του Θανάση αναστατώνουν τη Μάνη

Για να καταφέρει να πείσει τον Άρη να μείνει μακριά και να σταματήσει να προσπαθεί δεν διστάζει να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Του λέει ότι είναι έγκυος και μάλιστα στο παιδί του Αποστόλη και ο Άρης μένει σοκαρισμένος.

Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ζητάει από την Αλκμήνη να βγουν ραντεβού

Μπορεί να τον έχει γοητεύσει πολύ η Ευτυχία όμως δεν ξέρει αν μπορεί να μπλέξει σε τέτοιες περιπέτειες. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η Ευτυχία ετοιμάζεται να γίνει μάνα. Είναι ότι ετοιμάζεται να γίνει μάνα στο παιδί ενός κακοποιού που όλον αυτόν τον καιρό έχει κάνει ξεκάθαρο το μέχρι που μπορεί να φτάσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται υποχείριο του Δημοσθένη

Αποφασίζει λοιπόν να απομακρυνθεί από την Ευτυχία. Η ίδια απογοητεύεται αλλά δεν σοκάρεται. Είναι διατεθειμένη να απορρίψει και τον πιο πολλά υποσχόμενο έρωτα, μόνο και μόνο για να αφιερωθεί στο παιδί της.

Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-Άρης-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close