Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού το ψέμα του Αλέξη σκορπά τον τρόμο στην Μάνη. 

Πάντως κατά την γνώμη μας δεν έπρεπε να τον κάνουν τόσο ψυχασθενή τον Αλέξη. Έχει χημεία με την Μυρτάλη…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Ευτυχία

Η Μαργαρίτα ανησυχεί πως ο Αλέξης της κρύβει πολλά πράγματα. Είναι σίγουρη ότι δεν πηγαίνει στον ψυχολόγο όπως θα έπρεπε για τις συνεδρίες του και ότι φυσικά δεν παίρνει την αγωγή. Η αλήθεια είναι πως ο Αλέξης όντως δεν κάνει τίποτα από αυτά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου για την Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Φαίνεται καλύτερα ψυχολογικά απλά επειδή ξέρει να παίζει καλό θέατρο, όμως μία μάνα πάντα ξέρει το παιδί της. Ο Αλέξης έχει βυθιστεί στην εμμονή του για την Μυρτάλη και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Έτσι, όταν λέει πως θα πάει στον ψυχολόγο κάνει βόλτες μόνος του έξω από την πόλη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το δραματικό φινάλε και τι θα δούμε στην δεύτερη σεζόν

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-Μυρτάλη-

Κάποια στιγμή η Μαργαρίτα κουράζεται να ζει μέσα στην αμφιβολία και φοβάται μήπως το παιδί της υποτροπιάσει. Έτσι αποφασίζει να τον ακολουθήσει για να ανακαλύψει αν της λέει την αλήθεια. Βλέπει λοιπόν τον Αλέξη να κατευθύνεται προς το γραφείο του ψυχολόγου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα μυστικά του Θανάση αναστατώνουν τη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Λίγο πριν φτάσει όμως, παίρνει τηλέφωνο τον ψυχολόγο, ακυρώνει το ραντεβού και πηγαίνει προς άλλη κατεύθυνση. Η Μαργαρίτα γίνεται έξαλλη με τον γιο της. Το κακό είναι ότι η έλλειψη ψυχοθεραπείας και αγωγής θα οδηγήσουν τον Αλέξη σε ακόμη πιο απρόβλεπτες συμπεριφορές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close