Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα μάθουμε το δραματικό φινάλε της σειράς αλλά και τι θα δούμε στην δεύτερη σεζόν. 

Θα φάμε στην μούρη την Αρετή και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά; Αυτό πείτε μας…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο θάνατος που στοίχειωσε τον Κωνσταντίνο

 

Τί θα δούμε στο φινάλε της σειράς;

Το φινάλε της σειράς η γη της ελιάς πλησιάζει και όπως όλα δείχνουν θα δούμε αρχικά τον Στέφανο και την Ελένη να αφήνουν οριστικά την Αρεόπολη φεύγοντας για να ζήσουν τον έρωτά τους και να χτίσουν μία κοινή ζωή από την αρχή.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα μυστικά του Θανάση αναστατώνουν τη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-Στέφανος-

Το ίδιο ισχύει και για τον Ιάκωβο ο οποίος φαίνεται πως μπορεί να αγαπάει πολύ την Αθηνά αλλά στο τέλος της σεζόν θα μας αποχαιρετήσει, φεύγοντας για την Ισπανία. Από την άλλη ο Ανέστης και ο Δημήτρης θα πεθάνουν και σε μερικούς όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο αυτοί οι θάνατοι θα φέρουν δάκρυα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ζητάει από την Αλκμήνη να βγουν ραντεβού

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δεν πρόκειται να ξανακάνω το ίδιο λάθος

Σε άλλους όμως όπως για παράδειγμα στην Αθηνά ο θάνατος του Δημήτρη θα φέρει ανακούφιση αφού επιτέλους δεν θα έχει κανέναν να την εκβιάζει. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα spoiler στο φινάλε της σειράς θα δούμε πολύ ευτυχία αλλά και πολύ αίμα που θα εντείνει την αγωνία γι’ αυτά που πρόκειται να δούμε στην δεύτερη σεζόν.

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Τί θα δούμε στην δεύτερη σεζόν;

Στην δεύτερη σεζόν η αγωνία θα κορυφωθεί. Θα ξεκινήσουμε τον Δημοσθένη ο οποίος καταφέρνει να γίνει μόνιμος κάτοικος της Μάνης και έχει την εμπιστοσύνη όλων των κατοίκων, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν άκρως επικίνδυνο άνθρωπο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται υποχείριο του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Επίσης στην δεύτερη σεζόν θα γνωρίσουμε καλύτερα του Χρήστου που σύμφωνα με πληροφορίες τα μυστικά του, το ένοχο παρελθόν αλλά και περισσότερες πτυχές του εαυτού του θα ξεδιπλωθούν στους τηλεθεατές αργά και σταδιακά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ζευγάρι Φίλιππός και Βασιλική στη ζωή

Φαίνεται πως στην δεύτερη σεζόν καθοριστικό ρόλο θα παίξουν ο Δημοσθένης, ο Χρήστος, η Ασπασία και ο Θανάσης, όπου θα αλλάξουν κατά πολύ την ιστορία όπως την ξέραμε και θα ταράξουν για τα καλά τα νερά της Μάνης.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά σοκάρεται όταν βρίσκει ένα κρυμμένο όπλο

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-Ασπασία-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύονται

Φυσικά και στην δεύτερη σεζόν θα δούμε νέους και θυελλώδεις έρωτες, χωρισμούς, πάθη αλλά και θανάτους. Το φινάλε πρόκειται να αφήσει τους τηλεθεατές με πολλά ερωτηματικά και απορούμε πως θα περάσει ένα ολόκληρο Καλοκαίρι μακριά από την αγαπημένη μας σειρά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close