Η Μυρσίνη από τις  Άγριες Μέλισσες σε νέα σειρά του Mega

Η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες σε νέα σειρά του Mega με ανατρεπτικό ρόλο καλόγριας. Η Κατερίνα Διδασκάλου κάνει την ανατροπή.

Να δώ την Διδ καλόγρια και τίποτα άλλο στον κόσμο παιδιά!!!

Αυτή την περίοδο επικρατεί έντονη κινητικότητα στα στρατόπεδα των καναλιών και των εταιριών παραγωγής, καθώς ετοιμάζονται πολλές νέες σειρές σε όλα τα κανάλια. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν οι ιθύνοντες των καναλιών θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους κάποια αγαπημένα πρόσωπα.

Η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες σε νέα σειρά του Mega

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω εγκαταλείπει τον Κωνσταντή

Ένα από αυτά είναι η Κατερίνα Διδασκάλου η οποία επέστρεψε στη μικρή οθόνη πριν από τρία χρόνια με τη δραματική σειρά εποχής του ANT1 άγριες μέλισσες και από ότι φαίνεται ετοιμάζει ένα νέο τηλεοπτικό χτύπημα σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού mytv.

Η ίδια, βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη προκειμένου να πρωταγωνιστεί στη Νέα καθημερινή δραματική σειρά του MEGA Μαύρο Ρόδο σε σενάριο Γιώργο Κρητικού και σκηνοθεσία Κώστα Αναγνωστόπουλου .

Η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες σε νέα σειρά του Mega

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Το μεγαλοπρεπές τέλος του Δούκα

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται μία Καλόγρια η αδερφή Ελισάβετ η οποία επιστρέφει στο πατρικό της. Εκεί καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της, στο πρόσωπο του Δημήτρη, ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στο δρόμο του Θεού που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη σειρά, αποτέλεσε το μήλον της Έριδος για τρία κανάλια και συγκεκριμένα για το Mega τον Αntenna και το ΣΚΑΪ με τον πρώτο τελικά να την κλειδώνει για το νέο πρόγραμμα του.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη

Η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες σε νέα σειρά του Mega

H Υπόθεση της Σειράς Μαύρο Ρόδο

Με βάση το βιβλίο:

«Η επιστροφή στο πατρικό είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της νέας κοπέλας. Η πάλη ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει, το πρέπει και το μπορώ, με τις σκιές του χθες να βαραίνουν το πεπρωμένο της.

Πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής της, χωρίς η ίδια να το έχει επιλέξει, σ’ ένα χώρο που της άφησε τα σημάδια του, μ’ έναν τρόπο σκέψης μακριά από των υπολοίπων.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: O Ακύλας σκοτώνει τον Δούκα και ο Μελέτης τον σφάζει

Η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες σε νέα σειρά του Mega

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης ομολογεί τον φόνο του Αλέξη Γραμματικού

Οι εσωτερικές συγκρούσεις τεράστιες. Τι θα ακολουθήσει; Όταν ο άλλος σού δίνει ένα κομμάτι της ψυχής σου που δεν είχες καν αντιληφθεί ότι σου έλειπε, τότε μήπως η αγάπη είναι ένα λουλούδι που πρέπει να του επιτρέψεις να ανθίσει; Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι ορίζει η μοίρα. Ένα μυθιστόρημα όχι μόνο για τον έρωτα, αλλά και για την αγνότητα της ψυχής, ένα καθηλωτικό και κατανυκτικό βιβλίο»…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close