Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη

Άγριες Μέλισσες:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον Δούκα να ξεγεννάει την Ελένη.

ΤΟ ΜΩΡΟΟΟΟΟΟΟΟ ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ

Ο Ακύλας συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή για τη δολοφονία των πέντε μελών της ΕΑΚ. Εκτός από το Διαφάνι που πανηγυρίζει για το νέο αυτό, στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η οικογένεια Μεγαρίτη που βλέπει επιτέλους τον «βασανιστή» της να τιμωρείται για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: O Ακύλας σκοτώνει τον Δούκα και ο Μελέτης τον σφάζει

Η Ζωή νιώθει μεγάλη ανακούφιση που επιτέλους θα είναι ελεύθερη από τον δυνάστη της και για να του δώσει και τη χαριστική βολή τον επισκέπτεται στη φυλακή και του αποκαλύπτει πως η Κορίνα δεν είναι δικό του παιδί. Εκείνος γίνεται έξω φρενών και εκείνη γελάει με ικανοποίηση που του κρατούσε για φινάλε το τελειωτικό χτύπημα. «Σκύλα, θα μου το πληρώσεις αυτό! Θα σε σκοτώσω εγώ ο ίδιος», της φωνάζει.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Κωνσταντής;

Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη

Δείτε ακόμη Τίτλοι τέλους για Χριστίνα Χειλά Φαμέλη του Σασμού: Την αντικαθιστά η Πηνελόπη από Άγριες Μέλισσες

Ο Ακύλας ορκίζεται να πάρει εκδίκηση και σχεδιάζει την απόδρασή του, την οποία και καταφέρνει να πραγματοποιήσει. Η είδηση πως ο αδίστακτος άντρας κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στο χωριό, αλλά και στη Ζωή που φοβάται τόσο για τη δική της ζωή όσο και για της Κορίνας, τώρα που ξέρει πως δεν είναι δική του κόρη!

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ελένη, αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, βρίσκεται στα χωράφια της, όταν εμφανίζεται ο Δούκας μπροστά της και για ακόμα μια φορά ξεσπάει ανάμεσά τους έντονος καβγάς.

Από τη μεγάλη ταραχή και τον εκνευρισμό, η Ελένη νιώθει έντονους πόνους, αλλά δεν δίνει σημασία! «Τι έπαθες; Θέλεις να σε πάω στο νοσοκομείο», τη ρωτάει ο Δούκας, αλλά εκείνη αρνείται: «Δεν θέλω τίποτα από εσένα», απαντάει και νιώθει ξανά έναν πόνο.

Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος της Ασημίνας

Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται στην περιοχή ο καταζητούμενος πια Ακύλας μαζί με μερικούς πιστούς Άβαντες και ο Δούκας χωρίς δεύτερη σκέψη την αρπάζει και τη μεταφέρει σε μια αποθήκη: «Κάνε ησυχία να μη μας βρει», της λέει, αλλά οι πόνοι γίνονται όλο και πιο έντονοι και η ώρα της γέννας για την Ελένη έχει φτάσει. Ο Δούκας αποφασίζει να τη ξεγεννήσει ο ίδιος και εκείνη, που δεν έχει περιθώρια να του αρνηθεί, υπακούει στις συμβουλές του!

Η όλη διαδικασία της γέννησης του μωρού γίνεται υπό άκρα σιωπή, με την Ελένη να προσπαθεί να κάθε τρόπο να συγκρατήσει τις φωνές της από τον πόνο!

Όμως, ο ερχομός του μωρού  σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24 προκαλεί συγκίνηση τόσο στην Ελένη όσο και στον Δούκα, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος που πιάνει στα χέρια του το εγγόνι του αδελφού του, του Μιλτιάδη, τον οποίο και πλήγωσε περισσότερο από οποιονδήποτε στη ζωή του. «Να σου ζήσει, Ελένη», της λέει και της δίνει το μωρό στην αγκαλιά της.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close