Ήλιος: Ένα πτώμα εξαφανίζεται και δημιουργεί μακελειό

Ήλιος: Στα επόμενα επεισόδια οι εξελίξεις είναι τραγικές καθώς Ένα πτώμα εξαφανίζεται και δημιουργεί μακελειό….

O Δημήτρης έρχεται σε δεινή θέση καθώς είναι εκείνος που πρέπει να πει στην Αθηνά την αλήθεια. «Ο Στέφανος είναι ο γιος του Μενέλαου. Είναι αυτός που κρύβεται πίσω από όλα», της αποκαλύπτει. «Πώς; Δεν είναι δυνατόν;», του αποκρίνεται εκείνη, «Είναι αλήθεια. Πρέπει να το πιστέψεις», της ξαναλέει.

Δείτε ακόμη Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 66 , 67 , 68 , 69 , 70

«Δηλαδή τόσο καιρό με χρησιμοποιούσε; Εγώ ήμουν εκείνη που έδινα όλες τις πληροφορίες;», διαπιστώνει η Αθηνά σαστισμένη και βαθιά πληγωμένη. Αργότερα ο Δημήτρης ζητάει από τον Πέρη να του πει πού βρίσκεται ο Στέφανος. «Πρέπει να μάθουμε. Κινδυνεύει πολύς κόσμος», του τονίζει. Αυτός αφήνει να εννοηθεί πως είναι ήδη νεκρός.

Ένα πτώμα εξαφανίζεται και δημιουργεί μακελειό

Ήλιος: Ένα πτώμα εξαφανίζεται και δημιουργεί μακελειό

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη κλείνει Φυλακή Μελέτη και Δούκα

Σύμφωνα με το περιοδικό Tv24 έχει ,ο Δημήτρης μεταφέρει τα νέα στην Αλίκη και την Αλεξάνδρα. Εκείνες δεν πείθονται. «Φοβάμαι ότι όλο αυτό είναι μια καλοστημένη παγίδα. Δεν πιστεύω ότι έχουμε ξεμπερδέψει από εκείνον. Ξέρει να ξεφεύγει και να καλύπτεται», είναι τα λόγια της Αλίκης. Μια μαρτυρία, ωστόσο, για πυροβολισμούς οδηγεί την αστυνομία στο σημείο που τον έψαχναν και βρίσκουν ίχνη αίματος. «Πάρτε δείγμα να το πάμε για εξέταση», δίνει εντολή ο Λαϊνάς.

Δείτε ακόμη Ήλιος: Γυναίκα αράχνη θέλει να σκοτώσει την Αλίκη

Ήλιος: Ένα πτώμα εξαφανίζεται και δημιουργεί μακελειό

Τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA επιβεβαιώνουν πως το αίμα ανήκει στον Στέφανο. «Τότε πού είναι το πτώμα; Γιατί δεν το έχουμε βρει; Ποιος έχει λόγο να το κρύβει;», φωνάζει ο αστυνόμος. «Εκτός κι αν κάποιος θέλει να μας πείσει ότι ο γιος του Μενέλαου ζει για να μας τρομοκρατεί». Ολοι είναι αναστατωμένοι αφού δεν έχει βρεθεί ακόμη η σορός του γιου του Μενέλαου και δεν ξέρουν πια τι να υποθέσουν.

Νέα απειλή για την Αλίκη

Ήλιος: Ένα πτώμα εξαφανίζεται και δημιουργεί μακελειό

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω αναλαμβάνει να μεγαλώσει την εγγονή του Λυκούργου

Η Αλίκη εξακολουθεί να αγωνιά για το αν τελικά ο Στέφανος είναι ή όχι νεκρός. Φοβάται για τον Αρη και την Ελπίδα. Δεν νιώθει καθόλου ασφαλής με όλα αυτά που συμβαίνουν. Το μόνο καλό είναι ότι η υπόθεση Ζερίδη κλείνει, καθώς έχει βρεθεί πια ο ένοχος.

Και μέσα σε όλα αυτά βρίσκεται μπλεγμένη σε μια νέα περιπέτεια. Μια επίσκεψή της στην εξοχή για ένα επαγγελματικό της θέμα, κρύβει απρόβλεπτους κινδύνους και συνέπειες. Η Αλίκη δίνει δείγμα από το νερό του ποταμού σε ένα εργαστήριο, ελπίζοντας ότι οι φόβοι της δεν θα επιβεβαιωθούν, κάτι που δεν συμβαίνει.

Δείτε ακόμη Σασμός: O Νικηφόρος τα μαθαίνει όλα και σε κατάστασή σοκ φεύγει από το σπίτι

Αργότερα δέχεται την επίσκεψη της δικηγόρου του εργοστασίου: «Ξέρετε, η εταιρεία μας μπορεί να σας κάνει μια δωρεά για τη φάρμα σας». Η γυναίκα προσπαθεί να τη δωροδοκήσει για να πάψει να ασχολείται με τη μόλυνση του νερού του ποταμού. «Δεν καταλαβαίνω τι μου λέτε. Είναι καλύτερα να φύγετε», της λέει, όμως η δικηγόρος αφήνει να εννοηθεί πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να τη σταματήσουν.

Στο μεταξύ ο Στέφανος εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένος και η Αθηνά δηλώνει στον Πέρη πως δεν θα αφήσει την υπόθεσή του.

Δείτε όλα τα επόμενα επεισόδια και όλα τα spoilers από τις φετινές σειρές με ένα κλικ εδώ

Close