Σασμός : O Άγγελος στέκεται βράχος στους Βρουλάκηδες

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι καθηλωτικές καθώς ο Άγγελος στέκεται βράχος στους Βρουλάκηδες μετά το θάνατο του Πετρή.

Ο Άγγελος μαθαίνει πως είναι Βρουλάκης – Μαρίνα και Αργυρώ τον υποδέχονται στην οικογένειά τους..

Μαρίνα και Αργυρώ τον υποδέχονται στην οικογένειά τους..

Σασμός - Άγγελος-

Δείτε επίσης : Σασμός : Μαρίνα και Αργυρώ εξαφανίζονται

Ο θάνατος του Πετρή οδηγεί όλους τους ήρωες σε νέα μονοπάτια, αποκαλύψεις αλλά και ραγδαίες εξελίξεις. Έτσι, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την κορύφωση των γεγονότων, Καθώς ο Άγγελος ανακαλύπτει πως είναι παιδί του Μάρκου Βρουλάκη. Αυτή η είδηση πέφτει σαν βόμβα και στο σπίτι της Μαρίνας και αλλάζει όλα τα δεδομένα.

Ο Άγγελος, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Κρήτη, είναι αποφασισμένος να ταράξει τα νερά προκειμένου να μάθει τι πραγματικά συνέβη στη μητέρα του αλλά και ποιος είναι ο πατέρας του. Και όπως ήδη παρακολουθούμε, δείχνει να τα καταφέρνει. Ωστόσο, ο άγριος θάνατος του Πετρή από τα χέρια του Αστέρη σταματάει για λίγο κάθε προσπάθεια του γιατρού. Ο ίδιος σοκαρισμένος προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό της οικογένειας του, που είναι διαλυμένη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μάρτυρας κλειδί στον φόνο εξαφανίζεται

Σασμός : O Άγγελος στέκεται βράχος στους Βρουλάκηδες

Δείτε ακόμη Σασμός : O Aστέρης βγαίνει από την φυλακή με την βοήθεια της Στέλλας

Έρχεται αντιμέτωπος ακόμη και με τη Στέλλα, καθώς προσπαθεί να βρει ελαφρυντικά για τον Αστέρη. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Μαθιός έχει να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος την απελπισμένη έκκληση που του κάνει ο Αστέρης από τη φυλακή, να πείσει την Αργυρώ να πάει να τον δει. Όλοι είναι σε απόγνωση προσπαθώντας να στηρίξουν τη Μαρίνα, την Αργυρώ και τη γιαγιά Ειρήνη. Ο Άγγελος είναι ένας από αυτούς. Ωστόσο, η ζωή του ανατρέπεται, καθώς ύστερα από ένα αναπάντεχο γεγονός ο γιατρός ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος Βρουλάκης ήταν ο πατέρας του.

Σασμός - Άγγελος -Πετρης -

Δείτε επίσης : Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Μέσα στη δίνη των γεγονότων, ο Άγγελος, συντετριμμένος από την αποκάλυψη τις μεγάλης αλήθειας της ζωής του, αφήνεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι μνήμης με τον παπά Μιχάλη. Λίγο μετά, η σύγκρουση του με την Καλλιόπη θα τον αφήσει ακόμη πιο μετέωρο, καθώς διαπιστώνει πως η γυναίκα έχει πει πολλά ψέματα και θα συνεχίσει να λέει προκειμένου να προστατεύσει όσους αγαπάει. Όμως η ώρα της τελικής αποκάλυψης μοιάζει να έχει πια φτάσει.

O Άγγελος στέκεται βράχος στους Βρουλάκηδες

Σασμός : O Άγγελος στέκεται βράχος στους Βρουλάκηδες

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ μένει έγκυος

Ο Άγγελος δεν αντέχει να κρατάει ένα τόσο μεγάλο μυστικό. Από εκεί που ήταν εντελώς μόνος σε αυτή τη ζωή, συνειδητοποιεί πως έχει μία αδελφή αλλά και μία οικογένεια. Έτσι, αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του στην Αργυρώ και στη Μαρίνα. Το νέο αυτό σοκάρει την τελευταία και την κάνει να πιστεύει ότι η σχέση της με τον άντρα της δεν ήταν αυτή που πίστευε μέχρι τώρα, ενώ τώρα αρχίζει να καταλαβαίνει και την περίεργη συμπεριφορά της γιαγιάς Ειρήνης.

Το κουβάρι για τη σχέση του Μάρκου και της Ανθούλας ξετυλίγεται, και ο Άγγελος αποκαλύπτεται ότι είναι το χαμένο τους παιδί. Μετά το πρώτο σοκ, η οικογένεια των Βρουλάκηδων θα αποκτήσει και επίσημα ένα νέο μέλος, και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από δω και μπρος. Καθώς Μαρίνα και Αργυρώ προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά το θάνατο του Πετρή, ο Άγγελος γίνεται το μοναδικό φως στη ζωή τους και τον υποδέχονται στο σπίτι τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Άγγελος και Στέλλα χωρίζουν οριστικά

Σασμός -Μαρινα -Γιαγια Ειρηνη -

Δείτε επίσης : Σασμός : Η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα

Όμως, ενώ εκείνος έρχεται όλο και πιο κοντά τους, η γιαγιά του επιφυλάσσει μία ακόμη δυσάρεστη έκπληξη για τους βιολογικούς γονείς του και τον ρόλο που έπαιξε εκείνη στη χαμένη οικογένεια του. Παράλληλα, η Αργυρώ παραδίδεται ολοένα και περισσότερο στο μίσος της για τον Αστέρη, τη στιγμή που η πρώτη συνάντηση μαζί του μετά το έγκλημα θα αποβεί τραυματική και για τους δύο. Ωστόσο η κοπέλα πλέον έχει κοντά της τον Άγγελο…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close