Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια: Η μεγάλη περιπέτεια της Ιφιγένειας

Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η αυτή θα είναι η μεγάλη περιπέτεια της Ιφιγένειας.

Ωχ ωχ ωχ τι θα έχουμε να δούμε…

Το ποτάμι έχει αρχίσει να ξανακυλά  εδώ και μέρες. Και στο πέρασμα του παρασύρει παλιούς γνώριμους αλλά και νέους φίλους και εχθρούς, σε μία ιστορία συγκλονιστική, που μέσα από τα μάτια της Ιφιγένειας αφηγείται ξανά τις μεγάλες τραγωδίες της Ελλάδας.

Ακόμα και για την Αναστασία Παντούση, η συνέχεια του Κόκκινου ποταμίου ήταν μία έκπληξη. Θεωρούσαμε όλοι πως το Κόκκινο ποτάμι είχε ολοκληρωθεί στον πρώτο κύκλο. Δεν γνωρίζαμε πως θα γυριστεί και δεύτερος.

Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια: Αυτός ο χαρακτήρας επιστρέφει και σώζει τον κόσμο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φόβος και οργή για Στάθη και Χάιδω

Μόλις έγινε η ανακοίνωση και με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Μανουσάκης, εξεπλάγην, δεν το περίμενα καθόλου, είπε στην πρωινή εκπομπή του open Ώρα Ελλάδος. Ως Ιφιγένεια, η Παντούση θα συνεχίσει να ζει τη μεγάλη περιπέτεια των πόντιων προσφύγων, που σε αναζήτηση μίας νέας παρτίδας φτάνουν στη Θεσσαλονίκη.

Κόκκινο Ποτάμι: Το πρώτο τρέιλερ της συνέχειας

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης εξομολογείται το μυστικό του στον καθηγητή

Αυτήν τη φορά μόνη της, με το γιο της μωρό στην αγκαλιά, αναζητά τον αγαπημένο της Μίλτο, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι το αίμα του χύθηκε στον Πόντο…

Δεν γνωρίζω τι θα κάνει η Ιφιγένεια. Σίγουρα θα είναι εύκολα σε αυτή την εποχή τίποτα δεν ήταν εύκολο, συμπλήρωσε η πρωταγωνίστρια της σειράς, η οποία φέτος θα έχει ένα νέο συνοδοιπόρο. Στο πλευρό της θα βρεθεί σχεδόν από την αρχή ο γιατρός Δημοσθένης Μαντάς, όποιος θα προσπαθήσει να σώσει το παιδί της.

Το Κόκκινο Ποτάμι: Σπόιλερς για τον Β’ κύκλο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Πατέρας ο Στέφανος

Τα γυρίσματα αυτών των σκηνών πάντα υπό την σκηνοθετικές οδηγίες του Μανούσου Μανουσάκη, έφεραν τους ηθοποιούς στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης Αγγελική Χατζημιχάλη, αλλά και στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, το οποίο διαμορφώθηκε σε νοσοκομείο ειδικά για τις ανάγκες της σειράς.

Το Κόκκινο Ποτάμι: Σπόιλερς για τον Β’ κύκλο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο νέος αστυνόμος ξυπνά τον εφιάλτη του Μαθιού

Εκεί ακούστηκε το πρώτο Πάμε και το Κόκκινο ποτάμι άρχισε να κυλάει ξανά, συμπαρασύροντας πρόσωπα γνωστά αλλά και νέα, σύμφωνα με το 7μέρεςtv, μέσα από τις ιστορίες των οποίων θα γίνουμε μάρτυρες των πραγματικών γεγονότων που σημάδεψαν την πορεία του ελληνισμού.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close