Μαύρο Ρόδο: Αυξεντία και Μανώλης ξεθάβουν τον Διακοσάββα

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Αυξεντία και Μανώλης ξεθάβουν τον Διακοσάββα. 

Άρχισαν τα όργαναααα!!!

Ο Σαράντος είναι σίγουρος πως στην Παλιόβρυση βρίσκεται το μυστικό με την εξαφάνιση του πατέρα του και ο νούμερο ένα ύποπτος είναι για εκείνον η μοναχή Αυξεντία.

Από την άλλη εκείνη τρέμει μήπως τελικά μέσω του διαγωνισμού ο Σαράντος πάρει τα κτήματα στην περιοχή γιατί έτσι θα αποκαλυφθεί και το θανάσιμο μυστικό με το θάνατο του πατέρα του. Πάει στο μέρος όπου βρίσκεται θαμμένος και προσπαθεί μόνη της με ένα φτυάρι να ανοίξει τον λάκκο και να πάρει από κει τα κόκκαλα του Διακοσάββα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η συγκινητική συνάντηση του Βίκου με την Ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο-μοναχή Αυξεντία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γιατί την λέτε γερόντισσα αφού είναι νέα γυναίκα

Όμως καταλαβαίνει πως δεν μπορεί μόνη της να κάνει αυτή την δουλειά και ζητάει τη βοήθεια του Μανώλη που γνωρίζει την αλήθεια, για να ξεθάψουν τον Διακοσάββα σύμφωνα με το TiVi ΣΙΡΙΑΛ. Πάνω στον πανικό της ξεχνάει εκεί στο χωράφι κάποια αντικείμενα τα οποία βρίσκει ο Σαράντος και είναι αποφασισμένος να ψάξει καλά την Παλιόβρυση.

Ο Σαράντος θέλει να βρει τον πατέρα του ενώ ο Μπόγρης επισκέπτεται την ηγουμένη και της μιλάει για τα μεγαλεπήβολα σχέδια που έχει στο μυαλό του, για να προσελκύσει κόσμο στην περιφέρεια. Μόνο που εκείνη δεν είναι σύμφωνη με όλα αυτά.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Δείτε πρώτοι την συνάντηση της ηγουμένης με τον Θέμη (Βίντεο)

Μαύρο Ρόδο-Ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη τραγουδούσε στα μπουζούκια του Θέμη

Ωστόσο του λέει ότι θα μιλήσει στον Μητροπολίτη. Καθώς φεύγει συναντάει την μοναχή Κασσιανή και προσπαθεί να την πάρει με το μέρος του προκειμένου να υλοποιήσουν τα σχέδια του.

Πρέπει να μιλήσεις κι εσύ στον Μητροπολίτη και να του εξηγήσεις το σχέδιο μου γιατί αν περιμένω από την ηγουμένη δεν θα πάει ποτέ αυτός ο τόπος μπροστά.“, της λέει κι εκείνη συμφωνεί.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θα αποκαλύψει η Πολυξένη το μεγάλο της μυστικό;

Μαύρο Ρόδο-μοναχή Κασσιανή-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική το σκάει

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

 

 

Close