Μαύρο-Ρόδο-Θέμης-Πολυξένη

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αλλάζει ο Θέμης μετά τον θάνατο της Αγγελικής.

Άλλαξε Ο Θεμιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς…

Ο Θέμης θα είναι η πιο τραγική φιγούρα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο. Ο σύζυγος της Αγγελικής θα καταρρεύσει, μόλις ενημερωθεί για τη φρικτή είδηση του θανάτου της γυναίκας του.

Η Αλεξία θα τον πάρει τηλέφωνο από το νοσοκομείο. Η σφαίρα βρήκε την μητέρα της στο στήθος και όλα έσβησαν. Ο χρόνος πάγωσε. Στο τηλέφωνο θα ακουστεί μια τρεμάμενη φωνή: “Μπαμπά… η Μαμά…”.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία δίνει σημαντικές συμβουλές στην Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Πολυξένη και Θέμης έρχονται κοντά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη προσεύχεται για την Ελισάβετ

Ο Θέμης θα σαστίσει στο Μαύρο Ρόδο. Θα ρωτήσει την κόρη του αν είναι νεκρή η Αγγελική και τότε θα βγάλει μια ηχηρή κραυγή πόνου που θα ανατριχιάσει. Έκτοτε, όλα θα σβήσουν γύρω του..

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αρχίζει να εμπιστεύεται τον Πέτρο

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στα χέρια του Θέμη

Ο θάνατος αυτός θα τον αλλάξει σημαντικά. Δε θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος. Η Αγγελική ήταν η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία άλλη. Οι μέρες θα περνούν αργά και βασανιστικά, με την Αλεξία και τον Πέτρο να ανησυχούν για την ψυχική του υγεία.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή μαθαίνει ότι η Ηγουμένη ήταν στην φυλακή

Μαυρό-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ κάνουν έρωτα στην αποθήκη του Βίκου

Ο Θέμης θα χάσει το μυαλό του.. Θα είναι μία από τις πιο τραγικές φιγούρες της αγαπημένης μας σειράς. Το ίδιο ισχύει και για τον Βίκο, ο οποίος δε θα καταφέρει να ερωτευτεί ξανά τόσο έντονα, μετά από αυτή την απώλεια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close