Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα Διαλύεται και ζητά εκδίκηση

Μαύρο Ρόδο : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δραματικές καθώς η Κύρα Διαλύεται και ζητά εκδίκηση

Τωρα που το θυμήθηκες σωθήκαμε! ΣΕ έφαγε το γινάτι σου για τον Θέμη

Το Μαύρο Ρόδο πρόκειται να επιστρέψει πολύ σύντομα στο πρόγραμμα του mega και οι εξελίξεις που έρχονται υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Στο πρώτο επεισόδιο για το δεύτερο μέρος της τρέχουσα σεζόν αποκαλύπτεται το πρόσωπο που πέφτει αιμόφυρτο μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Πέτρου.

Δείτε ακόμη Μαυρό Ρόδο: Μανιασμένος από έρωτα θέλει να σκοτώσει

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή μαθαίνει ότι η Ηγουμένη ήταν στην φυλακή

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος χάνει τα ίχνη του Καστρινού και λυσσάει

Αυτό δεν είναι άλλο από τη μητέρα του, την Αγγελική. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ η οποία λίγο πριν του έσωσε τη ζωή αντικρίζουν την γυναίκα στο έδαφος και την μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, η Αγγελική παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, ενώ ο γιος της και η δόκιμη μοναχή προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί

Κάποια στιγμή, ο Πέτρος αναγκάζεται να βρει την ψυχική δύναμη και να ενημερώσει σχετικά τον πατέρα του Θέμη, την αδερφή του, Αλεξία, αλλά και τη γιαγιά του Κύρα. Κανένας δεν πιστεύει αυτό που ακούει θεωρώντας ότι είναι ένα κακόγουστο αστείο, μέχρι τη στιγμή που πηγαίνουν στο νοσοκομείο και ενημερώνονται για την σοβαρή κατάσταση της γυναίκας.

Δείτε ακόμη Μαύρο ρόδο : Η Σίσσυ εισβάλει στη σειρά για να τα φέρει όλα τούμπα

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή στήνει στον τοίχο Ηγουμένη – Αυξεντία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αλλάζει ο Θέμης μετά τον θάνατο της Αγγελικής

Μόνο που εκείνη δεν τα καταφέρνει και πεθαίνει, με την οικογένεια Καστρινού να διαλύεται ψυχολογικά… Συγκεκριμένα, ο Θέμης, μετά τον τραγικό θάνατο της αγαπημένης του συζύγου, με την οποία είχαν συμφωνήσει από κοινού να κάνουν μία νέα αρχή, τρελαίνεται και πνίγεται από τύψεις και ενοχές.

Είναι πεπεισμένος ότι πίσω από την εγκληματική ενέργεια κρύβεται ο Βίκος και θέλοντας να του στείλει ένα μήνυμα και να τον τρομοκρατήσει δεν αργεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Πλέον, το μόνο που θέλει, αφού δεν έχει τίποτα πολύτιμο να χάσει, είναι να εκδικηθεί και να τον κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη προσεύχεται για την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Η αιματηρή βεντέτα ξεκινά με τον θάνατο του Παράσχου

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στα χέρια του Θέμη

Συγκεκριμένα με την ίδια του τη ζωή. Έτσι, λοιπόν, ξεκίνα να καταστρώνει το ένα σχέδιο μετά το άλλο, μέχρι να πετύχει τον στόχο του. Από την άλλη ο Πέτρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαχειριστεί την απώλεια της μητέρας του, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ενώ νιώθει υπεύθυνος για ό,τι συνέβη κατηγορεί τον πατέρα του καθώς αν δεν ήταν εκείνος και η κόντρα του με τον Βίκο τίποτα από αυτά δεν θα είχαν συμβεί.

Στο ίδιο μοτίβο κινείται και η αδερφή του η Αλεξία η οποία είχε μεγάλη αδυναμία στην Αγγελική. Βέβαια, εκείνη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να σταθεί στο πλευρό του πατέρα της, καθώς και να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε εκείνον και τον αδερφό της δεδομένου ότι οι σχέσεις τους κρέμονται από μία λεπτή κλωστή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή μαθαίνει ότι η Ηγουμένη ήταν στην φυλακή

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα απαγωγής

Η Κύρα Διαλύεται και ζητά εκδίκηση

Από την άλλη η Κύρα νιώθει ανήμπορη να διαχειριστεί το θάνατο της κόρης της ειδικά με τον τρόπο που έγινε. Η γυναίκα προσπαθεί να πλησιάσει τον Θέμη και τα εγγόνια της, αλλά στην παρούσα φάση δεν δείχνουν πρόθυμοι να την δεχτούν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αιματηρή βεντέτα ξεκινά με τον θάνατο του Παράσχου

Μαύρο-Ρόδο-Κύρα-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος τρομάζει την Ελισάβετ

Κι γι’ αυτό την θεωρούν υπαίτια αν όχι συνενοχή, μιας και συνεργαζόταν στενά με τον Βίκο με στόχο να χωρίσει την Αγγελική από τον Θέμη,. Ταυτόχρονα, όμως δεν ξέρει και με ποιον τρόπο να προσεγγίσει τον Βίκο, καθώς και η ίδια είναι σίγουρη για την εμπλοκή του…

Η Κύρα Διαλύεται και ζητά εκδίκηση. Η Κύρα κάποια στιγμή θα καταφέρει να πείσει τον Καστρινό να ενωθούν για να παγιδευσούν μαζί τον Βίκο και να τον κάνουν να πληρώσει για το θάνατος της Αγγελικής. Θα παίξουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με δραματικά αποτελέσματα

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close