Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως θα δοθεί εντολή δολοφονίας για την Ελισάβετ.

Ρε τι γίνεται εδώ μέσα;;

Ο Βίκος εκδικείται για τον θάνατο της Αγγελικής. Το Μαύρο Ρόδο έπειτα από μία μικρή παύση λόγω των γιορτών αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στη συχνότητα του mega με νέα επεισόδια και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα! Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ, μία απ’ αυτές έχει στο επίκεντρο την Ελισάβετ, την οποία κυνηγά μπράβος του Βίκου και δολοφόνος της Αγγελικής για να την σκοτώσει!

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα απαγωγής

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο θάνατος που θα ενώσει τους πάντες

Η Ελισάβετ ζει από μικρή ηλικία στο μοναστήρι και στο πρόσωπο της αποτυπώνονται η αθωότητα, η αγνότητα και η απουσία της κακής σκέψης. Όμως από τότε που γνώρισε τον Πέτρο, δοκιμάζεται με τον πιο σκληρό τρόπο, διακινδυνεύοντας τα κεκτημένα της και όχι μόνο.

Στο τελευταίο επεισόδιο, πριν από την διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων, η δόκιμη μοναχή βρίσκεται μπροστά σε ένα άλλο σκηνικό. Βλέπει έναν άντρα ο οποίος φοράει μάσκα να σημαδεύει με όπλο τον Πέτρο. Τη στιγμή, μάλιστα, που τραβάει την σκανδάλη και τον πυροβολεί, τρέχει αμέσως προς το μέρος του νεαρού και τον σπρώχνει, σώζοντας τον από βέβαιο θάνατο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα δεχτεί πισώπλατο χτύπημα

Μαύρο Ρόδο: Ο πόνος τους φέρνει κοντά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Λούκας και Παράσχος σε σύγκρουση

Δεν ισχύει το ίδιο όμως για τη μητέρα του την Αγγελική, η οποία βρίσκεται από πίσω του και παρακολουθεί παγωμένη όλα όσα συμβαίνουν, μέχρι που πέφτει στο έδαφος αιμόφυρτη χτυπημένη από σφαίρα που προοριζόταν για τον γιο της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς του mega ο Πέτρος και η Ελισάβετ σπεύδουν στο πλευρό της Αγγελικής και φωνάζουν βοήθεια, ενώ ο δολοφόνος επιβιβάζεται στο όχημα του και απομακρύνεται από τον τόπο του εγκλήματος.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η επέμβαση του Σταυρίνου γίνεται με επιτυχία

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βάζει λόγια στον Σαράντο

Λίγη ώρα μετά, ο τελευταίος επικοινωνεί με το αφεντικό του τον Βίκο και τον ενημερώνει για την εντελώς απρόσμενη τροπή που πήρε η αποστολή του. Ο Βίκος συνδυάζει αμέσως τις πληροφορίες του μπράβο του και συμπεραίνει ότι η γυναίκα που έπεσε νεκρή είναι η σύζυγος του Θέμη και η ερωμένη του, η Αγγελική.

Τότε, ο σκληρός άντρας καταρρέει αφού το σχέδιο του γύρισε σε μπούμερανγκ. Μόνο που ο Βίκος δεν προτίθεται να μείνει με σταυρωμένα χέρια και καταστρώνει ένα νέο σχέδιο εκδίκησης. Αυτή τη φορά στόχος είναι η Ελισάβετ, καθώς, αν δεν έχει επέμβει εκείνη δεν θα είχε συμβεί τίποτα και η Αγγελική θα ζούσε.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλα ανατρέπονται μετά τον θάνατο της Αγγελικής

Μαύρο Ρόδο: Ο Λουκάς μπαίνει στην σειρά για να σκορπίσει τον θάνατο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ δέχεται επίθεση

Σύντομα ο Βίκος μαζεύει τα κομμάτια του και καλεί έναν έμπιστο του άντρα δίνοντας εντολή δολοφονίας για την δόκιμη μοναχή. Θέλει να την τιμωρήσει για τον πόνο που του προκάλεσε ενώ φοβάται κιόλας μην τυχόν αναγνωρίσει κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου του άντρα που προσπάθησε να σκοτώσει τον Πέτρο και οδηγήσει την αστυνομία στα ίχνη του.

Ο Βίκος επισημαίνει στον άντρα που δίνει την εντολή πως αυτή τη φορά δεν υπάρχει απολύτως κανένα περιθώριο νέου λάθους. Έτσι εκείνος επιστρέφει στην Γερακιάνη και αρχίζει να αναζητά την Ελισάβετ για να την σκοτώσει, ενώ την ίδια ώρα εκείνη αγνοεί τον θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close