Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Γεράσιμος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ένας θάνατος θα ενώσει τους πάντες.

Αυτό είναι ένα θετικό…

Κι όμως, όλοι οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης μας σειράς θα ενωθούν εντελώς ξαφνικά, ύστερα από ένα οδυνηρό γεγονός.. Ο θάνατος της Αγγελικής θα ηχήσει σαν βόμβα στο Μαύρο Ρόδο και ο πόνος όλων θα είναι απερίγραπτος.

Όταν η ίδια θα αποφασίσει να γυρίσει στον Θέμη, αφήνοντας πίσω της οριστικά τον Βίκο, όλα θα χαθούν.. Οι δυο εγκληματίες θα παλέψουν σώμα με σώμα, με τη μάχη αυτή να φέρει στην επιφάνεια θύματα…

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα δεχτεί πισώπλατο χτύπημα

Μαύρο Ρόδο: Ο πόνος τους φέρνει κοντά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Λούκας και Παράσχος σε σύγκρουση

Ο Πέτρος θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την μητέρα του, όμως θα είναι μάταιο. Η Αγγελική θα πέσει νεκρή στο έδαφος και όλα θα σβήσουν. Ο Θέμης θα βγάλει μια κραυγή πόνου, θρηνώντας με μαύρο δάκρυ για τη γυναίκα που αγάπησε όσο καμία.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η επέμβαση του Σταυρίνου γίνεται με επιτυχία

Μαύρο Ρόδο: Ο πόνος τους φέρνει κοντά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βάζει λόγια στον Σαράντο

Το ίδιο θα βιώσουν και η Αλεξία με τον Πέτρο, οι οποίοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να καταφέρουν να παραμείνουν δυνατοί. Ο θάνατος της Αγγελικής θα καταφέρει να φέρει κι άλλους κοντά, στη σειρά Μαύρο Ρόδο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλα ανατρέπονται μετά τον θάνατο της Αγγελικής

Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ δέχεται επίθεση

Η Ελισάβετ θα λυπηθεί για το γεγονός αυτό και θα τρέξει στην αγκαλιά του Πέτρου, με σκοπό να τον παρηγορήσει. Το χάδι της και τα καλά της λόγια θα είναι η μοναδική παρηγοριά του νεαρού που μόλις έχασε τη μητέρα του..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close