Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Πέτρος και Ελισάβετ πέφτουν θύματα απαγωγής. 

Εντάξει, κρίμα…αλλά μόνο εμείς σκεφτήκαμε, πόσο κοντά θα τους φέρει αυτό;;; ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ!

Δύσκολες στιγμές θα περάσουν ο Πέτρος και η Ελισάβετ που θα βρεθούν στη μέση του πολέμου που έχουν ανοίξει ο Βίκος με τον Θέμη. Τα δύο παιδιά θα πέσουν θύματα απαγωγής και σύμφωνα με το TV ΣΙΡΙΑΛ, αν και νομίζαμε τόσο καιρό ότι η έχθρα ανάμεσα στον Βίκο και στον Θέμη ήταν στο αποκορύφωμά της φαίνεται πως ο μεγάλος πόλεμος τώρα θα αρχίσει.

Οι δυο άντρες θα φτάσουν στα άκρα. Το μίσος που έχει ο ένας για τον άλλον ειδικά μετά την δολοφονία της Αγγελικής που θα βυθίσει στο πένθος τους πάντες ο Βίκος, παρόλο που στα τελευταία επεισόδια της χρονιάς και βάλει στόχο να σκοτώσει τον Πέτρο αλλά να φανεί σαν ένοχος ο Θέμης την τελευταία στιγμή δίνει εντολή να σκοτωθεί ο Καστρινός.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο θάνατος που θα ενώσει τους πάντες

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Λούκας και Παράσχος σε σύγκρουση

Μόνο που η Αγγελική είναι τελικά εκείνη που σκοτώνεται. Από εκείνη την ώρα και μετά οι δύο αιώνιοι εχθροί ορκίζονται εκδίκηση για το χαμό της γυναίκας που αγάπησαν. Ο Θέμης από την πλευρά του θα βάλει λυτούς και δεμένους να τιμωρήσουν τον Βίκο.

“Μην τολμήσει κανείς να τον σκοτώσει. Αυτή την απόλαυση δεν θα μου τη στερήσει κάνεις” λέει στους άντρες του. Από την άλλη ο Βίκος βάζει στόχο τα παιδιά του Καστρινού αρχής γενομένης από τον Πέτρο που έτσι κι αλλιώς τον έχει στην μπούκα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η επέμβαση του Σταυρίνου γίνεται με επιτυχία

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βάζει λόγια στον Σαράντο

Έτσι δίνει εντολή να μάθουν τα πάντα για εκείνον και η χρήσιμη πληροφορία που περίμενε δεν αργεί να έρθει όταν του λένε πως ο μικρός είναι ερωτευμένος με την μοναχή Ελισάβετ. Αποφασίζει να φτάσει στα άκρα την κόντρα του Θέμη και του γιου του και απαιτεί να την απαγάγουν.

“Για να δούμε μέχρι που θα φτάσει ο μικρός για την αγάπη του” λέει χαμογελώντας. Το επόμενο πρωί η εξαφάνιση της Ελισάβετ προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στο μοναστήρι. Η Κασσιανή υποστηρίζει πως η μοναχή το έσκασε αλλά όλες οι άλλες είναι σίγουρες πως κάτι συνέβη.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Όλα ανατρέπονται μετά τον θάνατο της Αγγελικής

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ δέχεται επίθεση

Ενημερώνουν την αστυνομία και ήδη κάνει το γύρο του χωριού. Ο Σταυρίνος ενημερώνει τον Πέτρο ότι η Ελισάβετ εξαφανίστηκε και ότι την ψάχνει η αστυνομία. Την ίδια ώρα οι άντρες του Βίκου την έχουν στήσει έξω απ’ το σπίτι του Καστρινού και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λουκάς γίνεται το δεξί χέρι του Θέμη

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ στέκεται δίπλα στον Πέτρο μετά τον θάνατο την Αγγελικής

Έτσι μόλις ο Πέτρος μαθαίνει για την Ελισάβετ αμέσως παίρνει τα κλειδιά του αμαξιού του για να πάει στην Γερακιανή. Μόλις βγαίνει απ’ το αμάξι τον αρπάζουν και του φοράνε κουκούλα. Σύντομα θα βρεθεί στο ίδιο μέρος με την Ελισάβετ.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο πόνος τους φέρνει κοντά

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έτσι ξεκληρίζει τη οικογένεια του Θέμη ο Βίκος

Από εκεί και πέρα οι δύο τους, θα είναι φυλακισμένοι του Βίκου ο οποίος θα τους κάνει για μέρες ψυχολογικό πόλεμο απειλώντας πότε τον έναν και πότε τον άλλον πως θα τους σκοτώσει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση του Πέτρου στο Νοσοκομείο θα ραγίσει καρδιές

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα ξεσκεπάζει τον Γιώργο

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close