Μαύρο-Ρόδο επόμενα-Πέτρος-Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 20 , 21 , 22:   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Μα καλά δεν είναι πανέμορφοι και οι δύο τουςς;;

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 20  στις 13/11/2022

Επεισόδιο 20

Κυριακή

Τον Σαράντο τον βασανίζει έντονα πιο μυστικό κρύβει η Παλιόβρυση, την ώρα που ο Παράσχος ενημερώνει τον Βίκο για κάθε κίνηση του Καστρινού.

Η Αγγελική έρχεται ξανά κοντά με την Κυρά και η συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ στη μονή δεν θα ταράξει μόνο την ίδια αλλά θα δημιουργήσει και ερωτηματικά στην Κασσιανή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη εξομολογείται στην Ελισάβετ για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της

Μαύρο Ρόδο-ηγουμένη-

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: H Εξομολόγηση της Ελισσάβετ για το φιλί

Από την άλλη ο Μπόγρης θα μιλήσει στην Ηγουμένη για τα μεγαλοπήβολα σχέδια για την Γερογιάννη και το σχέδιο που έχει στο μυαλό του για να προσελκύσει κόσμο στην περιφέρεια.

Δε βρίσκει και όμως συμφωνεί την ηγουμένη που του λέει ότι θα μιλήσει στον μητροπολίτη παράλληλα η Πολυξένη ακούει την ψεύτικη διαθήκη που ετοιμάζει ο Λευτέρης εννοώ Σταυρινός εξομολογείται στην Γιάννα ότι δεν της έχει πει τόσα χρόνια ο Πέτρος Ζητάει από την Ελισάβετ 1 απάντηση

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 21  στις 14/11/2022

Επεισόδιο 21

Δευτέρα 

Ο Θέμης δείχνει να μην πείθεται από τις εξηγήσεις του Παράσχου και της ζητάει να ανακαλύψει περισσότερα για το ταξίδι της Αγγελικής στο Παρίσι. Η Όλγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο πηγαίνοντας στη Γερακιάνη, ενώ ο Γιώργος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του την Κασσιανή προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδια του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Έτσι μαθαίνει η Ηγουμένη πως ο Βίκος είναι ο γιος της

Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη εξομολογείται στην Ελισάβετ για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βλέπει τον Πέτρο με την Ελισάβετ να φιλιούνται

Η Γιάννα με τον Σταυρίνο θυμούνται με συγκίνηση τα παλιά και η Ηγουμένη κάνει μία προσωπική εξομολόγηση στην Ελισάβετ για να σιγουρευτεί ότι είναι πραγματικά έτοιμη για την κουρά της. Η Αυξεντία ξεχνά κάποια αντικείμενα τα οποία τα βρίσκει ο Σαράντος.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 22  στις 15/11/2022

Επεισόδιο 22

Τρίτη 

Η Αυξεντία ζητάει τη βοήθεια του Μανώλη ενώ στη συνάντηση του Θέμη και του Βίκου η σύγκρουση τους παίρνει επικίνδυνη τροπή. Η Αλεξία έρχεται πρώτη φορά σε ουσιαστική επαφή με τη δουλειά του πατέρα της και με το ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο.

Ο Βίκος επισκέπτεται την Κύρα ενώ ο Θέμης παραμονεύει για να μάθει τι συνέβη. Ο Φραγκίσκος και η Όλγα εκνευρίζονται με τον Πέτρο που δεν τους λέει όσα γίνονται. Ο Παράσχος θα χρειαστεί να αποδείξει στον Θέμη την αφοσίωση του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος κάνουν έρωτα

Μαύρο-Ρόδο-Ηγουμένη-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος γίνεται τέρας και θέλει να εκδικηθεί Πέτρο και Ελισσάβετ

Μέσα σε όλα αυτά, η Αυξεντία με τη βοήθεια του Μανώλη θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την εκταφή του Διακοσάββα. Ίσως όμως να είναι ήδη αργά καθώς ο Σαράντος έχει αποφασίσει να ψάξει καλά την Παλιόβρυση.

Η Ελισάβετ εξομολογείται στον μητροπολίτη αυτό που έγινε αλλά λέει ψέματα. Η συνάντηση του Πέτρου με τον Μητροπολίτη δεν θα έχει το περιεχόμενο που περιμένει. Η Ελισάβετ προσπαθεί να διαχειριστεί την αναβολή της κουρά της. Ο Πέτρος κάνει μία νέα επίθεση αγάπης στην Ελισάβετ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 23 , 24 , 25, 26, 27

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close