Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ελισάβετ εξομολογείται.

Θα πέσει το μοναστήρι με όσα θα πει…

Η Αγγελική είναι οργισμένη με τον Θέμη, γιατί κατάφερε να πείσει τον Πέτρο να υπογράψει για το καινούργιο μαγαζί. Σου είπα να αφήσεις τον Πέτρο έξω από τις δουλείες σου και να μην το μπλέξεις, αλλά για ακόμα μία φορά δεν  εισακούστηκα, λέει στον άντρα της και συνεχίζει:

Σε βαρέθηκα, σε σιχάθηκα πια! Δεν θέλω άλλο να μένω μαζί σου, έχει τελειώσει ο γάμος μας πάρ’ το χαμπάρι κι εσύ να προχωρήσουμε όσο είναι νωρίς.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Έτσι μαθαίνει η Ηγουμένη πως ο Βίκος είναι ο γιος της

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βλέπει τον Πέτρο με την Ελισάβετ να φιλιούνται

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βλέπει τον Πέτρο με την Ελισάβετ να φιλιούνται

Η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι και ο Μητροπολίτης με την Ηγουμένη της ανακοινώνουν ότι έφτασε η ώρα για την κουρά της. Η αντίδραση της δεν είναι αυτή που περιμένουν. Δεν ξέρω αν είμαι αξία του θεού για μία τέτοια τιμή και ευκαιρία που μου δίνεται, τους αναφέρει και τους αφήνει άναυδους.

Η κίνηση της αυτή προκαλεί δεύτερες σκέψεις ενώ η μοναχή Αυξεντία προσπαθεί να μιλήσει στην Ελισάβετ για να καταλάβει τι συμβαίνει. Τι συμβαίνει, παιδί μου; Από τη στιγμή που γύρισες είσαι περίεργη! Έγινε κάτι στο σπίτι με τον πατέρα σου; τη ρωτάει και η Ελισάβετ της αποκαλύπτει:

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αυξεντία και Μανώλης ξεθάβουν τον Διακοσάββα

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης δεν ξέρει πως η Ελισάβετ είδε το θάνατο της μητέρας της

Δείτε ακόμη Μαυρό Ρόδο: Ο Θέμης πιάνει στα πράσα Βίκο-Κύρα

Με φίλησε! Αυτός ο Πέτρος με φίλησε! Ο πονηρός με δοκιμάζει να δει αν αντέχει η πίστη μου, αλλά αμάρτησα! Με ξεγέλασε και δεν είμαι πια άξια για να πάρω αυτό το χάρισμα.

Η αποκάλυψη της Ελισάβετ για τον Πέτρο ταράζει την Αυξεντία. Όταν αντιλαμβάνεται την παρουσία του Σαράντου στο μοναστήρι, την ώρα της συνομιλίας τους, ταράζεται ακόμα περισσότερο. Ο Πέτρος μιλάει με την Όλγα και μαθαίνει ότι η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι. Αποφασίζει να γυρίσει στην Γερακιανή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αυτός είναι ο λόγος που η Αυξεντία δεν έγινε Ηγουμένη

Μαύρο-Ρόδο-Αυξεντία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αποκάλυψη της Αλεξίας πριν τον θάνατο της

Στο μεταξύ, ο Σταυρινός προσπαθεί να καταλάβει τα σχέδιο του αδερφό του για εκείνον, ενώ ο Πέτρος καταφέρει να μπει νύχτα στο μοναστήρι και να προσεγγίσει την Ελισάβετ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα εκδικηθεί για τον φόνο της Αλεξίας

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης δεν ξέρει πως η Ελισάβετ είδε το θάνατο της μητέρας της

Όμως, η ηγουμένη τους πιάνει στα πράσα και τώρα η Ελισάβετ καλείται να δώσει εξηγήσεις, ενώ φοβάται ξανά πως κινδυνεύει η κουρά της. Ο Πέτρος μένει στο σπίτι του Γιώργου και του Σταυρινού και προσπαθεί να τους βοηθήσει με τα σχέδια του πρώτου. Η Ελισάβετ ζητάει συγχώρεση από την Ηγουμένη γιατί καταλαβαίνει ότι την έφερε σε δύσκολη θέση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close