Μαύρο Ρόδο: Έτσι μαθαίνει η Ηγουμένη πως ο Βίκος είναι ο γιος της

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως έτσι μαθαίνει η Ηγουμένη πως ο Βίκος είναι ο γιος της.

Ετοιμαστείτε για πολύ κλάμα…

η Αλεξία, η μοναχοκόρη του Θέμη και της Αγγελικής, θα πέσει νεκρή και μάλιστα εξαιτίας της ίδιας της μητέρας της. Πώς και γιατί όμως θα γίνει αυτό το τραγικό περιστατικό; Το TV24 έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Όλα θα αρχίσουν από την απόφαση της Αγγελικής, μετά από παρότρυνση και πίεση της Κύρας και του Βίκου, να βγάλουν από τη μέση τον Θέμη προκειμένου εκείνη να ελευθερωθεί από τα «δεσμά» της, αλλά και να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα βοηθούσε τον Θέμη στις βρομοδουλειές του

Μαύρο Ρόδο: Οι χαρακτήρες των ηθοποιών

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εξαφανίζεται

Ο Βίκος, από την άλλη, που έτσι κι αλλιώς έχει βάλει σκοπό της ζωής του να «τελειώσει» τον Καστρινό, περιμένει καιρό τώρα το «εντάξει» της αγαπημένης του ώστε να προχωρήσει το σχέδιο εξόντωσης του αντιπάλου του.

Όταν αυτό έρχεται, τότε εκείνος και η ομάδα του μαζί με τη βοήθεια του Παράσχου βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο δολοφονίας του Καστρινού. Όμως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως όλοι περίμεναν και σχεδίαζαν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εξομολογείται τον έρωτα της για τον Πέτρο στην Ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο τα επόμενα επεισόδια: 1, 2

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος βάζει στο στόχαστρο τον Πέτρο

Όπως προαναφέραμε, ο Βίκος φάνηκε να έχει οργανώσει το τέλειο σχέδιο για να βγει από τη μέση ο Θέμης. Μόνο που δεν υπολόγιζε να έχει plan B σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Κι ενώ ο στόχος είναι έτοιμος να χτυπήσει τον Καστρινό, την τελευταία στιγμή ο στόχος βρήκε την Αλεξία, που βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή! Η μοναχοκόρη της οικογένειας Καστρινού πέφτει νεκρή.

Ο θρήνος καλύπτει το σπίτι του Θέμη και της Αγγελικής, που δεν μπορούν να αντέξουν την απώλεια της κόρης τους. «Γιατί την κόρη μου, αλήτες;», φωνάζει ο Θέμης, ενώ η Αγγελική παθαίνει κρίση και ουρλιάζει συνεχώς: «Παιδί μου! Κόρη μου, γιατί με άφησες;».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 16 ,17 ,18 , 19

Μαύρο Ρόδο τα επόμενα επεισόδια: 1, 2

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκβιάζει την ηγουμένη

Οι τύψεις κυριεύουν τη χαροκαμένη μάνα καθώς ξέρει βαθιά μέσα της πως εξαιτίας της χάθηκε το παιδί της. «Εγώ φταίω», λέει και ξαναλέει. Στην ίδια τραγική κατάσταση βρίσκεται και ο Πέτρος που του είναι αδύνατον να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά του.

Πηγαίνει στο δωμάτιο της αδελφής του και κάθεται στο κρεβάτι της κλαίγοντας. Έχασε το στήριγμά του, την αδελφή του, τη φίλη του. Τώρα είναι πια μόνος! Από την άλλη, η τραγωδία αυτή έχει επηρεάσει και τον Βίκο με την Κύρα, που φέρουν μερίδιο ευθύνης.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Δολοφονούν την Αλεξία

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Διώχνουν την Ελισάβετ απο το μοναστήρι

Μάλιστα ο Βίκος δεν διστάζει να τιμωρήσει και να βγάλει από τη μέση τους ανθρώπους που έκαναν αυτό το μοιραίο λάθος. Η κηδεία της Αλεξίας γίνεται μέσα σε βαρύ κλίμα και το «παρών» δίνουν και οι φίλοι της, αλλά και ο αγαπημένος της, ο Θανάσης, που είναι επίσης απαρηγόρητος.

Η είδηση του θανάτου της κοπέλας φτάνει μέχρι τη Γερακιανή και η Ελισάβετ που το μαθαίνει συγκλονίζεται και προσεύχεται για την ψυχή της Αλεξίας.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αγγελική και Θέμης παίρνουν διαζύγιο

Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος βάζει στόχο τις καλόγριες για τον φόνο του πατέρα του

Τίποτα από εδώ και στο εξής δεν θα μείνει ίδιο και φυσικά ο Θέμης Καστρινός θα κάνει τα πάντα για να βρει τους δολοφόνους της κόρης του: «Ψάξτε παντού, φέρτε τον κόσμο ανάποδα και βρείτε μου τους δολοφόνους!

Θα τους θάψω εγώ ο ίδιος», δίνει εντολή στους δικούς του. Πώς άραγε θα αντιδράσει όταν ανακαλύψει πως η ίδια του η γυναίκα και μητέρα του κοριτσιού ήταν η αιτία γι’ αυτή την ανείπωτη τραγωδία;

Μαύρο Ρόδο: Οι ήρωες δίνουν spoilers για τη σειρά

Η Αγγελική, μετά τον χαμό της κόρης της και από τις τύψεις που νιώθει, στρέφεται προς τον Θεό και έτσι επισκέπτεται το μοναστήρι της Γερακιανής προκειμένου να βρει την κάθαρση στην ψυχή της.

Εκεί θα γνωρίσει και την Ελισάβετ με την οποία αμέσως θα «δέσουν». Η Αγγελική θα βρει την κόρη που έχασε και η Ελισάβετ τη μάνα που στερήθηκε.

Μαύρο Ρόδο: Η Ηρωική και πεφωτισμένη Ηγουμένη

Η ίδια θα αναζητήσει βοήθεια από τον Θεό για να ελαφρύνει την ψυχή της και να συγχωρεθεί για το κακό που προκάλεσε… Και κάπως έτσι  θα αποκαλυφθεί πως ο Βίκος είναι ο χαμένος γιος της ηγουμένης Φιλάρετης.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αυξεντία και Μανώλης ξεθάβουν τον Διακοσάββα

Μαύρο Ρόδο: Αυξεντία και Μανώλης ξεθάβουν τον Διακοσάββα

Δείτε ακόμη Μαυρό Ρόδο: Ο Θέμης πιάνει στα πράσα Βίκο-Κύρα

Ο Βικός θα τρελαθει και θα την ψάχνει παντου. Ετσί μόλις μάθει που βρίσκεται. ο Βίκος θα πάει στο μοναστήρι για να την δει, και εκει θα γνωρίσει την Ηγουμένη Φιλαρετη.

Βέβαια κανείς από τους δυο δεν γνωρίζει την συγγένεια που έχουν. Ο Βίκος στο μοναστήρι θα είναι τύπος και υπογραμμός και η συμπεριφορά του δεν θα προκαλέσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αυτός είναι ο λόγος που η Αυξεντία δεν έγινε Ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκβιάζει την ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αποκάλυψη της Αλεξίας πριν τον θάνατο της

Αυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο, καθώς ο ίδιος μαθήτευσε δίπλα σε καμπανοποιό, οπότε έχει κάποια σχέση με την εκκλησία και γνωρίζει τους κανόνες.

Η παρουσία του στη μονή θα κινήσει την περιέργεια της ηγουμένης, η οποία κάθε φορά που τον βλέπει έχει ένα έντονο προαίσθημα. Έτσι θα τον πλησιάσει και θα προσπαθήσει να μάθει για την ζωή του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα εκδικηθεί για τον φόνο της Αλεξίας

Μαύρο Ρόδο : Ο Γεράσιμος θέλει να βάλει στο μοναστήρι την Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης δεν ξέρει πως η Ελισάβετ είδε το θάνατο της μητέρας της

Το γεγονός πως εκείνος δεν γνώρισε ποτέ την μητέρα του και μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, φέρνει στην επιφάνεια τις πληγές της ψυχής της που δεν γιατρεύτηκαν ποτέ.

Γρήγορα αποκτά μια στάση στοργική και ένα αίσθημα προστασίας, σαν να πρόκειται για το δικό της παιδί. Φυσικά δεν ξέρει πως είναι ο γιος που μάταια έψαχνε στην οδό Σπάρτης 17 στην Καλλιθέα όταν αποφυλακίστηκε.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα βάλει την Όλγα για ένα νέο σκοτεινό σχέδιο

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αντίδραση του Σαράντου για τον έρωτα της Ελισάβετ με τον Πέτρο δεν είναι αυτή που περιμένουμε

Την αποκάλυψη ότι ο Βίκος είναι γιος της ηγουμένης θα την δούμε στις οθόνες μας την νέα χρονιά και μάλιστα τα spoilers λένε πως ο Βίκος, έχει ένα σημάδι που θα το δει η Ηγουμένη και θα αναγνωρίσει πως είναι το χαμένο της παιδι. Παράλληλα, θα δούμε μέσω flashback πως η Στέλλα Χρονά ανέλαβε να μεγαλώσει τον γιο της Ζωής Τσαγκαράκη (ηγουμένη) και πως τελικά κατέληξε το παιδί να μεγαλώνει σε ιδρύματα.

Επίσης κάτι άλλο που θα μάθουμε είναι το πώς η ηγουμένη βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, ενώ ήταν μια από τις πιο αγαπητές καθηγήτριες στο σχολείο…

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική χάνει το μυαλό της

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στήνει ενέδρα θανάτου στο Θέμη κοντά στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Δεν έστησε ο Βίκος το τροχαίο του Θέμη

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close