Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη εξομολογείται στην Ελισάβετ για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Φιλαρέτη εξομολογείται στην Ελισάβετ για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της. 

Εμείς μια φορά θέλουμε παραπάνω σκηνές με Φιλαρέτη και Θέμηηη!

Ο μητροπολίτης και ηγουμένη Φιλαρέτη συζητούν για την επικείμενη κούρα της Ελισάβετ όμως η στάση της ίδιας τους προβληματίζει και αποφασίζουν να καθυστερήσουν τις διαδικασίες ενώ μητροπολίτης διατηρεί σοβαρές επιφυλάξεις για το κατά πόσο η Ελισάβετ είναι έτοιμη να αφιερώσει το υπόλοιπο της ζωής της στο Θεό.

Στο μεταξύ ο Πέτρος έχοντας πληροφορηθεί πως η Ελισάβετ εγκατέλειψε το πατρικό της και επέστρεψε στο μοναστήρι αποφασίζει κι αυτός με τη σειρά του να γυρίσει στην Γερακιανή. Η Ελισάβετ βασανίζεται από τύψεις για το φιλί που αντάλλαξε με τον Πέτρο και αποφασίζει να ανοίξει την καρδιά της στην Αυξεντία.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: H Εξομολόγηση της Ελισσάβετ για το φιλί

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έτσι μαθαίνει η Ηγουμένη πως ο Βίκος είναι ο γιος της

Την ρωτάει για τα συναισθήματά που τρέφει προς το νεαρό και η ομολογία της ανιψιάς της την προβληματίζει. Το χειρότερο όμως είναι ότι η Αυξεντία, αντιλαμβάνεται πως ο Σαράντος ήταν στην Μονή την ώρα της μυστικής το συνομιλίας.

Η ομολογία της Ελισάβετ δεν είναι πια μυστική ενώ κινδυνεύει να διαρρεύσει και σε άλλους. Αργότερα το βράδυ, ο Πέτρος καταφέρνει να τρυπώσει στο μοναστήρι και να συναντήσει την Ελισάβετ που σοκάρεται όταν τον βλέπει ξαφνικά μπροστά της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βλέπει τον Πέτρο με την Ελισάβετ να φιλιούνται

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αυξεντία και Μανώλης ξεθάβουν τον Διακοσάββα

Τρομοκρατημένη η δόκιμη μοναχή αισθάνεται ότι για μια ακόμα φορά κινδυνεύει η κούρα της καθώς η ηγουμένη τους βλέπει μαζί και όπως είναι φυσικό της ζητάει εξηγήσεις. Με κατεβασμένο το βλέμμα η νεαρή Ελισάβετ ζητά συγχώρεση από την ηγουμένη αν και ξέρει πως η νυχτερινή τους συνάντηση δεν έχει καμία δικαιολογία.

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Ο Θέμης πιάνει στα πράσα Βίκο-Κύρα

Μαύρο Ρόδο-ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αυτός είναι ο λόγος που η Αυξεντία δεν έγινε Ηγουμένη

Η Αλεξία είναι βαθιά πληγωμένη από το επικείμενο διαζύγιο των γονιών της ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει ανάμεσα στον αδερφό της και την Ελισάβετ. Η συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ μέσα στη Μονή, δεν έχει ταράξει μόνο την ίδια την δόκιμη μοναχή αλλά έχει δημιουργήσει και πολλά ερωτηματικά στην Κασσιανή.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η αποκάλυψη της Αλεξίας πριν τον θάνατο της

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα εκδικηθεί για τον φόνο της Αλεξίας

Από την άλλη ο Μπόγρης κανονίζει μια συνάντηση με την ηγουμένη προκειμένου να της αναπτύξει τα μεγαλεπήβολα σχέδια του για την Γερακιανή και για το όραμα που έχει στο μυαλό του για να προσελκύσει κόσμο στην περιφέρεια.

Η ηγουμένη ακούει προσεκτικά αλλά διατηρεί τις επιφυλάξεις της. Παρόλα αυτά, δεν παίρνει θέση αλλά τον διαβεβαιώνει ότι θα ενημερώσει τον μητροπολίτη ο οποίος είναι και ο αρμόδιος για να αποφασίσει. Συγχρόνως ο Πέτρος δεν κάνει πίσω και ζητάει από την Ελισάβετ μία απάντηση.

Στο μεταξύ η Όλγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο πηγαίνοντας στην Γερακιανή, ενώ ο Γιώργος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του την Κασσιανή προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδια του. Η ηγουμένη καλεί την Ελισάβετ να μιλήσουν για να διαπιστώσει αν και κατά πόσο είναι πραγματικά έτοιμη για την κούρα της.

Πάνω στην κουβέντα της κάνει μία πολύ προσωπική εξομολόγηση. Συγκεκριμένα της εξομολογείται πως είχε ένα γιο τον οποίο αναγκάστηκε να δώσει σύμφωνα με πληροφορίες από το 7 Μέρες TV.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Βίκο, ο όποιος δεν την συγχώρεσε όταν έμαθε ότι εκείνη σκότωσε τον πατέρα του ακόμη κι αν ο τελευταίος δεν της φερόταν καθόλου καλά.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης δεν ξέρει πως η Ελισάβετ είδε το θάνατο της μητέρας της

Μαύρο Ρόδο-ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα βάλει την Όλγα για ένα νέο σκοτεινό σχέδιο

Σε ένα φλάσμπακ μιλώντας με τον Θέμη όταν οι δυο τους ήταν κολλητοί και συνέταιροι είπε ότι εκείνος δεν ξέρει καμιά μητέρα και κάθε αναφορά σε άλλες μητέρες τον έφερνε σε δύσκολη θέση. Βέβαια τώρα μετά την αποκάλυψη κανείς δε γνωρίζει ποια θα είναι η αντίδραση του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Βίκος είναι ένας σκληρός άνθρωπος βουτηγμένος μέσα στην παρανομία. Τι θα κάνουν και οι δυο τους αν μάθουν την αλήθεια; Η εξομολόγηση της Φιλαρέτης ζεσταίνει την καρδιά της Ελισάβετ.

Αυτή η σκηνή θα είναι πάρα πολύ συγκινητική καθώς θα κλαίνε και οι δύο. Στο μεταξύ η μοναχή Αυξεντία, ξεχνάει στην Παλιόβρυση κάποια αντικείμενα τα οποία βρίσκει ο Σαράντος.

Την ίδια ώρα η Ελισάβετ εξομολογείται στον μητροπολίτη αυτό που έγινε στο μοναστήρι αλλά καθώς περιγράφει τα γεγονότα κρύβει κάποιες πολύ σημαντικές λεπτομέρειες.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η αντίδραση του Σαράντου για τον έρωτα της Ελισάβετ με τον Πέτρο δεν είναι αυτή που περιμένουμε

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική χάνει το μυαλό της

Μετά από αυτή τη συνάντηση ο μητροπολίτης συναντιέται και με τον Πέτρο και η κουβέντα τους δεν αφορά μόνο τις εργασίες στο μοναστήρι αλλά στρέφονται και σε πιο προσωπικά θέματα αιφνιδιάζοντάς το νεαρό αρχιτέκτονα.

Η Ελισάβετ προσπαθεί να διαχειριστεί την αναβολή της κούρας της. Η εξέλιξη αυτή δεν της αρέσει καθόλου και μες την αγωνία της για το μέλλον της στην μοναστική κοινότητα έχει μία ακόμα συνάντηση με τον Πέτρο ο οποίος εκδηλώνει πολύ εμφατικά τον έρωτα του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close