Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Κασσιανή βλέπει τον Πέτρο με την Ελισάβετ να φιλιούνται. 

Αυτό μας έλειπε τώρα…

Όταν ο Πέτρος μαθαίνει πως η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι εκείνος επιστρέφει στην Γερακιανή για να την συναντήσει. “Τι κάνετε εδώ; Γιατί ήρθατε;” ρωτάει η Ελισάβετ τον Πέτρο και εκείνος της απαντάει “ήρθα για σένα, για να σε δω.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αυξεντία και Μανώλης ξεθάβουν τον Διακοσάββα

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Ο Θέμης πιάνει στα πράσα Βίκο-Κύρα

Έμαθα ότι επέστρεψες.” Εκείνη του τονίζει “εδώ ανήκω, εδώ είναι το σπίτι μου. Στο σπίτι του πατέρα μου έμενα προσωρινά.“. Η Κασσιανή που τους βλέπει μαζί να μιλάνε αρχίζει να έχει πολλά ερωτηματικά και υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό συμβαίνει ανάμεσα τους.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αυτός είναι ο λόγος που η Αυξεντία δεν έγινε Ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η αποκάλυψη της Αλεξίας πριν τον θάνατο της

Ένα στοιχείο που θα φροντίσει να χρησιμοποιήσει μελλοντικά υπέρ της. Στο μεταξύ η Όλγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο πηγαίνοντας στην Γερακιανή αλλά τόσο η ίδια όσο και ο Φραγκίσκος εκνευρίζονται μαζί του επειδή εκείνος δείχνει να έχει συνεχώς αλλού το μυαλό του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα εκδικηθεί για τον φόνο της Αλεξίας

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης δεν ξέρει πως η Ελισάβετ είδε το θάνατο της μητέρας της

Την ίδια ώρα εκείνος ζητάει από την Ελισάβετ μία απάντηση. “Έχεις καταλάβει τι νιώθω για σένα; Είμαι σίγουρος ότι κι εσύ νιώθεις πράγματα για μένα.” της ομολογεί αλλά εκείνη έρχεται σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να τον αποφύγει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα βάλει την Όλγα για ένα νέο σκοτεινό σχέδιο

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η αντίδραση του Σαράντου για τον έρωτα της Ελισάβετ με τον Πέτρο δεν είναι αυτή που περιμένουμε

Τότε ο Πέτρος την αρπάζει και την φιλάει. Μόνο που δε γνωρίζουν πως η μοναχή Κασσιανή θα γίνει μάρτυρας αυτής της σκηνής. Η συγκλονιστική συνέχεια στις οθόνες μας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close