Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 62 , 63 , 64 , 65 , 66 :   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Προετοιμαστείτε για πολύ βρίσιμο στην Κασσιανή!!

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 62  στις 12 /2/2023

Επεισόδιο 62

Κυριακή 

Ο Βίκος δεν νιώθει πολύ καλά με την τροπή που έχει πάρει η σχέση του με την Αλεξία και της λέει ότι θα πρέπει να σταματήσουν τις συναντήσεις του. Στο μεταξύ ο Παράσχος τον ενημερώνει πως οι υποψίες που έχει για την Θάλεια είναι σωστές έπειτα από έρευνες που έκανε και ο ίδιος.

Ο Θέμης προσπαθεί να ηρεμήσει την Αλεξία και βρίσκεται σε μια κόντρα για άλλη μια φορά με την Κύρα. Η Κασσιανή δεν μπορεί να κρύψει την ικανοποίηση της που ανέλαβε επιτέλους τα σκήπτρα της ηγουμενίας.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα παίρνει το νόμο στα χεριά της

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος ξαναβάφει τα χέρια του με αίμα

Σκοπεύει να αλλάξει πολλά στο μοναστήρι και από την πρώτη μέρα ανάληψης των νέων καθηκόντων της θέτει τους δικούς της όρους καθιστώντας σαφές σε όλες πως ότι ίσχυε υπό την ηγουμενία της Φιλαρέτης θα πρέπει να το ξεχάσουν.

Η απόσταση μεταξύ του Πέτρου και της Ελισάβετ όλο και μειώνεται με τη βοήθεια του Λευτέρη ενώ η Γιάννα βρίσκει ασάφειες ως προς τις συνθήκες του ατυχήματος του Σταυρίνου. Τα στοιχεία που συγκεντρώνει σιγά-σιγά συμπληρώνουν το παζλ και πιστεύει πως σύντομα θα μπορέσει να αποδείξει πως το ατύχημα ήταν καλοστημένο από τον Μπόγρη.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 63  στις 13 /2/2023

Επεισόδιο 63

Δευτέρα

Ο Γεράσιμος δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του βλέποντας την Ελισάβετ χωρίς Ράσο. Την ρωτάει ευθέως αν θα αφήσει το μοναστήρι αλλά εκείνη το αρνείται με σθένος. Λίγο αργότερα όταν την βλέπει με τον Πέτρο καταρρακώνεται. Η αδελφή πια Φιλαρέτη δέχεται να μιλήσει στην τηλεόραση νιώθοντας πως μπορεί να διαχειριστεί την έκθεση.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος γίνονται ζευγάρι

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πολυξένη-

Η ερεύνα όμως του δημοσιογράφου θα την φέρει αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο τραύμα του παρελθόντος της . Η Αλεξία προσπαθεί να προσεγγίσει τον Βίκο για το δικό του παρελθόν ,ενώ φθάνει μέχρι και την γιαγιά της  αναζητώντας βοήθεια.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος διεκδικεί την Ελισάβετ από τον Πέτρο

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 64  στις 14 /2/2023

Επεισόδιο 64

Τρίτη 

Η Κύρα για να προστατέψει την εγγονή της κανονίζει συνάντηση μεταξύ Βίκου και του Καστρίνου. Ο Παράσχος παρακολουθώντας την Θάλεια λύνει το μυστήριο γύρω απο το παιχνίδι που παίζει και την στριμώχνει για να του ομολογήσει την αλήθεια. Ο Λουκάς βλέποντας την σκήνη τραβάει όπλο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή γίνεται η νέα Ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τι δείχνει το τεστ DNA;

Η Όλγα προσπαθεί να έρθει σε επαφή με κάποιον που μπορεί να είναι ο πατέρας της. Η Αλεξία επισκέπτεται την Ελισάβετ και της ανοίγει την καρδιά της  λέγοντας της τι συμβαίνει με τον Βίκο. Η Κύρα ακούει την συζήτηση του Βίκου με τον Δαμάλα και μαθαίνει για τον Κροάτη.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 65  στις 15 /2/2023

Επεισόδιο 65

Τετάρτη 

Δεν θα προβληθεί το επεισόδιο

 

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει στην Ελισάβετ μία υπέροχη έκπληξη

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία παροτρύνει τον Βίκο να βρει τη μητέρα του

 

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 66  στις 16 /2/2023

Επεισόδιο 66

Πέμπτη 

Δεν θα προβληθεί το επεισόδιο

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη λέει στο Θέμη για το παιδί του την Όλγα!

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη παραιτείται και εκδικείται την Κασσιανή

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 65 , 66 , 67 , 68 , 69

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close