Μαύρο Ρόδο: Έρχεται το γεγονός που θα δέσει για πάντα Ελισάβετ-Πέτρο

Μαύρο Ρόδο : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς έρχεται το γεγονός που θα δέσει για πάντα Ελισάβετ-Πέτρο μετά το θάνατο

ΑΑΑΑΧ ΜΙΧΑΗΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

Καλεσμένος στην παρέα του «MEGA Καλημέρα» ήταν ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.
Το «Μαύρο Ρόδο» επιστρεφει απόψε στις 22:50 στο MEGA με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο. Ένας αγαπημένος χαρακτήρας της σειράς, η Αγγελική, θα πέσει νεκρή από σφαίρα, αφήνοντας απαρηγόρητη την οικογένειά της.

«Είναι ένα βαρύ επεισόδιο, αλλά ωραίο», είπε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και συμπλήρωσε πως ο θάνατος της τηλεοπτικής του μητέρας στη σειρά θα δέσει ακόμα περισσότερο τον Πέτρο και την μοναχή Ελισάβετ.

«Ο θάνατος θα τους δέσει και μετά θα έρθει κάτι άλλο, που θα τους δέσει ακόμα περισσότερο», ήταν το spoiler του ηθοποιού.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η Ελισάβετ παραδίδεται στον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Ένα βήμα πριν τον θάνατο ο Πέτρος

«Είμαι υπέρ του έρωτα»

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ έχουν πολλά εμπόδια και προκαταλήψεις να υπερνικήσουν, με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη να τονίζει πως ο έρωτας δεν είναι εύκολος.

«Είμαι πολύ υπέρ του έρωτα και μου αρέσει όταν έρχεται αυτό να δίνεσαι, γιατί είναι σπάνιο. Ο έρωτας δεν είναι κάτι εύκολο και γι’ αυτό μου αρέσει αυτή η συνθήκη», είπε.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Kάνει συμφωνία με τον διάολο για να σώσει τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

«Το όχι είναι όχι, τότε τι επιμένεις τόσο;»

Όπως αποκάλυψε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, κατά τη διάρκεια των οντισιόν ένιωσε πως είχε χημεία με την Φωτεινή Παπαθεοδώρου, την τηλεοπτική Ελισάβετ, ενώ είχε ενθουσιαστεί με το σενάριο της σειράς.

 

«Στον έρωτα δεν μπορείς να σκεφτείς πολλά πράγματα, απλά σου συμβαίνει και πας», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιμονή του Πέτρου: «Τόσο επίμονος δεν θα ήμουν. Στην αρχή έβλεπα τα επεισόδια και έλεγα ότι βγαίνει κάπως εμμονικό. Του έλεγε όχι. Το όχι είναι όχι, οπότε τι επιμένεις τόσο; Γι’ αυτό θεωρώ ότι δεν είμαστε κοντά με τον χαρακτήρα, γιατί εγώ θα τα είχα παρατήσει».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Ο νέος έρωτας της Νατάσας

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ θα κάνει τα πάντα για τον Πέτρο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η σκοτεινή πλευρά του Λευτέρη

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για το πότε συνειδητοποίησε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Υποσυνείδητα υπήρχε μία κλίση προς την τέχνη, συνειδητά προέκυψε πιο αργά, προς το Λύκειο, εκεί που καλείσαι να επιλέξεις τι θα κάνεις στη ζωή σου».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 47 , 48 , 49 , 50

Close