Μαύρο Ρόδο: Kάνει συμφωνία με τον διάολο για να σώσει τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συναρπαστικές καθώς ο Θέμης κάνει συμφωνία με τον διάολο για να σώσει τον Πέτρο

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Το γεγονός πως η Ελισάβετ ήταν η μοναδική που είδε το πρόσωπο του δολοφόνου αυτομάτως την βάζει στο κάδρο των επόμενων στόχων του αδίστακτου δολοφόνου. Ο ίδιος μετά τον πυροβολισμό τηλεφωνεί στον Βίκο και τον ενημερώνει πως δεν σκότωσε το γιο του Καστρινού αλλά μια γυναίκα.

Ενώ επίσης τον ενημερώνει πως τον  μικρό τον έσωσε μια κοπέλα η οποία τον είδε. Ο Βίκος δεν έχει μάθει ακόμα για το χαμό της μοναδικής γυναίκας που αγάπησε. Προσπαθεί να τον βρει για να τον ξεφορτωθεί. Την ίδια ώρα η Ελισάβετ καταθέτει όσα γνωρίζει και είδε αλλά στη συνέχεια δίνει στον Πέτρο το σκίτσο του δολοφόνου.

Δείτε ακόμα Μαυρo Ρόδο: Αυτή είναι η τραγική ιστορία του Βίκου

Μαύρο Ρόδο-Αγγελική-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση του Βίκου στην Ηγουμένη που θα λυγίσει καρδιές

Μπορεί να σε βοηθήσει αυτό. Ζωγράφισα το πρόσωπο του” λέει. Την ίδια ώρα ο αδίστακτος άντρας που ξέρει πως όλοι τον αναζητούν για τον φόνο πρέπει να γλιτώσει την φυλακή και ο μόνος τρόπος για να το κάνει αυτό είναι να σκοτώσει την Ελισάβετ και τον Πέτρο.

Έτσι καταφέρνει και τους απαγάγει και τους κλειδώνει σε μία εγκαταλελειμμένη αποθήκη στη μέση του πουθενά. Ο Πέτρος αρχίζει να φωνάζει “ανοίξτε μας, βγάλετε μας έξω” άλλα μάταια. Κανείς δεν τους ακούει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Σαράντος και Γιάννα το νέο ζευγάρι

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο

Όσο κι αν τους ψάξουν κανείς δεν θα μπορέσει να τους βρει. Εκεί ο κίνδυνος που διατρέχουν τα παιδιά είναι μεγάλος ενώ στο μυαλό της Ελισάβετ έρχονται μνήμες από το παρελθόν με τον Διακοσάββα. Τρέμει από το φόβο της.

Φοβάμαι ότι θα μας σκοτώσουν” λέει με δάκρυα στον Πέτρο και εκείνος την αγκαλιάζει. “Δεν θα τον αφήσω να σου κάνει κακό. Στο υπόσχομαι ότι θα φύγουμε από δω” και ψάχνει μάταια τρόπο να αποδράσουν.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία μανιασμένη ορμάει στον Βίκο

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο ρόλος της γυναίκας που μπαίνει στη ζωή του Βίκου

Όσο περνάνε οι ώρες και η βοήθεια δεν έρχεται από πουθενά οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι. Αυτό θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά και οι δυο τους αφήνονται πια στα όσα νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Έτσι εκεί στην αποθήκη για πρώτη φορά θα κάνουν έρωτα.

Πυροβολούν τον Πέτρο

Πέτρος και Ελισάβετ αγνοούνται. Τα νέα για την εξαφάνιση τους κάνουν τον γύρο του χωριού. Η Αλεξία προσπαθεί να βρει τον αδερφό της στο τηλέφωνο αλλά δεν τα καταφέρνει. Αρχίζει να ανησυχεί και το λέει στον πατέρα της.

Ο Θέμης δίνει εντολή στους άντρες του να ψάξουν παντού για να βρουν το γιο του. Στην Γερακιανή ο Λευτέρης πηγαίνει οργισμένος στο μοναστήρι για να μάθει ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση της κόρης του αλλά οι αστυνομικές έρευνες τον αποκαρδιώσουν.

Βρίσκει όμως έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο της Ηγουμένης. Την ίδια ώρα οι υποψίες όλων πέφτουν πάνω στον Βίκο και η Κύρα, τον κατηγορεί ευθέως πως εκείνος ευθύνεται για την εξαφάνιση του εγγονού της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Ο νέος έρωτας της Νατάσας

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης καταρρέει στην αγκαλιά της Ηγουμένης

Ο Βίκος αρνείται πως έχει οποιαδήποτε ανάμειξη και σπεύδει και εκείνος να συμμετάσχει σε έρευνες για τον εντοπισμό των παιδιών προκειμένου να πετάξει από πάνω του κάθε υποψία. Όσο συμβαίνουν αυτά ο απαγωγέας ανοίγει την αποθήκη και σημαδεύει την Ελισάβετ με το όπλο του.

Ο Πέτρος μπαίνει μπροστά να την σώσει και προσπαθεί να τον αφοπλίσει. Ένα μπαμ ακούγεται και ο Πέτρος πέφτει στο έδαφος. Η Ελισάβετ ουρλιάζει και τρέχει κοντά του φροντίζοντας το σοβαρό τραύμα του.

Στο μεταξύ ο Θέμης σε μια αποθήκη έτοιμος να συναντήσει το δολοφόνο και να πάρει εκδίκηση βλέπει μπροστά του τον Βίκο ο όποιος τον σημαδεύει με όπλο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος μπουκάρει στο μαγαζί του Καστρινού και γίνεται το σώσε

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος εμφανίζεται στην κηδεία και προκαλεί οργή

Ο Θέμης σε απόγνωση του λέει  κάνει συμφωνία με τον διάολο “σε παρακαλώ βοηθάμε να βρω το γιο μου” και τότε ο Βίκος καταλαβαίνει πως και η Αγγελική θα είχε τρελαθεί αν ήξερε πώς εξαφανίστηκε το παιδί της. “Μαζί θα βρούμε ποιος το έκανε” και ξεκινούν τον εντοπισμό των παιδιών.

Τα καταφέρνουν μόνο που ο Πέτρος έχει χάσει πολύ αίμα και μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Όλη η οικογένεια Καστρινού μαζεύεται εκεί και ανησυχεί για εκείνον ενώ και η Ελισάβετ αρνείται να φύγει από δίπλα του.

Μαύρο Ρόδο : Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από Δευτέρα 16/01/23  έως την Τετάρτη  18/01/23 στις 22.50

Μαυρό Ρόδο: Ο Θέμης κάνει συμφωνία με τον διάολο

Επεισόδιο 44 (Δευτέρα 16/01)

O Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα που δεν αντέχει: τον θάνατο της Αγγελικής. Μπροστά στο άψυχο σώμα της γυναίκας του, λυγίζει. Ο Πέτρος ζητάει εξηγήσεις από τον Θέμη για τη δολοφονία της μητέρας του. Η Ελισάβετ καλείται για κατάθεση ως η μοναδική μάρτυρας που είδε τον δολοφόνο και η Πολυξένη ζητάει από τον Θέμη να είναι προσεκτικός σε σχέση με τις επόμενες κινήσεις του.

Η Αυξεντία επιστρέφει στο μοναστήρι και οι μοναχές αποφασίζουν να ενημερώσουν την ηγουμένη για τα σχέδια της Κασσιανής. Ο Λευτέρης ζητάει τη βοήθεια του Γιώργου για τη ληστεία στο γραφείο του συμβολαιογράφου και ο Σταυρίνος απαιτεί από τη Γιάννα να διαγράψει το παρελθόν τους. Ποιον θα έχει σύμμαχο ο Θέμης στην προσπάθεια του να βρει ποιος σκότωσε τη γυναίκα του;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η Φιλαρέτη Ανοίγει την καρδιά της στην Αυξεντία

Μαυρό Ρόδο: Ο Θέμης κάνει συμφωνία με τον διάολο

Επεισόδιο 45 (Τρίτη 17/01)

Στην κηδεία της Αγγελικής, κανείς δεν μπορεί, ακόμα, να πιστέψει τι έχει συμβεί. Η παρουσία της Ελισάβετ, είναι μια ανακούφιση για τον Πέτρο. Η εμφάνιση του Βίκου, όμως θα κάνει έξαλλη την Αλεξία. Στο σπίτι, ο Θέμης και η Κύρα θα έχουν μια έντονη συζήτηση. Αυτό που θα της ζητήσει, θα την αφήσει άφωνη. Η Γιάννα αντιμετωπίζει ευθέως τον Γιώργο και εκείνος δε διστάζει να την απειλήσει. Ο Λουκάς στο μαγαζί, κάνει μια τρυφερή έκπληξη στον Θέμη. Ο Βίκος εισβάλει οπλισμένος και μεθυσμένος.. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνούν για πρώτη φορά χρόνο μαζί στην Πάτρα. Ο Γεράσιμος καταφτάνει για να την πάρει πίσω στο μοναστήρι.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ θα κάνει τα πάντα για τον Πέτρο

Μαυρό Ρόδο: Ο Θέμης κάνει συμφωνία με τον διάολο

Επεισόδιο 46 (Τετάρτη 18/01)

Μια γυναίκα από το παρελθόν ξαναμπαίνει στη ζωή του Βίκου. Ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα και κάνει σκηνή απαιτώντας την επιστροφή της Ελισάβετ στη μονή. Η Γιάννα αρχίζει να εμπιστεύεται όλο και περισσότερο τον Σαράντο σε σχέση με το παρελθόν της. Τα πνεύματα μεταξύ Παράσχου και Λουκά οξύνονται σε μεγάλο βαθμό.

Η Ηγουμένη ενημερώνει τηλεφωνικά τον Θέμη για την τελευταία επίσκεψη της Αγγελικής στο μοναστήρι και ο Θέμης αποφασίζει να την επισκεφτεί. Ποια απόφαση θα πάρει ο Σταυρίνος σε σχέση με την εγχείρησή του; Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του εκτελεστή της Αγγελικής, τώρα που τον κυνηγούν όλοι;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σκοτώνουν την Νατάσα

Μαυρό Ρόδο: Ο Θέμης κάνει συμφωνία με τον διάολο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 47 , 48 , 49 , 50

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close