Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Πέτρος θα κάνει τα πάντα για να ξαναμπεί στο μοναστήρι.

Αχ τι σου είναι αυτός ο έρωτας…

Αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν στο χωριό για την ταυτότητα που βρήκαν ο Σαράντος με την Τασούλα θαμμένη στην Παλόβρυση και το Μαύρο Ρόδο.

Η Αλεξία μαθαίνει για τον Πέτρο και την Ελισάβετ. Ο Μπόγρης ενώ αρχικά αποθαρρύνεται από την αντίδραση του Μητροπολίτη στο σχέδιό του, αντιλαμβάνεται πως του δίνει το πράσινο φως για να δράσει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Άγριος καυγάς μεταξύ Αγγελικής και Θέμη

Μαύρο-Ρόδο-Γεράσιμος-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η σφαλιάρα της μοίρας που θα λυγίζει τον Θέμη Καστρινό

Η Όλγα με τον Φραγκίσκο πιέζουν τον Πέτρο για να μάθουν τι συμβαίνει. Λίγο αργότερα, η Όλγα με πονηριά λέει στην Ελισάβετ τα συναισθήματά της για τον Πέτρο και ζητάει τη γνώμη της.

Η Αλεξία θέλει να μάθει τα πάντα για τη δουλειά του πατέρα της και ζητά από τη μητέρα της να πάνε στη Γερακιανή με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική θα τα βάλει με τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει επίθεση στην Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η ταυτότητα που βρίσκει ο Σαράντος στην Παλιόβρυση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

Η καμπάνα χτυπάει για το ηγουμενοσυμβούλιο της Κασσιανής. Ο Πέτρος με τη βοήθεια του Σταυρίνου και του Φραγκίσκου μπαίνει στο μοναστήρι με αναρρίχηση για να μιλήσει στην Ελισάβετ.

Η Αγγελική έρχεται αντιμέτωπη με τον Βίκο και τον ρωτάει γιατί είπε ψέματα για την κόρη της. Στο ηγουμενοσυμβούλιο η Κασσιανή αντιπαρατίθεται με την ηγουμένη. Ο Πέτρος συναντιέται με την Ελισάβετ, αλλά κάποια τους βλέπει. Η ηγουμένη ανησυχεί για το σχέδιο του Μπόγρη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 23 , 24 , 25, 26, 27

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος γίνεται τέρας και θέλει να εκδικηθεί Πέτρο και Ελισσάβετ

Ο Βίκος μοιράζεται το σχέδιό του για τον Καστρινό με την Κύρα. Ο Λευτέρης στη σειρά του MEGA ενημερώνει την ηγουμένη για το σκηνικό στην Παλιόβρυση και η Αυξεντία παγώνει, ενώ ο Σαράντος μαθαίνει ότι την ταυτότητα την αγόρασε ο πατέρας του. Το σχέδιο του Βίκου γιατο Παρίσι αποτυγχάνει και στο μαγαζί του Θέμη γίνεται μια τεράστια έκρηξη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close