Μαύρο-Ρόδο-Θέμης-Ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως έτσι θα τελειώσει ο πρώτος κύκλος.

Μωρε τι θα δούμεε…

Το Μαύρο Ρόδο συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον αφού ο Πέτρος και η Ελισάβετ βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο. Η Ελισάβετ δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτό που νιώθει στην καρδιά της αλλά και ο Πέτρος φαίνεται ότι πραγματικά νιώθει τρυφερά συναισθήματα για την μοναχή.

Με μεγάλη αγωνία το τηλεοπτικό κοινό περιμένει να εξελιχθεί η σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ, που μπορεί εκείνη ακόμα να παλεύει να διώξει τον «πονηρό». αλλά η καρδιά της δεν την ξεγελάει!

Δείτε ακόμη Θεοφανία Παπαθωμά : Το μυστικό της σχέσης της με τον Γρηγόρη Πετράκο

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος θα κάνει τα πάντα για να ξαναμπεί στο μοναστήρι

Η εξέλιξη αυτή θα έρθει στο τέλος του α’ μισού του σεζόν, στα μέσα Δεκεμβρίου στο MEGA. Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Πέτρος με την Ελισάβετ για πρώτη φορά θα έρθουν σε ερωτική επαφή!

Πώς όμως θα φτάσουν μέχρι εκεί; Προς το παρόν η Ελισάβετ παλεύει να κάνει πως δεν νιώθει τα σκιρτήματα της καρδιάς της για τον Πέτρο, αλλά αυτός ο κρυφός πόθος που έχει μέσα της δεν Θα μείνει για πολύ κρυφός.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Άγριος καυγάς μεταξύ Αγγελικής και Θέμη

Μαύρο Ρόδο: Η ταυτότητα που βρίσκει ο Σαράντος στην Παλιόβρυση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η σφαλιάρα της μοίρας που θα λυγίζει τον Θέμη Καστρινό

Ο Πέτρος, που έχει μετακομίσει μόνιμα στη Γερακιανή, πάει ένα βράδυ και τη βρίσκει εκτός μοναστηριού, που έτυχε εκείνη και είχε βγει. Εκείνος είναι αποφασισμένος να την κάνει δική του, να τη φέρει αντιμέτωπη με την αλήθεια και να παραδεχτεί όσα νιώθει για εκείνον.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική θα τα βάλει με τον Βίκο

Μαύρο ρόδο – Ηλέκτρα Νικολούζου : Η πρόταση για την σειρά ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής μου

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η ταυτότητα που βρίσκει ο Σαράντος στην Παλιόβρυση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

Από την άλλη, η Ελισάβετ δείχνει να μην μπορεί να σταματήσει την καρδιά της να χτυπάει για εκείνον και μόνο, και παραδίνεται παρά τον όρκο στον θεό!

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 23 , 24 , 25, 26, 27

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος γίνεται τέρας και θέλει να εκδικηθεί Πέτρο και Ελισσάβετ

Οι δυο τους αφήνονται στο πάθος τους, ο Πέτρος είναι απόλυτα τρυφερός μαζί της και σεβόμενος το γεγονός πως εκείνη δεν είχε γνωρίσει ποτέ άλλον άντρα, της κάνει έρωτα και εκείνη νιώθει για πρώτη φορά πως είναι επιθυμητή γυναίκα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close