Μαύρο Ρόδο: Άλλο ένα σχέδιο του Βίκου που αποτυγχάνει

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως άλλο ένα σχέδιο του Βίκου που αποτυγχάνει.

Αμάν βρε Βίκο και εσύ…

Η Αλεξία για έρχεται πρώτη φορά σε ουσιαστική επαφή με τη δουλειά του πατέρα της και καταλαβαίνει ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο. Από την άλλη ο Θέμης δίνει ακόμα μία ευκαιρία στον Βίκο και η Αλεξία μαθαίνει για τον Πέτρο και την Ελισάβετ.

Λίγο αργότερα η Όλγα μοιράζεται με την Ελισάβετ τα συναισθήματά της για τον Πέτρο και ζητάει την γνώμη της. Όλοι στην Γερακιάνη προσπαθούν να βρουν τον κάτοχο της ταυτότητας. Ο Φραγκίσκος τσακώνεται άσχημα με τον Πέτρο και ο Βίκος πηγαίνει στο ξενοδοχείο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Έτσι θα τελειώσει ο πρώτος κύκλος

Μαύρο Ρόδο-Κύρα-Βίκος-

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος θα κάνει τα πάντα για να ξαναμπεί στο μοναστήρι

Η Αλεξία θέλει να μάθει τα πάντα για τη δουλειά του πατέρα της και λέει στην μητέρα της να πάνε στην Γερακιανή να χαλαρώσουν, με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες.

Ο Πέτρος αποφασίσει να μπει νύχτα στο μοναστήρι για να μιλήσει με Ελισάβετ. Η Αγγελική έρχεται αντιμέτωπη με τον Βίκο και τον ρωτάει γιατί είπε ψέματα για την κόρη της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Άγριος καυγάς μεταξύ Αγγελικής και Θέμη

Μαύρο Ρόδο: Κύρα και Βίκος τινάζουν την ζωή του Θέμη στον αέρα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η σφαλιάρα της μοίρας που θα λυγίζει τον Θέμη Καστρινό

Θα μπορέσει όμως να του αντισταθεί; Η Αλεξία πηγαίνει ξανά στο μαγαζί του πατέρα της προσπαθώντας να μάθω περισσότερα πράγματα για εκείνον. Το νούμερο του Βίκου θα φτάσει τελικά στα χέρια του Θέμη. Είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει σε ποιον ανήκει πάση θυσία.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική θα τα βάλει με τον Βίκο

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η ταυτότητα που βρίσκει ο Σαράντος στην Παλιόβρυση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

Η ηγουμένη φοβάται για το σχέδιο του Μπόγρη και τις επιπτώσεις που θα έχει στο μοναστήρι, ενώ ο Βίκος μοιράζεται το σχέδιο του για τον Καστρινό με την Κύρα. Το σχέδιο του Βίκου για το Παρίσι αποτυγχάνει και στο μαγαζί του Θέμη γίνεται μια τεράστια έκρηξη.

Μαύρο Ρόδο: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 13/11/2022 ως 15/11/2022.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 20  στις 13/11/2022

Επεισόδιο 20

Κυριακή

Τον Σαράντο τον βασανίζει έντονα πιο μυστικό κρύβει η Παλιόβρυση, την ώρα που ο Παράσχος ενημερώνει τον Βίκο για κάθε κίνηση του Καστρινού.

Η Αγγελική έρχεται ξανά κοντά με την Κυρά και η συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ στη μονή δεν θα ταράξει μόνο την ίδια αλλά θα δημιουργήσει και ερωτηματικά στην Κασσιανή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 23 , 24 , 25, 26, 27

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος γίνεται τέρας και θέλει να εκδικηθεί Πέτρο και Ελισσάβετ

Από την άλλη ο Μπόγρης θα μιλήσει στην Ηγουμένη για τα μεγαλοπήβολα σχέδια για την Γερογιάννη και το σχέδιο που έχει στο μυαλό του για να προσελκύσει κόσμο στην περιφέρεια.

Δε βρίσκει και όμως συμφωνεί την ηγουμένη που του λέει ότι θα μιλήσει στον μητροπολίτη παράλληλα η Πολυξένη ακούει την ψεύτικη διαθήκη που ετοιμάζει ο Λευτέρης εννοώ Σταυρινός εξομολογείται στην Γιάννα ότι δεν της έχει πει τόσα χρόνια ο Πέτρος Ζητάει από την Ελισάβετ μια απάντηση.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 21  στις 14/11/2022

Επεισόδιο 21

Δευτέρα 

Ο Θέμης δείχνει να μην πείθεται από τις εξηγήσεις του Παράσχου και της ζητάει να ανακαλύψει περισσότερα για το ταξίδι της Αγγελικής στο Παρίσι. Η Όλγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο πηγαίνοντας στη Γερακιάνη, ενώ ο Γιώργος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του την Κασσιανή προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδια του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος κάνουν έρωτα

Μαύρο Ρόδο: Η ταυτότητα που βρίσκει ο Σαράντος στην Παλιόβρυση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στο μοναστήρι της Γερακιανής

Η Γιάννα με τον Σταυρίνο θυμούνται με συγκίνηση τα παλιά και η Ηγουμένη κάνει μία προσωπική εξομολόγηση στην Ελισάβετ για να σιγουρευτεί ότι είναι πραγματικά έτοιμη για την κουρά της. Η Αυξεντία ξεχνά κάποια αντικείμενα τα οποία τα βρίσκει ο Σαράντος.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 22  στις 15/11/2022

Επεισόδιο 22

Τρίτη 

Η Αυξεντία ζητάει τη βοήθεια του Μανώλη ενώ στη συνάντηση του Θέμη και του Βίκου η σύγκρουση τους παίρνει επικίνδυνη τροπή. Η Αλεξία έρχεται πρώτη φορά σε ουσιαστική επαφή με τη δουλειά του πατέρα της και με το ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο.

Ο Βίκος επισκέπτεται την Κύρα ενώ ο Θέμης παραμονεύει για να μάθει τι συνέβη. Ο Φραγκίσκος και η Όλγα εκνευρίζονται με τον Πέτρο που δεν τους λέει όσα γίνονται. Ο Παράσχος θα χρειαστεί να αποδείξει στον Θέμη την αφοσίωση του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : H Αγγελική μαθαίνει για τη σχέση Πέτρου και Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Η ταυτότητα που βρίσκει ο Σαράντος στην Παλιόβρυση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ηγούμενη και Κασσιανή συγκρούονται

Μέσα σε όλα αυτά, η Αυξεντία με τη βοήθεια του Μανώλη θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την εκταφή του Διακοσάββα. Ίσως όμως να είναι ήδη αργά καθώς ο Σαράντος έχει αποφασίσει να ψάξει καλά την Παλιόβρυση.

Η Ελισάβετ εξομολογείται στον μητροπολίτη αυτό που έγινε αλλά λέει ψέματα. Η συνάντηση του Πέτρου με τον Μητροπολίτη δεν θα έχει το περιεχόμενο που περιμένει. Η Ελισάβετ προσπαθεί να διαχειριστεί την αναβολή της κουρά της. Ο Πέτρος κάνει μία νέα επίθεση αγάπης στην Ελισάβετ.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close