Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Βίκος-Αγγελική

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Πέτρος πιάνει στα πράσα Βίκο και Αγγελική.

ΏΠΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΣΤΙΡΙ Ο ΠΕΤΡΟΣΣΣ 😂😂

Ο Θέμης λέει στην ηγουμένη να απομακρύνει τον Πέτρο απο το μοναστήρι στο οποίο επιστρέφει η Ελισάβετ. Η ενέδρα του Βίκου έχει αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Θέμη και την εσπευσμένη επιστροφή του Πέτρου στην Πάτρα.

Μόνο που εκεί μαθαίνει για την παράνομη σχέση της μητέρας του με τον παραλίγο φονιά του πατέρα του, ο Θέμης επισκέπτεται το μοναστήρι και ζητάει την ηγουμένη να αποδεσμεύσει τον Πέτρο απο τις εργασίες.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα γυρνά πίσω και διεκδικεί τον Σταυρίνο

Μαύρο Ρόδο: Η Πρώτη συνάντηση Θέμη- Ηγουμένης θα είναι εκρηκτική

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η εξομολόγηση του Γερασίμου σοκάρει την Ελισάβετ

Ο Λευτέρης δυσκολεύεται να αποδεχτεί τον νέο τρόπο ζωής του μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο Σαράντος παγιδεύει τον Μήτσο ζητώντας του να ομολογήσει το σκηνικό που του έστησαν με τον Μπόγρη.

Η Αλεξία αναγκάζεται να παραδεχτεί στην μητέρα της Αγγελική, ότι ο Καστρινός βρίσκεται στην Γερακίνη, ο Πέτρος και ο Γεράσιμος έρχονται σε ρήξη με την ηγουμένη που απαγορεύει στον Πέτρο να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι δε χρειάζονται άλλο τις υπηρεσίες του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη απειλεί τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ σώζουν τη ζωή του Λευτέρη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρινός φέρνει κοντά Πέτρο και Ελισάβετ

Εκείνος διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να βρει άλλες δικαιολογίες για να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό η Γιάννα επιστρέφει στο χωριό και η ισορροπία δυνάμεων ανάμεσα Σαράντου και του Γιώργου είναι εύθραυστη, την ίδια ώρα η ενέδρα θανάτου που στήνει ο Βίκος στο Θέμη.

Με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του, ο μητροπολίτης και η ηγουμένη αποφασίζουν την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι περνώντας στα σοβαρά τις ανησυχίες του Γεράσιμου, ο Πέτρος επηρεασμένος από την είδηση για το ατύχημα του πατέρα του επιστρέφει στην Πάτρα αποχαιρετώντας την Ελισάβετ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισσάβετ απαρνείται το ρόλο της Καλόγριας

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος με στοιχεία φωτιά διαβάλλει τον Μπόγρη

Η Αγγελική το σκάει κρυφά απο την κόρη της προκειμένου να συναντήσει το Βίκο που της ετοιμάζει μία έκπληξη, ωστόσο το τηλεφώνημα που δέχεται ο Βίκος από τον Παράσχο θα ανατρέψει τα σχέδια του όταν ενημερώνεται για το ατύχημα του Καστρινού.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Τα σκοτεινά μυστικά του Γεράσιμου

Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Ηγουμένη-Θέμης σε συμμαχία φωτιά, χωρίζουν Ελισσάβετ και Πέτρο

Παράλληλα ο Σαράντος εκμυστηρεύεται στην Γιάννα ότι έχει σοβαρά στοιχεία εναντίον του Μπόγρη, όταν ο Πέτρος επιστρέφει στην Πάτρα σοκάρεται με την ανακάλυψη ότι ο Βίκος είναι ερωτευμένος με τη μητέρα του και εκείνη ανταποκρίνεται πως θα αντιδράσει σε αυτό;

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close