Μαύρο-Ρόδο-Αλεξία

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την αποκάλυψη της Αλεξίας πριν τον θάνατο της.

Αν είναι δυνατόν…

Η Αγγελική παίζει με τη φωτιά εδώ και καιρό στο «Μαύρο Ρόδο». Ο δεσμός της με τον Βίκο, που ξεκίνησε ως αντίδραση στην «αδιαφορία» του Θέμη, όπως η ίδια την αντιλαμβάνονταν, έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Δεν μιλάμε πια για μια τυχαία περιπετειούλα αλλά για μία σχέση που δεν έχει κάνει τον κύκλο της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα εκδικηθεί για τον φόνο της Αλεξίας

Μαύρο Ρόδο: Δολοφονούν την Αλεξία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης δεν ξέρει πως η Ελισάβετ είδε το θάνατο της μητέρας της

Η Αγγελική, όπως αποκάλυψε σε προηγούμενη συνέντευξή της η Ηλέκτρα Νικολούζου, βρήκε στον Βίκο την τρυφερότητα που της έλειψε από μικρή. Παγιδευμένη ανάμεσα στην μητέρα της και τον Θέμη, τον οποίο γνώρισε πολύ μικρή, νιώθει πως για πρώτη φορά στη ζωή της κάποιος την αγαπάει πραγματικά.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα βάλει την Όλγα για ένα νέο σκοτεινό σχέδιο

Μαυρο Ροδο: Η Αλεξία θαυμάζει την Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αντίδραση του Σαράντου για τον έρωτα της Ελισάβετ με τον Πέτρο δεν είναι αυτή που περιμένουμε

Οι συναντήσεις λοιπόν των δύο εραστών συνεχίζονται στο ξενοδοχείο που έχει γίνει το καταφύγιό τους. Όμως, η Αγγελική δεν γνωρίζει ούτε ότι η Κύρα ξέρει για τον δεσμό της και μάλιστα έχει δώσει την «ευχή» της στον Βίκο, ούτε το πλήρες εύρος της δραστηριότητας του νέου «αγαπημένου» της, ούτε, βέβαια, τους δεσμούς που ενώνουν τον Βίκο με τον Θέμη.

Και βέβαια, η Αγγελική δεν αντιλαμβάνεται πόσο κοντά στην αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης της βρίσκεται η Αλεξία. Στην νέα τους συνάντηση στο ξενοδοχείο, δύο γεγονότα θα βάλουν σε σκέψεις τον Βίκο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική χάνει το μυαλό της

Μαυρο-Ροδο-Αλεξία-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Δεν έστησε ο Βίκος το τροχαίο του Θέμη

Το πρώτο αφορά στο υποτιθέμενο τροχαίο ατύχημα που επικαλέστηκε ο Θέμης για να αποσπάσει τον Πέτρο από τη Γερακινή. Οι άνθρωποι του Βίκου, μετά από εξονυχιστικό έλεγχο σε νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα κ.λπ. τον ενημερώνουν πως τέτοιο ατύχημα δεν έχει καταγραφεί πουθενά.

Το δεύτερο γεγονός που θα τον προβληματίσει είναι ένα μυστήριο τηλεφώνημα από γυναίκα που θα ρωτήσει αν είναι «ο γιατρός;».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη διώχνει με τις κλωτσιές το Θέμη από το μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εξαφανίζεται

Η γυναικεία φωνή ανήκει, όπως αντιλαμβανόμαστε στην Αλεξία, η οποία δεν πείσθηκε από τις δικαιολογίες της μητέρας της για την ταυτότητα του ανθρώπου που το νούμερό τους εμφανίζεται διαρκώς στη λίστα με τις κλήσεις στο κινητό της.

Η Αλεξία είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει ποιος είναι ο άνθρωπος που μπήκε σφήνα ανάμεσα στους γονείς της και θα τα καταφέρει. Και το ερώτημα είναι: Θα πει στον πατέρα της την αλήθεια για τον παράνομο δεσμό τη Αγγελικής;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close