Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Ελισάβετ εξαφανίζεται.

Τι μας έκανες βρε Ελισάβετ τώρα…

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο «Μαύρο Ρόδο» με την Ελισάβετ να εξαφανίζεται και όλοι έντρομοι να την ψάχνουν, αφού ανησυχούν. Τι συνέβη και που έχει πάει η δόκιμη μοναχή;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εξομολογείται τον έρωτα της για τον Πέτρο στην Ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκβιάζει την ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος βάζει στο στόχαστρο τον Πέτρο

Η Ελισάβετ δέχεται μεγάλη πίεση από τον πατέρα της, αλλά και από τον Πέτρο να μην χειροτονηθεί. Από τη μία θέλει να επιστρέψει στο μοναστήρι και να φύγει μία και καλή από το χωριό, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να ηρεμήσει κι η πίεση της έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 16 ,17 ,18 , 19

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκβιάζει την ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκβιάζει την ηγουμένη

Έτσι, η Ελισάβετ παίρνει την απόφαση να το σκάσει από το σπίτι, αλλά δεν επιστρέφει στο μοναστήρι. Αντ’ αυτού πηγαίνει και κρύβεται σε ένα ξωκλήσι, αφού έχει ανάγκη να μείνει μόνη της και με τον Θεό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Δολοφονούν την Αλεξία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Διώχνουν την Ελισάβετ απο το μοναστήρι

Όλοι στο χωριό είναι τρομοκρατημένοι και ψάχνουν την Ελισάβετ ανελλιπώς στο «Μαύρο Ρόδο», χωρίς όμως να τη βρίσκουν. Ωστόσο, αφότου βρίσκει την εσωτερική γαλήνη κι ισορροπία που χρειάζεται, η Ελισάβετ επιστρέφει στην μονή κι η Ηγουμένη την υποδέχεται με χαρά.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αγγελική και Θέμης παίρνουν διαζύγιο

Μαύρο Ρόδο : Ο Γεράσιμος θέλει να βάλει στο μοναστήρι την Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Το σκοτεινό πρόσωπο του Γεράσιμου-Κλείνει την Ελισάβετ στο μοναστήρι

Τότε, η Ελισάβετ είναι έτοιμη να χειροτονηθεί, αλλά τίποτα δεν θα είναι τόσο εύκολο για τη δόκιμη μοναχή. Οι ανατροπές δε θα αργήσουν να έρθουν και θα έρθει αντιμέτωπη με νέα διλήμματα και καταστάσεις.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close