Μαύρο Ρόδο-Φιλαρέτη-Θέμης-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Φιλαρέτη αλλάζει τον Θέμη. 

Βρε την Φιλαρέτη…

Μία από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς μας έφερε το Mega φέτος καθώς το Μαύρο Ρόδο έχει κερδίσει τον κόσμο και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον με τις εξελίξεις του. Μάλιστα πλέον που η Ελισάβετ με τον Πέτρο έρχονται όλο και πιο κοντά ο ενθουσιασμός έχει φτάσει στα ύψη!

Η σειρά βέβαια έχει έντονο άρωμα από μία άλλη μεγάλη επιτυχία των τελευταίων τριών ετών τις «Άγριες Μέλισσες». Αυτό διότι σε πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε το άλλοτε ζευγάρι του Δούκα και της Μυρσίνης των Μελισσών ως Θέμη Καστρινό και Ηγουμένη Φιλαρέτη στο Μαύρο Ρόδο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Το τέλος δεν θα είναι ευτυχισμένο

Μαύρο Ρόδο-Φιλαρέτη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έρχονται μεγάλες ανατροπές μέσα στην εβδομάδα

Λεωνίδας Κακούρης και Κατερίνα Διδασκάλου ανταπεξέρχονται για ακόμη μία φορά εξαιρετικά στους ρόλους τους απογειώνοντάς τους παρά το πόσο διαφορετικοί είναι από αυτούς που τους είχαμε συνηθίσει.

Οι σκηνές τους μέχρι στιγμής μπορεί να είναι ελάχιστες αλλά έχουν ξεχωρίσει καθώς η χημεία τους είναι αδιαμφισβήτητη. Τι θα γίνει όμως μελλοντικά ανάμεσα στους φαινομενικά πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες;

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε αναλυτικά στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» για την εμπειρία του στο νέο του επαγγελματικό βήμα, τον ρόλο του αλλά και τη σχέση του με την «πρώην γυναίκα» του στη σειρά.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αυτό δείχνει το αποτέλεσμα DNA για την Όλγα

Μαύρο Ρόδο-Φιλαρέτη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Της καρφώνει μια σύριγγα με δηλητήριο στο λαιμό

Όπως ανέφερε αυτό που θέλει το κοινό, δηλαδή να βλέπει πιο πολλές σκηνές ανάμεσα στους δύο αγαπημένους ηθοποιούς, θα γίνει πραγματικότητα.

Ο Θέμης θα διεκδικήσει τα κτήματα του Μοναστηρίου κάτι το οποίο σημαίνει πως η παρουσία του στη Γερακιανή θα είναι συχνή. Αυτό που επισήμανε ο ηθοποιός είναι ότι καθώς ο Θέμης θα θέλει να μάθει περισσότερα για το τι γίνεται στη περιοχή έχει επαφές με την Ηγουμένη και αναπτύσσουν διάφορες συνομιλίες.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το σχέδιο της Κασσιανής για να γυρίσει η Ελισάβετ στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο-Φιλαρέτη-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος πέφτει στη παγίδα

Τώρα το πόσο κοντά θα έρθουν οι δυο χαρακτήρες μένει να το δούμε στις οθόνες μας. Πάντως τίποτα δεν αποκλείεται με τη σειρά να έχει μάθει να μας εκπλήσσει με τις ανατροπές της και σίγουρα Κακούρης και Διδασκάλου με την ανεπιτήδευτη χημεία τους δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Η Γιάννα ξεμπροστιάζει την Κασσιανή για το ψεύτικο θαύμα

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ανάμεσα στον διάολο και στον άγγελο

Ένα όμως είναι σίγουρο πως ο Θέμης θα βοηθήσει πολύ την Φιλαρέτη στα επόμενα επεισόδια και η Φιλαρέτη θα αλλάξει τον Θέμη προς το καλύτερο. Έχουμε να δούμε πολλές ωραίες σκηνές μεταξύ τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close