Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή κράτα τη Φιλαρέτη για να την βασανίζει.

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Κασσιανή κρατά την Φιλαρέτη και την βασανίζει.

Μωρή Κασσιανή , θα σε πατήσει κάτω η Διδ

Η Κασσιανή έχοντας πια τα σκήπτρα της Hγουμενίας από την πρώτη κιόλας μέρα αρχίζει να θέτει τους δικούς της όρους και φυσικά ο μεγάλος στόχος είναι η αδερφή  Φιλαρέτη.

Στο μεταξύ εκείνη δέχεται να μιλήσει στην τηλεόραση νιώθοντας πως μπορεί να διαχειριστεί την έκθεση αλλά η έρευνα της δημοσιογράφου θα την φέρει αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο τραύμα του παρελθόντος της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Φιλαρέτη και Θέμης το νέο ζευγάρι;

Μαύρο Ρόδο-Φιλαρέτη-μητροπολίτης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης και ο κρυφός εχθρός

Όταν η Φιλαρέτη ζητήσει τη γνώμη της Αυξεντίας για την συνέντευξη που έδωσε,  η Κασσιανή που θα το ακούσει θα το χρησιμοποιήσει εναντίον της προκειμένου να την διώξει από το μοναστήρι και τελικά το καταφέρνει.

Ξέρετε αδελφή, δεν είστε πια Ηγουμένη και η Αυξεντία δεν έχει κανένα λόγο να σε συμβουλεύει. Από  εμένα θα πρέπει να πάρετε την άδεια για να κάνετε το οτιδήποτε. Αν δε σας αρέσει αυτό μπορείτε απλά να αποχωρήσετε της λέει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία γίνεται εμμονική

Μαύρο Ρόδο-Φιλαρέτη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα είναι τελικά παιδί από βιασμό;

Η Φιλαρέτη αποφάσιζει να εγκαταλείψει το μοναστήρι για πάντα …Ολες οι μοναχές στεναχωριούνται με την εξέλιξη αυτή. θα μας λείψετε αδερφή Φιλαρέτη .θα προσευχόμαστε μια μέρα να γυρίσετε κοντά μας. Αν όχι θα προσευχόμαστε να σας έχει ο θεός καλά της λένε.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ λάμπουν από ευτυχία

Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 65 , 66 , 67 , 68 , 69

Και εκεί έρχεται η μεγάλη ανατροπή. Η Κασσιανή ενώ πετυχαίνει αυτό που κυνηγούσε εδώ και χρόνια, τώρα όμως νιώθει μέσα της ένα κενό από φόβο αλλά κι από εκδικητικότητα.Η Κασσιανή  δεν επιτρέπει της Φιλαρέτης να φύγει καθώς ξέρει πως μόνο αν την έχει κοντά της αν μπορεί να την βασανίζει πως θα αντιδράσει η Φιλαρέτη;

Θα μείνει στην μονή να υποστεί τα βασανιστήρια της Κασσιανής ή θα ανοίξει την πόρτα να φύγει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close