Μαύρο Ρόδο: Φιλαρέτη και Θέμης το νέο ζευγάρι;

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε Φιλαρέτη και Θέμη το νέο ζεύγαρι

ΔΩΣΤΕ ΤΟ να γίνει χαμός πηγαίντε το και δεύτερο κύκλο και ανοίξτε τον με τη Λενιώ να βαράει με την καραμπίνα να γίνει το σώσε

Μία από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς μας έφερε το Mega φέτος καθώς το Μαύρο Ρόδο έχει κερδίσει τον κόσμο και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον με τις εξελίξεις του. Μάλιστα πλέον που η Ελισάβετ με τον Πέτρο έρχονται όλο και πιο κοντά ο ενθουσιασμός έχει φτάσει στα ύψη!

Η σειρά βέβαια έχει έντονο άρωμα από μία άλλη μεγάλη επιτυχία των τελευταίων τριών ετών τις «Άγριες Μέλισσες». Αυτό διότι σε πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε το άλλοτε ζευγάρι του Δούκα και της Μυρσίνης των Μελισσών ως Θέμη Καστρινό και Ηγουμένη Φιλαρέτη στο Μαύρο Ρόδο.

Λεωνίδας Κακούρης και Κατερίνα Διδασκάλου ανταπεξέρχονται για ακόμη μία φορά εξαιρετικά στους ρόλους τους απογειώνοντάς τους παρά το πόσο διαφορετικοί είναι από αυτούς που τους είχαμε συνηθίσει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης και ο κρυφός εχθρός

Μαύρο Ρόδο: Φιλαρέτη και Θέμης το νέο ζευγάρι;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία γίνεται εμμονική

Οι σκηνές τους μέχρι στιγμής μπορεί να είναι ελάχιστες αλλά έχουν ξεχωρίσει καθώς η χημεία τους είναι αδιαμφισβήτητη. Τι θα γίνει όμως μελλοντικά ανάμεσα στους φαινομενικά πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες;

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε αναλυτικά στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» για την εμπειρία του στο νέο του επαγγελματικό βήμα, τον ρόλο του αλλά και τη σχέση του με την «πρώην γυναίκα» του στη σειρά.

 

Όπως ανέφερε αυτό που θέλει το κοινό, δηλαδή να βλέπει πιο πολλές σκηνές ανάμεσα στους δύο αγαπημένους ηθοποιούς, θα γίνει πραγματικότητα. Ο Θέμης θα διεκδικήσει τα κτήματα του Μοναστηρίου κάτι το οποίο σημαίνει πως η παρουσία του στη Γερακιανή θα είναι συχνή. Αυτό που επισήμανε ο ηθοποιός είναι ότι καθώς ο Θέμης θα θέλει να μάθει περισσότερα για το τι γίνεται στη περιοχή έχει επαφές με την Ηγουμένη και αναπτύσσουν διάφορες συνομιλίες.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα είναι τελικά παιδί από βιασμό;

Μαύρο Ρόδο: Φιλαρέτη και Θέμης το νέο ζευγάρι;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ λάμπουν από ευτυχία

Τώρα το πόσο κοντά θα έρθουν οι δυο χαρακτήρες μένει να το δούμε στις οθόνες μας. Πάντως τίποτα δεν αποκλείεται με τη σειρά να έχει μάθει να μας εκπλήσσει με τις ανατροπές της και σίγουρα Κακούρης και Διδασκάλου με την ανεπιτήδευτη χημεία τους δημιουργούν τις κατάλληλες

Μαύρο Ρόδο: τι θα δείτε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από την Κυριακή 12 έως την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στις 22:50.

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 62 (Κυριακή 12/02)

Η Πολυξένη υπαινίσσεται στον Θέμη ότι είναι ένας από τους πιθανούς βιολογικούς γονείς της Όλγας. Ο Θέμης τρελαίνεται στη σκέψη, ειδικά λόγω της σχέσης που είχαν ο Πέτρος με την Όλγα.

Η Ελισάβετ ενημερώνει τον Πέτρο ότι βρίσκεται στην Πάτρα και τον ρωτά αν θέλει να βρεθούν. Η Αυξεντία αποσύρει την υποψηφιότητά της για την ηγουμενία, αφήνοντας μοναδική υποψήφια την Κασσιανή. Η Αλεξία εξακολουθεί να βρίσκει αφορμές για να βρίσκεται με τον Βίκο, αποκαλύπτοντας του γεγονότα από το παρελθόν της Αγγελικής.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 65 , 66 , 67 , 68 , 69

Μαύρο Ρόδο:

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα προσπαθεί να προστατεύσει τον Θέμη

Ο Λουκάς θυμώνει με τη Θάλεια που εξαφανίστηκε, γιατί έχει φυγαδεύσει τον Γιαννακόπουλο. Η Πολυξένη προσπαθεί να παγιδεύσει τον Θέμη. Τι έκπληξη ετοιμάζει ο Πέτρος στην Ελισάβετ;

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 63 (Δευτέρα 13/02)

Ο Βίκος ζητάει από την Αλεξία να σταματήσουν τις συναντήσεις τους. Ο Παράσχος τον ενημερώνει για τις υποψίες που έχει για τη Θάλεια.

Ο Θέμης προσπαθεί να ηρεμήσει την Αλεξία και βρίσκεται σε κόντρα, για άλλη μια φορά, με την Κυρά. Η Κασσιανή θα κρατήσει τα σκήπτρα της ηγουμενίας, αρχίζοντας από την πρώτη μέρα κιόλας να θέτει τους δικούς της όρους.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα εκβιάζει τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο: Φιλαρέτη και Θέμης το νέο ζευγάρι;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο βιασμός της Πολυξένης

Η απόσταση μεταξύ του Πέτρου και της Ελισάβετ όλο και μειώνεται, με την βοήθεια του Λευτέρη, ενώ η Γιάννα, βρίσκει ασάφειες ως προς το ατύχημα του Σταυρίνου. Η Πολυξένη θα ανέβει ξανά μετά από χρόνια στην πίστα. Ο Γεράσιμος αποφασίζει να πάει στην Πάτρα για να βρει την Ελισάβετ.

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 64 (Τρίτη 14/02)

Ο Γεράσιμος δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του, βλέποντας την Ελισάβετ δίχως ράσο. Τη ρωτάει ευθέως αν σκέφτεται να αποφασίσει να αφήσει το μοναστήρι. Εκείνη το αρνείται με σθένος.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα προσπαθήσει να σταματήσει τον έρωτα Πέτρου Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Φιλαρέτη και Θέμης το νέο ζευγάρι;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα παίρνει το νόμο στα χεριά της

Λίγο αργότερα, όταν τη βλέπει μαζί με τον Πέτρο, ο Γεράσιμος καταρρακώνεται. Η αδελφή, πια, Φιλαρέτη, δέχεται να μιλήσει στην τηλεόραση, νιώθοντας πώς μπορεί να διαχειριστεί την έκθεση. Η έρευνα όμως της δημοσιογράφου θα την φέρει αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο τραύμα του παρελθόντος της. Η Αλεξία προσπαθεί να προσεγγίσει τον Βίκο για το δικό του παρελθόν, δείχνοντας του πως νοιάζεται για εκείνον. Ζητάει τη βοήθεια της Κύρας.

Εκείνη, όμως, δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει την εγγονή της στο έλεός του. Μέσα στο σαλόνι της, με δική της πρωτοβουλία, θα γίνει η συνάντηση του Βίκου με τον Καστρινό. Ο Παράσχος, παρακολουθεί τη Θάλεια και αρχίζει να λύνει το μυστήριο γύρω από το παιχνίδι που παίζει. Την πιέζει για να του ομολογήσει την αλήθεια. Ο Λουκάς, βλέποντας τη σκηνή, τραβάει όπλο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close