Μαύρο-Ρόδο-Σαράντος-Μπόγρης

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σαράντος με στοιχεία φωτιά διαβάλλει τον Μπόγρη.

Τώρα μάλιστα…

Στο χωριό η μοναχή είναι ανάστατοι μετά την συζήτηση που είχε ο Σαράντος με την ηγουμένη, αποκαλύπτει στο δημοτικό συμβούλιο και κατευθύνει τον κοινοτάρχη στον Γιώργο Μπόγρη όσα άκουσε, το πιο βασικό απ’ όλα όμως είναι πως ο Σαράντος θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τα κτήματα του μοναστηριού επιδιώκοντας να διορθωθεί η αδικία που έγινε εις βάρος του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Τα σκοτεινά μυστικά του Γεράσιμου

Μαύρο-Ρόδο-Ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Ηγουμένη-Θέμης σε συμμαχία φωτιά, χωρίζουν Ελισσάβετ και Πέτρο

Γι’ αυτό μάλιστα ο Γιώργος Μπόγρης σκηνοθέτησε τον ξυλοδαρμό του καταγγέλλοντας τον Σαράντο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο, η αστυνομία αναζητά τον Σαράντο για να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πρώτη συνάντηση Θέμη- Ηγουμένης θα είναι εκρηκτική

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα με τον Βίκο στήνουν ενέδρα θανάτου

Αλλά οι έρευνες αποβαίνουν άκαρπες, την ίδια ώρα εκείνος ανακαλύπτει ότι πρόκειται για μία καλοστημένη παγίδα του Γιώργου και καταφέρει να βρει στοιχεία φωτιά που το αποδεικνύουν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική δύσκολα θα παρατήσει τον Βίκο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη

Έτσι ο Σαράντος παγιδεύει έναν άντρα που βοήθησε τον Γιώργο στο σχέδιο του και αποσπάται η ομολογία του για το σκηνικό που έστησαν εις βάρος του. Από κείνη τη στιγμή και έπειτα ο Σαράντος αρχίζει να διαβάλλει το Γιώργο Μπόγρη σε όλο το χωριό με κανέναν να μην μπορεί να τον πιστέψει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close