Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-Δημήτρης

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Γεράσιμος θα βοηθήσει τον Δημήτρη μέσα απο την φυλακή.

Επιτέλους να δούμε και λίγο τον Κυριακίδη μας… 😍😍

Ο Στέφανος Κυριακίδης θα κάνει είσοδο στη σειρά «Παγιδευμένοι» και θα φέρει μεγαλύτερες ανατροπές από όσες υπάρχουν ήδη μέχρι τώρα. Ποιον ήρωα θα υποδυθεί ο καταξιωμένος ηθοποιός; Ο Γεράσιμος είναι ο πατέρας του Σπύρου, χρόνια απομακρυσμένος και χωρίς καμία επαφή με την οικογένειά του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Ειρήνη δεν λέει όλη την αλήθεια

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιάκωβος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι – Σοφία Φαραζή: Το αυτοάνοσο που άλλαξε την ζωή της

Γεννήθηκε στην Κεφαλλονιά, αλλά όταν ήταν ακόμη μικρός ήρθε στον Πειραιά και έμπλεξε με τη νύχτα και τη μαφία. Παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, ενώ ήταν φυγάς και είχε βρει καταφύγιο στη γενέτειρά του. Αφού πέρασε πολλά χρόνια μεταξύ Πειραιά και Κεφαλλονιάς, συνελήφθη από τον αδελφό του που ήταν αστυνομικός, αλλά αθωώθηκε.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έτσι θα παντρευτεί ο Δημήτρης την Άννα

Η Γη της Ελιάς: Γρίφος το κλειδί που κρατάει στα χέρια του ο Ιάκωβος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Μετά από αυτό, ο Σπύρος δεν άφησε ξανά τον πατέρα του να έχει επαφή με την οικογένειά του. Ο Γεράσιμος, όμως, πάντα τους παρακολουθούσε από μακριά. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη φυλακή, αλλά εξακολουθεί να γνωρίζει και να ελέγχει όλα όσα συμβαίνουν στον υπόκοσμο της περιοχής.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα βρίσκει το δολοφόνο της αδερφής της και εκδικείται

Παγιδευμένοι-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Μήπως ήρθε η ώρα να επέμβει και να βοηθήσει την οικογένειά του με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει καλύτερα; Κι όμως ο Δημήτρης επισκέπτεται τον παππού του τον Γεράσιμο στη φυλακή και ζητά τη βοήθεια του και αυτό φυσικά χωρίς να ενημερώσει τον πατέρα του.

Παγιδευμένοι: Δείτε τα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από 3/10/22  έως 5/10/2022

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 8 στις 3/10/22

Επεισόδιο 8

Δευτέρα

Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Κοσμά ο κόσμος της Αννάς καταρρέει και με συνοδοιπόρο το Δημήτρη βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ένα σταυροδρόμι που μπορεί να τους οδηγήσει στο δολοφόνο ή μήπως όχι;

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Πέτρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος αντιμέτωπος με αλήθειες που δεν μπορεί να αντέξει

H εμφάνιση της πρώην αρραβωνιάστiκιας του Δημήτρη, της Κατερίνας, περιπλέκει την κατάσταση και γίνεται αιτία να βρεθεί ο Δημήτρης αντιμέτωπος με τον αδερφό της Σταύρο, τον οποίο θα ήθελε τώρα σύμμαχο του. Όλα παίρνουν άλλη τροπή για την οικογένειά του Δημήτρη όταν στο σπίτι τους εισβάλει ένας άγνωστος άντρας.

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 9 στις 4/10/22

Επεισόδιο 9

Τρίτη

Η Άννα προσπαθεί να φτάσει την αλήθεια μέσα του Θοδωρή με το δικό της αντί συμβατικό τρόπο έχοντας να αντιμετωπίσει την αντίθετη στάση του Δημήτρη.

Παγιδευμένοι-Σπύρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος θα κάνει την ζωή του Θοδωρή κόλαση

Ο Κοσμάς υποψιάζεται ότι η Άννα είναι η δικηγόρος του φονιά της κόρης του και γρήγορα επιβεβαιώνεται . Μετά από μια σειρά εκρηκτικών αποκαλύψεων ο Δημήτρης και η Άννα έχουν να αντιμετωπίσουν ηθικά και πρακτικά διλήμματα που ορθώνουν τοίχους ανάμεσα τους .

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 10 στις 5/10/22

Επεισόδιο 10

Τετάρτη

Η Άννα μαθαίνει τι έκανε η αδερφή της το βράδυ που δολοφονήθηκε κι αυτή η σκληρή αλήθεια τη φέρνει αντιμέτωπη με τον Δημήτρη και ανάμεσα τους ετοιμάζεται να ξεσπάσει πόλεμος.

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ερωτεύονται παράφορα

Από την άλλη, ο Θοδωρής κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του μετά από μια απόπειρα εναντίον του και όλοι προσπαθούν να μάθουν ποιος και γιατί θέλει να τον βγάλει απ’ τη μέση . Όλα δείχνουν ότι ο δρόμος για την αλήθειά είναι κλειστός αλλά μία ανακάλυψη της Άννας θα ανοίξει καινούργια μονοπάτια, πιο δύσκολα και πιο επικίνδυνα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 11 , 12 , 13

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close