Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς σύντομα θα δούμε τον γάμο της χρονιάς της Βασιλικής και του Μαθιού.

Με παίρνουν τα ζουμιά αλήθεια…

Καταιγιστικές είναι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια τη σειρά Σασμος. Μια βεντέτα ανάμεσα Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες φουντώνει μετά την εμφάνιση του Παύλου στο χωριό. Μάλιστα σύμφωνα με τις εξελίξεις , ο μεγαλύτερος φόβος της Καλλιόπης γίνεται πραγματικότητα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός έτοιμος να μιλήσει για τον φόνο του Στεφανή

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης θέλει να φύγει από την Κρήτη και η Αργυρώ τον σταματά τελευταία στιγμή

Αυτά σας τα είχαμε δώσει από πολύ νωρίς όταν όλοι έβλεπαν θανάτους και αυτοκτονίες. Μπορεί την πρώτη φορά η Βασιλική να είδε τον Μαθιό ντυμένο γαμπρό πίσω από της φυλακής τα σίδερα, όμως ο γάμος θα γίνει με δόξα και τιμή!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος βγάζει το άλλο του πρόσωπο στην Αργυρώ

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος βγαίνει εκτός ελέγχου

Η πρώτη backstage φωτογραφία του “γ’αμου της χρονιάς” έχει ήδη κυκλοφορήσει και έγινε πανικός στο twitter με τους χρήστες να βάζουν πρώτο hashtag τη φράση «ο γάμος της χρονιάς». Η Βασιλική ντυμένη με μια παραδοσιακή Κρητική φορεσιά. Ο Δημήτρης Λάλος μας το είχε αποκαλύψει:

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται ο Πάνος το δεξί χέρι του Φαρμάκη

Σασμός: Η Βασιλική και στον β κύκλο της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης εξαφανισμένος μετά τον σκοτωμό με τον Μαθιό- Ο Κώστας στη φυλακή

«Αυτό το ζευγάρι είναι πολύ συμβολικό ζευγάρι. Έχουν εμπνευστεί οι άνθρωποι, έχουν κάνει ζωγραφιές, μας φτιάχνουν βιντεάκια. Είναι πάρα πολύ αγαπητό ζευγάρι στο κοινό, γιατί έχει μια ένταση.

Για πολλά χρόνια έμειναν χώρια και αυτό δημιουργεί ένα δραματουργικό ενδιαφέρον. Αν θα το πάρει το κορίτσι; Ε, πώς αλλιώς, πώς όχι; Κάποια στιγμή πρέπει να συμβεί κι αυτό. Πρέπει να την αποκαταστήσει»
Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως στα τέλη Οκτώβρη θα δούμε τον γάμο της χρονιάς Βασιλικής Μαθιου.  Μετά όμως από τον γάμο θα αρχίσουν οι πολύ συγκλονιστικές εξελίξεις και ο ρόλος του Παύλου Βρουλάκη θα εξελιχθεί για τα καλά!
Ραφτείτε λοιπών γιατί έρχεται σύντομα!

 

Σασμός : Δείτε τα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από 3/10/22  έως 9/10/2022

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 9 στις 03/10/2022

Επεισόδιο 9

Δευτέρα

Οι αναμνήσεις ξύπνησαν στο μυαλό και τον οδήγησαν στο να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών και να επισκεφτεί το σπίτι το Σταματάκηδων, ανακοινώνοντας ότι η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει και κανείς δεν θα τον σταματήσει.

Οι Βρουλάκηδες υποδέχονται τον Παύλο στο σπίτι με μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή του.

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος απειλεί την Μαρίνα

Ο Αστέρης δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό ότι δεν προτίθεται να την βοηθήσει. Για μένα έχει τελειώσει! Έτσι όπως τα έκανε άς τα λουστεί λέει χαρακτηριστικά.

Η Μαρίνα συγκρούεται με τον Παύλο  λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου , ενώ ο Αστέρης λυγίζει και εξομολογείται στην Βασιλική όλο τον πόνο για την Αργυρώ. Συγχρόνως το χωριό μαζεύεται στις Μαρίνας, για να δώσουν τα σέβη τους στο νεκρό αλλά εμφανίζεται ο Παύλος μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 10 στις 04 /10/2022

Επεισόδιο 10

Τρίτη

Η μέρα της κηδείας του Άγγελου φέρνει πόνο και αναστάτωση στο χωριό, καθώς το νέο για το γυρισμό του Παύλου απλώνεται από στόμα σε στόμα η πίεση της εισαγγελέως οδηγεί την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις.

Ενώ η μεγαλύτερη ανατροπή είναι ίδια η ταυτότητα της γυναίκας που καλείται να ασκήσει δίωξη κατά της Καλλιόπης. Στο μεταξύ ο Μαθιός επιβεβαιώνει στη Στέλλα την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη.

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει

Ενώ εκείνος οδηγημένος από τύψεις για τη μάνα του, φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταυρό και τον Παύλο. Καθώς ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση…

Μέσα σε όλα αυτά, η Στέλλα λούζεται από κρύο ιδρώτα αφού τρέμει στην ιδέα πως η επιπλοκή που έχει εμφανιστεί στον Αστέρη μπορεί να του στοιχίσει την ίδια τη ζωή του… Έτσι κινεί Γη και ουρανό για να τον σώσει.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 11 στις 05/10/2022

Επεισόδιο 11

Τετάρτη

Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνήσουν νέο κύκλο αίματος. Την ίδια στιγμή η Αργυρώ συγκρούεται με τη Στέλλα για την υπεράσπιση της Καλλιόπης.

Από την άλλη, τα λόγια της Αιμιλίας, προβληματίζουν τον Αντώνη , ο οποίος δεν διστάζει, να ζητήσει βοήθεια από την Καλλιόπη, προκειμένου να συλλάβουν τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου.

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Ο Μαθιός του Σασμού και η γυναίκα του σε ονειρεμένες διακοπές στην Κρήτη – Εικόνες

Δείτε ακόμη Σασμός: O παπάς και η παπαδιά αποκαλύπτουν τα πάντα

Η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών είναι καζάνι που βράζει και ο Παπα Μιχάλης ζητά από τον Παύλο να μην εκδικηθεί για το θάνατο του Αγγελου.

Η Μαρίνα προβληματίζεται για το πως θα παρουσιάσει στον Παύλο τον Αντώνη, την ίδια στιγμή που η Βασιλική αγωνιά για τυχών αντίποινα των Βρουλάκηδων στην οικογένειά της. Μια έκρηξη αναστατώνει την Κρήτη

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 12 στις 06/10/2022

Επεισόδιο 12

Πέμπτη

Μετά την έκρηξη στο σπίτι της Καλλιόπης ο κόσμος στο χωριό είναι αναστατος και ο Αστέρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εντωμεταξύ ο Αντώνης συλλαμβάνει ν τα ξαδέρφια της Μαρίνας σίγουρος ότι εκείνοι είναι οι δράστες της επίθεσης, όσο και αν ο Παύλος επιμένει για το αντίθετο.

Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 12, 13, 14, 15

Η Μαρίνα συμβουλεύει την Αργυρώ να πάρει το παιδί και τον Σταύρο και να φύγουν και να πάνε στο Ρέθυμνο, μακριά από τις εντάσεις, ενώ η Καλλιόπη ακούει με τρόμο για την επίθεση στο σπίτι της και τον τραυματισμό του Αστέρη και κατηγορεί τον Παύλο, που μαθαίνει πως γύρισε. Εντωμεταξύ η πιθανότητα να έχει κάνει κάποιος τρίτος το φόνο του Άγγελου, γεμίζει ελπίδα τον Μαθιό πως η Καλλιόπη θα αφεθεί ελεύθερη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close