Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι τραγικές καθώς θα δούμε πως θα γίνει ένα μακελειό στο μοναστήρι.

Καλά χαμός θα γίνει πάλι…

Ο Βίκος μετά τον θάνατο της Αγγελικής και παράλληλα με την εκδίκηση και τις παγίδες που στήνει στον Θέμη για να τον εκδικηθεί, θα βρεθεί στη Γερακιανή και συγκεκριμένα στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου, όπου θα αναζητήσει συγχώρεση από τον Χριστό.

Αν και έχει πολλές αμφιβολίες για τη θρησκεία, η δύσκολη αυτή περίοδος που βιώνει, αλλά και τα όμορφα λόγια που είχε ανταλλάξει με την ηγουμένη στην πρώτη του επίσκεψη εκεί, τον κάνουν να στραφεί προς τα εκείνη. Η ηρεμία της ηγουμένης Φιλαρέτης και ο τρόπος που τον είχε προσεγγίσει, τον κάνει να της μιλήσει και να της ανοίξει την καρδιά του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα πληρώσει για το έγκλημα που έκανε

Μαύρο-Ρόδο-Πολυξένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος κάνει το επόμενο χτύπημα σε Ελισάβετ και Πέτρο

«Έχασα τον μόνο άνθρωπο που είχα στον κόσμο αυτό», της ομολογεί και στη συνέχεια τα βάζει με τον Θεό για την αδικία που του συνέβη: «Είμαι καταραμένος μάλλον να είμαι μόνος μου! Δεν γνώρισα οικογένεια, γονείς… Μόνο μια γυναίκα αγάπησα και την έχασα για πάντα!

Γιατί ο Θεός σας επιτρέπει να συμβαίνουν τέτοιες αδικίες, γιατί;», ρωτάει με δάκρυα και η Φιλαρέτη προσπαθεί να τον παρηγορήσει. Φυσικά, κανείς από τους δύο δεν γνωρίζει τη συγγένεια που έχουν μεταξύ τους, ότι δηλαδή είναι μάνα και γιος!

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλη η αλήθεια για την ζωή του Βίκου

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θρήνος σπαραγμός και εκδίκηση στα επόμενα επεισόδια

Όπως λένε οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις του Βίκου και της ηγουμένης και κάθε φορά εκείνη θα νιώθει ένα περίεργο συναίσθημα στοργής για εκείνον μέσα της. Έτσι, αφού καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του, τον προσεγγίζει και προσπαθεί να μάθει πράγματα για τη ζωή του.

Το γεγονός ότι δεν γνώρισε ποτέ τη μητέρα του και πως μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, ανοίγει στην ψυχή της πληγές που δεν έχουν επουλωθεί ποτέ! Αμέσως αποκτά απέναντί του ένα αίσθημα προστασίας και τον νιώθει σαν παιδί της ή σαν να είχε το δικό της παιδί απέναντι.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ μαζί στα δύσκολα

Μαύρο Ρόδο: Σκάει βόμβα – Η Ηγουμένη μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι γιος της

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σκάει βόμβα – Η Ηγουμένη μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι γιος της

Όλα αυτά χωρίς βέβαια να ξέρει πως είναι πράγματι ο γιος που μάταια έψαχνε στην οδό Σπάρτης 17 στην Καλλιθέα όταν αποφυλακίστηκε. Την αποκάλυψη πως ο Βίκος είναι γιος της ηγουμένης θα τη δούμε σε πολύ μετέπειτα επεισόδια που θα παιχτούν την άνοιξη.

Παράλληλα θα γίνει κι ένα flashback για το πώς η Στέλλα Χρονά που είχε αναλάβει το μεγάλωμα του γιου τής Ζωής Τσαγκαράκη (ηγουμένη) έστειλε τελικά το παιδί να μεγαλώσει σε ίδρυμα και πως ο Βίκος κατέληξε στην οικογένεια του καμπανοποιού Μαρία, απ’ όπου κράτησε και το επίθετο που χρησιμοποιεί. Για πρώτη φορά θα μάθουμε όλη την τραγική ιστορία του Βίκου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close