Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Γεράσιμος μεθυσμένος βάζει στόχο την Ελισάβετ.

Δεν στέκει καλά το παιδί… KΑΣΤΡΙΝΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ

Από κάθε έλεγχο ξεφεύγει ο Γεράσιμος ο όποιος βλέπει την Ελισάβετ ολοένα να απομακρύνεται από κοντά του και φυσικά, να διαλέγει τον Πέτρο από εκείνον. Ο ίδιος δεν έχει σκοπό να το αφήσει αυτό να περάσει έτσι και η εκδικητική του πορεία βρίσκει πρώτα στόχο την ίδια την Ελισάβετ.

Ο Γεράσιμος έχει αρχίσει πια να έχει επικίνδυνο ενδιαφέρον απέναντί στην Ελισάβετ που αγγίζει πλέον τα όρια της μανίας. Του είναι αδύνατο να πιστέψει πως εκείνη είναι έτοιμη να πετάξει τα ράσα και να μείνει με τον Πέτρο την ώρα που στο δικό του μυαλό εκείνος έφτασε μέχρι και στο φόνο για το καλό της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης ξεσκεπάζει την προδοσία του Παράσχου

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ ξανά στην παραλία

Η συμπεριφορά του αυτή ανησυχεί και τους γονείς του και κυρίως την Ευτυχία που δεν ξέρει με ποιο τρόπο να βοηθήσει το παιδί της που αντιδρά συνεχώς και είναι επιθετικός. Στο μεταξύ ο Γεράσιμος καραδοκεί έξω απ’ το σπίτι της Ελισάβετ και έχει αρχίσει να γίνεται απειλητικός.

Η κοπέλα τρέμει με τη συμπεριφορά του και αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Πέτρο. “Ο Γεράσιμος σκότωσε τον Διακοσάββα, εκείνο το βράδυ. Μου το είπε ο ίδιος. Τόσα χρόνια πίστευα πως εγώ ευθύνομαι για το θάνατο του. Φοβάμαι πως αρχίζει να χάνει το μυαλό του” λέει και συνεχίζει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θυμάσαι τις κλοπές για τη δόση σου Ναταλία; Η Κασσιανή παγιδευμένη

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου του Βίκου

Πιστεύω πως πρέπει να γυρίσω στο μοναστήρι. Ίσως εκεί να είμαι περισσότερο ασφαλής” υποστηρίζει και ο Πέτρος προσπαθεί να την αποτρέψει. Εκείνη επιμένει και του ζητάει να μην την πιέζει. Ο Γεράσιμος πίνει πολύ και ανακοινώνει στους γονείς του πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στο χωριό εφόσον η Ελισάβετ είναι στην Πάτρα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Άγριο ξύλο Γεράσιμου και Πέτρου στα επόμενα επεισόδια

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Στο επεισόδιο 84 Ελισάβετ και Πέτρος κάνουν έρωτα

Δεν έχω καμιά δουλειά εγώ να ζω εδώ στην Γερακιανή” τους λέει και φεύγει. Η Ελισάβετ από την άλλη, ζητά από το Λευτέρη να επιστρέψουν το επόμενο πρωί. Ο Πέτρος καταρρακωμένος θα είναι στο σπίτι της Ελισάβετ ζητώντας της να μάθει για ποιο λόγο φεύγει. Εκεί θα βρεθεί μεθυσμένος ο Γεράσιμος και οι δύο άντρες θα τσακωθούν άσχημα.

Η Ελισάβετ επισκέπτεται το μοναστήρι αλλά η άσχημη συμπεριφορά της Κασσιανής την αναγκάζει όχι μόνο να φύγει αλλά και να αποφασίσει και επίσημα πια να εγκαταλείψει την μοναχική ζωή. Στην ταβέρνα η Ευτυχία, αποκαλύπτει στο Λευτέρη το μεγάλο μυστικό του Γεράσιμου.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τρία ζευγάρια και ένας φόνος θα πυροδοτήσουν νέες δραματικές εξελίξεις

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 78 , 79 , 80 , 81, 82

Ο γιος μου σκότωσε τον Διακοσάββα, Λευτέρη. Να προσέχεις το κορίτσι σου δεν ξέρω τι άλλο να κάνω μαζί του. Φοβάμαι πως θα κάνει ξανά κακό” του τονίζει και ο Λευτέρης είναι καταρρακωμένος. Κι ενώ η Κασσιανή θέλει να απολύσει το Γεράσιμο εκείνος εξαφανίζεται και η ανησυχία όλων ολοένα και μεγαλώνει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη εκβιάζει τον Μητροπολίτη

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος στήνει δολοφονικό καρτέρι στον Πέτρο

Όμως η Ελισάβετ που βρίσκει μια αφίσα του Διακοσάββα κολλημένη στην είσοδο του σπιτιού της στην Πάτρα αποφασίζει να ξεκαθαρίσει με το παρελθόν της μια για πάντα. Έτσι πάει να βρει το Γεράσιμο για να αναμετρηθούν επιτέλους στα ίσια.

Ο Σταυρίνος και η Τασούλα που έχουν έρθει αρκετά κοντά ο ένας με τον άλλον δέχονται άγρια επίθεση από ληστές, που τους αφήνει αναίσθητούς. Σύντομα οι δυο τους συνέρχονται και φυσικά κάνουν καταγγελία ενώ το συζητάνε στην ταβέρνα.

Η Γιάννα υποψιάζεται ότι η ληστεία στην μάντρα ήταν άλλοθι για να χτυπηθεί ο Σταυρίνος με βασικό ύποπτο το Γιώργο. Όμως η Τασούλα φοβάται ότι η Γιάννα υπεραντιδρά για να προξενήσει εκ νέου το ενδιαφέρον του Σταυρίνου. Σύντομα όμως εντοπίζονται τα στοιχεία ενός άντρα που έκανε την επίθεση στο νέο ζευγάρι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close