Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Γεράσιμος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Γεράσιμος θα πει στην Ελισάβετ πως η μοίρα τους είναι κοινή.

Μην φας, σου έχουμε γλαρόσουπα!

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο αφού Πέτρος και η Ελισάβετ έχουν μία άγρια σύγκρουση, που οδηγεί στον χωρισμό τους.

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ, από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν, ένιωσαν μία έλξη. Όμως, χρειάστηκε να ζήσουν κάποια δυσάρεστα γεγονότα για να καταλήξουν μαζί. Αγαπημένοι και μονιασμένοι απέναντι σε πρόσωπα που θέλουν να μπουν ανάμεσά τους.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ ξανά στην παραλία

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θυμάσαι τις κλοπές για τη δόση σου Ναταλία; Η Κασσιανή παγιδευμένη

‘Ενας από αυτούς είναι και ο Γεράσιμος ο οποίος δεν μπορεί να αποδεχθεί με τίποτα ότι η παιδική του φίλη και μεγάλος του, κρυφός, έρωτας επέλεξε να κάνει σχέση με τον Πέτρο.

Γι’ αυτό βάζει σκοπό της ζωής τον να τους χωρίσει. Σύντομα, λοιπόν, ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα για να συναντήσει τον Πέτρο. Σε έντονο τόνο τον προειδοποιεί ότι η Ελισάβετ δεν πρόκειται να μείνει μαζί του για πάντα. Κι αυτό γιατί γρήγορα θα καταλάβει ότι η αποστολή της είναι να υπηρετεί τον Θεό.

Ο Πέτρος θυμώνει με όσα ακούει, αλλά προτιμά να μην ασχοληθεί περαιτέρω λόγω της εμμονής που έχει μαζί του ο Γεράσιμος.
Στη συνέχεια, ο τελευταίος επισκέπτεται την Ελισάβετ και της αποκαλύπτει το κρυφό παρελθόν του Πέτρου με τη Νατάσα, κάτι που ο τελευταίος της έχει κρύψει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου του Βίκου

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Άγριο ξύλο Γεράσιμου και Πέτρου στα επόμενα επεισόδια

Αυτή η αποκάλυψη, φέρνει μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και η μία σύγκρουση διαδέχεται την άλλη, μέχρι που η Ελισάβετ ζηλεύει πάρα πολυ. Παρ’ όλα αυτά, όμως, ο Γεράσιμος δεν σταματά εκεί.

Συνεχίζει να πηγαίνει έξω από το σπίτι της φίλης του και καθημερινά γίνεται όλο και πιο απειλητικός απέναντί της. Κάποια στιγμή, μάλιστα, τη συμβουλεύει να γυρίσει εκεί που ανήκει.

Στη Γερακιανή, κοντά στο μοναστήρι, στον πατέρα της αλλά και σ’ εκείνον. Βέβαια, η Ελισάβετ δεν καταλαβαίνει πού αποσκοπούν όλα αυτά και αντιδρά έντονα εναντίον του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τρία ζευγάρια και ένας φόνος θα πυροδοτήσουν νέες δραματικές εξελίξεις

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 78 , 79 , 80 , 81, 82

Τότε, ο νεαρός ξεσπά λέγοντάς της ότι αυτοί οι δύο είναι ένα, οι ζωές τους είναι δεμένες, η μοίρα τους κοινή και το μόνο που έχει να κάνει είναι να το αποδεχθεί. Αλλιώς βάζει σε κίνδυνο τη ζωή όλων! Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Βίκος και η Αλεξία δεν μπορούν να αντισταθούν στη μεταξύ τους έλξη και κάνουν παθιασμένο έρωτα.

Λίγο αργότερα, όμως, η νεαρή μαθαίνει από την Κυρα ότι υπάρχουν πολύ σοβαρά στοιχεία εναντίον του νονού της νύχτας για μία σειρά εγκληματικών ενεργειών.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη εκβιάζει τον Μητροπολίτη

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος στήνει δολοφονικό καρτέρι στον Πέτρο

Η πιο βασική κατηγορία εναντίον του είναι πως αυτός κρύβεται πίσω από την αδίστακτη δολοφονία της Αγγελικής. Η Αλεξία, όμως, σαστίζει και ζητάει να δει τα στοιχεία.’Οπως και γίνεται. Και από τότε, αν και είναι ιδιαίτερα αναστατωμένη, σιγά-σιγά αρχίζει την έρευνα και ανακαλύπτει το σκοτεινό πρόσωπο του Βίκου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close