Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Γεράσιμος τα χαλάει όλα.

Αυτό το παιδί υπάρχει μέσα στην σειρά για να τα χαλάει όλα έτσι και αλλιώς!!! Ε ΜΑ ΠΙΑ!

Ποιον θα έχει σύμμαχο ο Θέμης στην προσπάθειά του να βρει το δολοφόνο της γυναίκας του; Στο σπίτι ο Θέμης και η Κύρα έχουν μία έντονη συζήτηση. “Οι βρωμοδουλειές σου σκότωσαν την κόρη μου” του φωνάζει και τα μάτια της πετάνε σπίθες μισούς.

Εκείνος απαντάει “ποτέ δεν θα έκανα κακό στην Αγγελική και το ξέρεις πολύ καλά. Έχεις καταλάβει πως στόχος δεν ήταν η Αγγελική αλλά τα παιδιά μου;

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έρχεται το γεγονός που θα δέσει για πάντα Ελισάβετ-Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Ελισάβετ παραδίδεται στον Πέτρο

Είμαι σίγουρος πως ο Βίκος κρύβεται πίσω απ’ αυτό, αλλά πως έμαθε ότι όλη μου η οικογένεια βρισκόταν στην Γερακιανή, για να κάνει το χτύπημα;” αναρωτιέται και ζητά από την Κύρα κάτι που θα την αφήσει άφωνη.

Στο μεταξύ η Γιάννα αντιμετωπίζει ευθέως τον Γιώργο. “Ήξερες για τον Σταυρίνο και για μένα και ποτέ δε μίλησες έτσι; Μέχρι και κάμερα έβαλες στο σπίτι μας για να μας παρακολουθείς και δεν ντράπηκες καθόλου. Μήπως ευθύνεσαι κιόλας για το ατύχημα του;” τον κατηγορεί και εκείνος δε διστάζει να να την απειλήσει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Kάνει συμφωνία με τον διάολο για να σώσει τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Ο νέος έρωτας της Νατάσας

Κλείσε το στόμα σου και μην πεις κουβέντα. Ξεχνάς μάλλον πως κυκλοφορείς ελεύθερη επειδή εγώ σε γλίτωσα από τα χειρότερα. Θα πρέπει να με ευγνωμονείς μια ζωή γι’ αυτό.” Η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνούν για πρώτη φορά χρόνο μαζί στην Πάτρα και εκείνη τον στηρίζει πολύ στην απώλεια που βιώνει.

Ωστόσο όλα χαλάνε όταν ο Γεράσιμος καταφθάνει και αφού κάνει σκηνή απαιτεί να την πάρει πίσω στο μοναστήρι. Την ίδια ώρα μια γυναίκα από το παρελθόν ξαναμπαίνει στη ζωή του Βίκου.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Σκοτώνουν την Νατάσα

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος χαροπαλεύει στην Αγκαλιά της Ελισάβετ

Η Γιάννα αρχίζει να εμπιστεύεται όλο και περισσότερο το Σαράντο σε σχέση με το παρελθόν της και ο Σταυρίνος αποφασίζει να κάνει την εγχείρηση που θα τον κάνει να περπατήσει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η σκοτεινή πλευρά του Λευτέρη

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 47 , 48 , 49 , 50

Κι αυτό για να μπορεί να έχει όλες τις δυνάμεις να εκδικηθεί τον αδερφό του. Τα πνεύματα μεταξύ Παράσχου και Λουκά οξύνονται σε μεγάλο βαθμό καθώς και οι  δύο προσπαθούν επικρατήσουν και να κερδίσουν την εύνοια του Θέμη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close