Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ενδίδει στο πάθος της

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ελισάβετ ενδίδει στο πάθος της.

Follow your heart Ελισάβετ!

Η Ελισάβετ ενδίδει στα αισθήματα της για τον Πέτρο, όμως το επόμενο πρωί την βρίσκει σε μεγάλο δίλημμα, ανάμεσα στην καρδιά της και την πίστη στο Χριστό. Φεύγει για το μοναστήρι ώστε να ηρεμήσει, όμως η Κασσιανή της δίνει να καταλάβει ότι δεν είναι πια ευπρόσδεκτη εκεί και την βοηθά να πάρει την απόφαση της. Η Ελισάβετ δεν μπορεί πλέον να αρνείται τα αισθήματα της, ούτε τον πόθο που έχει ξυπνήσει μέσα της για τον Πέτρο.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Bίκος αφηνιάζει

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ενδίδει στο πάθος της

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Βίαιη επίθεση στον Σταυρινό

Έχει αποφασίσει να ενδώσει και να ζήσει όλα αυτά που τόσα χρόνια αρνιόταν πεισματικά και έτσι αφήνεται σε μια μαγική νύχτα στην αγκαλιά του. Το επόμενο πρωί τους βρίσκει και τους δύο πολύ διαφορετικούς. Ο Πέτρος γεμάτος ευτυχία που μπόρεσε επιτέλους να της δείξει όλα όσα αισθάνεται για αυτή και η Ελισάβετ μπερδεμένη μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα που δεν ξέρει αν μπορεί να την διαχειριστεί. Όλα όσα νιώθει είναι ένα κουβάρι μέσα της και τα ερωτηματικά που την βασανίζουν έχουν γίνει μονομιάς μεγαλύτερα.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος μεθυσμένος βάζει στόχο την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ενδίδει στο πάθος της

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης ξεσκεπάζει την προδοσία του Παράσχου

Από τη μία ο άντρας που την έκανε να αισθανθεί πράγματα πρωτόγνωρα κι απ’ την άλλη η αγάπη της για το θεό και την μοναστική ζωή, την μόνη ζωή που ήξερε μέχρι τώρα. Τα “θέλω” συγκρούονται μέσα της και η μόνη σκέψη είναι να επιστρέψει Γερακιανή, στο μέρος όπου αισθάνεται πιο ασφαλής και ικανή να συγκεντρώσει τις σκέψεις της. Η ευτυχία του Πέτρου γκρεμίζεται μονομιάς. Προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη αλλά η Ελισάβετ έχει πάρει την απόφαση της και του ζητά να μην την πιέζει.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Γεράσιμος σε Ελισάβετ  Η μοίρα μας είναι κοινή

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ενδίδει στο πάθος της

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ ξανά στην παραλία

Παρακαλεί τον πατέρα της την επόμενη κιόλας ημέρα να την πάει πίσω και Πέτρος καταρρακωμένος καταφεύγει στο σπίτι της θείας της, προκειμένου να μάθει το λόγο για τον οποίο η αγαπημένη του έχει βαλθεί να φύγει από κοντά του. Εκεί βρίσκεται όμως και ο Γεράσιμος…. Πιωμένος  και πικραμένος έχει ήδη ανακοινώσει στους γονείς του πως δεν πρόκειται να επιστρέψεις ξανά στο χωριό και θεωρεί τον Πέτρο υπεύθυνο για το γεγονός, ότι έχασες την Ελισάβετ.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Θυμάσαι τις κλοπές για τη δόση σου Ναταλία; Η Κασσιανή παγιδευμένη

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ενδίδει στο πάθος της

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου του Βίκου

Αυτή νιώθει όλο και πιο έντονη την ανάγκη να επισκεφτεί το μοναστήρι όμως όταν τελικά φτάνει εκεί, το κλίμα είναι κάθε άλλο παρά φιλικό. Η Κασσιανή θέλει να της δείξει απ’ την αρχή ότι δεν ευπρόσδεκτη και της μιλά με πάρα πολύ σκληρά λόγια, κατηγορώντας την για την δυσφήμιση της μονής. Τα λόγια αυτά πληγώνουν βαθιά την Ελισάβετ, η οποία συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να μείνει άλλο εκεί πέρα και πως πλέον η ζωή της είναι αλλού.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Άγριο ξύλο Γεράσιμου και Πέτρου στα επόμενα επεισόδια

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ενδίδει στο πάθος της

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Τρία ζευγάρια και ένας φόνος θα πυροδοτήσουν νέες δραματικές εξελίξεις

Όταν όμως επιστρέφει στην Πάτρα, για να είναι ξανά μαζί με τον Πέτρο, βλέπει έξω από το πατρικό της κολλημένη μια αφίσα του Διακοσάββα. Κι αυτό λειτουργεί μέσα της ως σημάδι ότι έχει έρθει η ώρα να ξεμπερδέψει οριστικά με το παρελθόν. Ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρει είναι να λογαριαστεί στα ίσια με το Γεράσιμο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close