Μαύρο Ρόδο: Ο Μπόγρης πιάνει στα πράσα Σταυρίνο και Γιάννα

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μπόγρης βάζει μπροστά το μοχθηρό σχέδιο για Σταυρίνο-Γιάννα

ΜΠΟΓΡΗ ΕΙΣΑΙ ΛΕΡΑΑΑΑ

Ο Σταυρίνος και η Γιάννα στο Μαύρο Ρόδο, δεν κατάφεραν ποτέ να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον, παρά τα χρόνια που πέρασαν. Στα επεισόδια που προβάλλονται στην τηλεόραση, οι δυο τους αφού μιλάνε για το παρελθόν και δίνουν τις απαραίτητες εξηγήσεις για όσα συνέβησαν παλιά, συνεχίζουν και κάνουν παρέα.

Μάλιστα πολλές φορές προξενούν την περιέργειατου χωριού, αλλά κανείς δεν φαντάζεται πως αυτοί οι δύο καίγονται από έρωτα ο ένας για τον άλλον.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Τασούλα έχει υποστεί άγρια κακοποίηση

Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρινός φέρνει κοντά Πέτρο και Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος ματώνει την καρδιά της Ελισάβετ

Οι πιο… ιδιαίτερες συναντήσεις τους γίνονται στον παλιό αχυρώνα, εκεί όπου ζούσαν παράνομα τον έρωτά τους στο παρελθόν. Οι συζητήσεις τους κρατάνε με τις ώρες, ενώ δεν λείπουν οι αγκαλιές και τα φιλιά!

Έρχεται όμως και η στιγμή που οι δύο τους θα έρθουν πιο κοντά και θα κάνουν έρωτα! Και οι δύο είναι προβληματισμένοι για το πού θα οδηγήσει όλο αυτό. Η Γιάννα εκμυστηρεύεται τους φόβους της στον Σταυρίνο και εκείνος την καθησυχάζει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος σοκάρεται από όσα μαθαίνει για τον πατέρα του

Μαύρο-Ρόδο-Σταυρινός

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 28 , 29 , 30 , 31

Το ξημέρωμα τους βρίσκει μαζί αγκαλιασμένους όπως και ο Μπόγρης που έψαχνε τον αδελφό του παντού. Η εικόνα να τους βλέπει να κοιμούνται αγκαλιά τού προκαλεί ζήλια και θυμό, αλλά δεν λέει τίποτα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα λέει στην Ελισάβετ πως ήταν στοίχημα για τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος επιστροφής της Γιάννας

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Βίκος πλακώνονται όταν τους πιάνει στα πράσα με τη μάνα του

Στη συνέχεια, όταν ο Σταυρίνος επιστρέφει στο σπίτι, ο Γιώργος, απαιτεί από τον αδελφό του εξηγήσεις, για τη χθεσινή νύχτα. Του φωνάζει και ο Σταυρίνος του ζητάει συγγνώμη βρίσκοντας δικαιολογίες για να καλύψει τον εαυτό του και φεύγει. Ωστόσο δεν θα ξεφύγει εύκολα από τη μοχθηρότητα του Μπόγρη!

Ποιο είναι το μοχθηρό σχέδιο που βάζει μπροστά ο Μπόγρης μετά απο αυτά που είδε;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close