Μαύρο Ρόδο-Σαράντος-Αυξεντία-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Σαράντος σοκάρεται από όσα μαθαίνει για τον πατέρα του. 

Α ρε καημένε Σαράντο, τι σου μέλλε να μάθεις…

Ο Σαράντος αγγίζει πια την αλήθεια για το τι ακριβώς έχει συμβεί στον πατέρα του. Όμως μια κουβέντα που έχει με την Άννα του γέννα απορίες αφού του δίνει μία τελείως διαφορετική εικόνα του Διακοσάββα, από εκείνη που είχε στο μυαλό του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 28 , 29 , 30 , 31

Μαύρο Ρόδο-Σαράντος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα λέει στην Ελισάβετ πως ήταν στοίχημα για τον Πέτρο

Ενώ και κάποια στοιχεία για το παρελθόν του στο χωριό που έρχονται στο φως τον κάνουν να αμφιβάλλει ακόμα περισσότερο για όσα μέχρι τώρα θεωρούσε δεδομένα. Όταν καταφέρνει να πείσει τον Μπόγρη να συμπορευτούν μαθαίνει μια νέα πληροφορία που θα ξεκαθαρίσει κάπως τα πράγματα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Βίκος πλακώνονται όταν τους πιάνει στα πράσα με τη μάνα του

Μαύρο Ρόδο-Σαράντος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη λέει στον Θέμη για Αγγελική και Βίκο

Την ίδια στιγμή η Κασσιανή κάνει τα αδύνατα δυνατά και τελικά βρίσκει συμμάχους για να υποστηρίξει το σχέδιο του Μπόγρη και να σταθεί κυρία απέναντί στην ηγουμένη. Όταν η Αυξεντία κατεβαίνει στο χωριό ο Σαράντος την συναντά κι από την κουβέντα τους βεβαιώνεται ότι τον κοροϊδεύει στο θέμα της Παλιόβρυσης.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σώζει την ζωή του Βίκου

Μαύρο Ρόδο-Σαράντος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ θα επιτεθεί στον Πέτρο

Στο μεταξύ η Γιάννα με τον Σταυρίνο αποφασίζουν να βρεθούν κρυφά και δίνουν ραντεβού έπειτα από χρόνια στο γνωστό σημείο. Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV,  όταν συναντιούνται το πάθος ξεχειλίζει και οι δυο τους περνούν τη νύχτα μαζί.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Σε βαθιά θλίψη η Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Αυξεντία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης την στήνει στον Βίκο

Ο Γιώργος τους βρίσκει αγκαλιά και στην συνέχεια κάνει τον ανήξερο και πιέζει τον αδερφό του να του πει την αλήθεια για το προηγούμενο βράδυ. Γενικώς η παρουσία της Γιάννας στο χωριό δεν περνά απαρατήρητη. Ο Βίκος την εντοπίζει ενώ σύντομα καταφτάνει και ο Ζαμάφτας για να πάρει την εκδίκησή του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος αποχαιρετά μια για πάντα την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Γιάννα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία φέρνει την ανατροπή

Καταφέρνει να την βρει και απειλεί να την σκοτώσει όμως ευτυχώς την τελευταία στιγμή εμφανίζεται η Τασούλα. Όταν η κοπέλα εξαφανίζεται όλο το χωριό αναστατώνετε και αρχίζει να την ψάχνει. Η Ευτυχία τρέμει για τη τύχη της όμως ευτυχώς την βρίσκει ζωντανή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close