Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Πέτρος ματώνει την καρδιά της Ελισάβετ.

Πέτρο τράβα φίλα την και θα καταλάβει αυτή…

Σοκαρισμένη από αυτά που της είπε η Όλγα, η οποία της άνοιξε την καρδιά της για να της αποκαλύψει πως είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο, η Ελισάβετ την ακούει να της μιλά για το στοίχημα που έβαλε ο τελευταίος με τους φίλους του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος σοκάρεται από όσα μαθαίνει για τον πατέρα του

Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα λέει στην Ελισάβετ πως ήταν στοίχημα για τον Πέτρο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 28 , 29 , 30 , 31

Ένα στοίχημα που στην αρχή τον έφερε κοντά της από ένα καπρίτσιο, το οποίο όμως μετατράπηκε στην πορεία σε πάθος και βαθύ έρωτα. Η Ελισάβετ πληγώνεται βαθιά από τα λόγια της, καθώς επιβεβαιώνεται όλα όσα πίστευε μέσα της ότι μόνο κοντά στον Θεό μπορεί να γαληνέψει η ψυχή της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα λέει στην Ελισάβετ πως ήταν στοίχημα για τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 28 , 29 , 30 , 31

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Βίκος πλακώνονται όταν τους πιάνει στα πράσα με τη μάνα του

Την ίδια στιγμή ο Πέτρος αναστατωμένος από την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα αποφασίζει να μην μείνει με σταυρωμένα τα χέρια αλλά να αντιδράσει.

Πρώτα τα βάζει με τον Φραγκίσκο, ο οποίος μίλησε για το στοίχημα και πρόδωσε το μυστικό τους. Ξεκόβει οριστικά μαζί του και στη συνέχεια εισβάλλει στο μοναστήρι χωρίς να υπολογίζει το παραμικρό. Το μόνο που θέλει είναι να δει την Ελισάβετ για να της εξηγήσει τις πράξεις του, όμως φαίνεται πως αυτή τη φορά καμιά εξήγηση δεν είναι αρκετή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη λέει στον Θέμη για Αγγελική και Βίκο

Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα λέει στην Ελισάβετ πως ήταν στοίχημα για τον Πέτρο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σώζει την ζωή του Βίκου

Εκείνη έχει αποφασίσει να τηρήσει τις αποστάσεις της και προτιμά να βρει καταφύγιο στην πίστη της και στην ηγουμένη. Σκοπεύει να τη μιλήσει επιτέλους ειλικρινά και έτσι της ανοίγει την καρδιά της χωρίς φόβο και συνέπειες. Στο μεταξύ τον καβγά που είχε με τον Πέτρο ο Φραγκίσκος φεύγει για την Πάτρα.

Αντίθετα, η Αλεξία έρχεται στο μοναστήρι και ζητά από την ηγουμένη να εξομολογηθεί. Στη συνέχεια βοηθά την Ελισάβετ με το διακόνημα της και οι δυο τους έρχονται κοντά. Όσο για τον Πέτρο, αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια για τη μητέρα του, την παρακολουθεί και βλέπει το αυτοκίνητο της έξω από το ξενοδοχείο που μένει ο Βίκος.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ θα επιτεθεί στον Πέτρο

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σε βαθιά θλίψη η Ελισάβετ

Ο Θέμης συνεχίζει να ψάχνει τον εραστή της γυναίκας του και αυτήν την φορά βρίσκεται στο ξενοδοχείο του Βίκου κάτι που του δημιουργεί πολλές υποψίες. Η πρώτη στην οποία ξεσπά την οργή του είναι η Κύρα πηγαίνει στο σπίτι της και την απειλεί να μην κάνει πλάτες στην κόρη της, ειδικά αν είναι μπλεγμένη με τον Βίκο.

Εκείνος όμως, συνεχίζοντας απτόητος, κανονίζει να κάνει έκπληξη στην Αγγελική η οποία βρίσκεται στην Γερακιάνη μαζί με τα παιδιά της. Έχοντας μείνει πίσω στην Πάτρα και με το μαγαζί κλειστό λόγω της έκρηξης ο Θέμης αισθάνεται πραγματικά μόνος.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία είναι βουτηγμένη στα σκοτεινά μυστικά

 

Μαύρο ρόδο – Ηλέκτρα Νικολούζου : Η πρόταση για την σειρά ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής μου

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης την στήνει στον Βίκο

Όμως η Πολυξένη σχεδιάζει να πάει να τον συναντήσει. Έχει ήδη μάθει ότι ο Λευτέρης της έκρυβε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και θέλει να πάρει την εκδίκησή της. Όμως ο άντρας της της προτείνει να πάει μαζί της και τους χαλάει τα σχέδια. Για άλλη μια φορά κατάφερε να τον πείσει να μην την ακολουθήσει και στη συνέχεια φεύγει μέσα στη νύχτα.

Όταν συναντά τον Θέμη, επιβεβαιώνει τις υποψίες του, η γυναίκα του δεν είναι αυτό που νομίζει και μάλλον έχει ήδη φύγει από το γάμο τους. Την ίδια στιγμή στη Γερακιάνη ο Λευτέρης θυμίζει στην κόρη του κάτι από το παρελθόν της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close