Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Ελισάβετ αρνείται να χειροτονηθεί για τον Πέτρο. 

Πού μυαλό για χειροτονίες, με τον Πέτρο στο μυαλό της βρε παιδιά;;;

Η Αυξεντία, αρρωσταίνει βαριά αρνούμενη πεισματικά να εισαχθεί στο νοσοκομείο ενώ αποκαλύπτει στην Ηγουμένη, τα γεγονότα της Παλιόβρυσης. Άναυδος ο Λευτέρης ανακαλύπτει το αληθινό πρόσωπο της Πολυξένης και χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια του.

Η ημέρα για την κουρά της Ελισάβετ πλησιάζει αλλά οι ενοχές της επειδή σκέφτεται συνέχεια τον Πέτρο την οδηγούν στην απόφαση να ζητήσει να αναβληθεί η τελετή. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο Σαράντος συγκλονίζεται μαθαίνοντας την αλήθεια για τον παιδοβιαστή πατέρα του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Όλη η αλήθεια για τον πατέρα του Σαράντου

Η οικογένεια Καστρινού βρίσκεται σύσσωμη στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης. Ο Γιώργος Μπόγρης επισκέπτεται το μοναστήρι και εκδηλώνει τις προθέσεις του στην Ηγουμένη αλλά εκείνη αρνείται να υποκύψει στους εκβιασμούς του.

Στην Γερακιανή, ο Σαράντος μετά από τις αποκαλύψεις στον υπολογιστή του πατέρα του, Διακοσάββα ξηλώνει όλες τις αφίσες του αλλά αρνείται να πει το γιατί το κάνει. Αποφασίζει να πάει να συναντήσει την Αυξεντία. Το πτώμα του Ζαμάφτα, εντοπίζεται και πάνω του βρίσκεται ένα αποδεικτικό στοιχείο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης πιάνει στα πράσα την Πολυξένη με τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θέμης αποκληρώνει τον Πέτρο

Οι ανησυχίες του Μανώλη βγαίνουν αληθινές. Ο Δεσπότης ανακοινώνει στην Ελισάβετ πως θα ορίσει ημερομηνία για την κουρά της. Εκείνη αρχικά δείχνει αποφασισμένη να γίνει μοναχή αλλά το μυαλό της είναι στον Πέτρο.

Στο μοναστήρι θα βρεθούν ταυτόχρονα ο Θέμης. η Κύρα, και ο Βίκος. Η Αλεξία, η Αγγελική και ο Παναγιώτης. αποφασίζουν να γυρίσουν στην Πάτρα ενώ ο ερχομός της Κύρας στην Γερακιανή θα τους αναστατώσει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη καλύπτει την Αυξεντία για τoν φόνο του Διακοσάββα

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία αργοπεθαίνει και αποκαλύπτει το μυστικό της Παλιόβρυσης στην ηγουμένη

Η επίσκεψη του Βίκου στο μοναστήρι θα βάλει την Ηγουμένη σε υποψίες. Η Αυξεντία δεν δέχεται να πάει στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται. Οι τύψεις κάνουν την Ελισάβετ να αποφασίσει να ζητήσει από την Ηγουμένη, να καθυστερήσουν την κουρά της.

Ο Πέτρος προκειμένου να απομακρύνει τον πατέρα του από το μοναστήρι αποφασίζει να γυρίσει και εκείνος στην Πάτρα. Η Γιάννα και ο Μπόγρης έρχονται λίγο πιο κοντά. Η είδηση πως η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα του Ζαμάφρα, πέφτει σαν βόμβα προκαλώντας πανικό στους εμπλεκόμενους.

Ενώ οι υποψίες του Λευτέρη για την Πολυξένη θα βγουν αληθινές ο Σαράντος λέει στην Ελισάβετ για τις φωτογραφίες που βρήκε στον υπολογιστή του πατέρα του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα φοβάται για την μάνα της

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το παρελθόν του Παράσχου τον έχει φέρει σε αυτήν την θέση

Ενώ η Αυξεντία, αποκαλύπτει στην Ηγουμένη το μυστικό της Παλιόβρυσης. Ο Βίκος κάνει πρόταση συνεργασίας στην Γιάννα και ο Πέτρος κατηγορεί την Αγγελική ως υπαίτια της διάλυσης της οικογένειας τους.

Ο Λευτέρης  σοκάρεται απ’ όσα βλέπει στη συνάντηση της Πολυξένης με τον Θέμη και εξομολογείται στην Όλγα μία ιστορία από το παρελθόν. Ο Γιώργος Μπόγρης μιλά στον Σταυρίνο για το σχέδιο του να παρουσιάσει ως θαύμα της βελτίωσης της υγείας του αν η εγχείρηση πετύχει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ θα αποκαλύψει τα πάντα ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο-Μπόγρης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει το νέο του θύμα

Αδιέξοδο για την Αγγελική

Ο έρωτας τους για την Αγγελική ωθεί στα άκρα δύο ισχυρούς και αδίστακτους άντρες φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την Αγγελική που πιέζεται πολύ και βρίσκεται αντιμέτωπη με τις κατηγορίες των παιδιών της. Ωστόσο, ο Θέμης και ο Βίκος μοιάζουν εξίσου ανίσχυροι μπροστά στα έντονα συναισθήματα που τρέφουν για την ίδια γυναίκα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η ανατροπή που θα γίνει και θα αλλάξει τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο-Αγγελική-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το παρελθόν της Τασούλας θα βγει στην φόρα

Εκείνη όμως ασφυκτιά καθώς αισθάνεται ολοένα και περισσότερο εγκλωβισμένη  σ’ αυτή την αδιέξοδη κατάσταση. Και μέσα σ’ αυτά ένα πρόσωπο από το παρελθόν εμφανίζεται στη ζωή του Θέμη για να τα ανατρέψει όλα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close