Μαύρο Ρόδο-Θέμης-Βίκος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού Θέμης και Βίκος πάνε στο μοναστήρι.

Τί δίδυμο φωτιά είναι αυτό για μοναστήρι ε;; ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ο Πέτρος αναγκάζεται να επιστρέψει στην Πάτρα για να καθησυχάσει τον πατέρα του ο οποίος πηγαίνει στο μοναστήρι για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με την Ηγουμένη. Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ μαθαίνει ότι σύντομα θα οριστεί η κουρά της, όμως αυτό που της λέει η καρδιά της ίσως δεν την αφήνει να γίνει μοναχή.

Μετά την σύλληψη του Πέτρου όλη η  οικογένεια Καστρινού είναι ανάστατη. Σύσσωμοι, μαζεύονται στο Αστυνομικό Τμήμα της Μεγαλούπολης και εκεί περιμένοντας να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει ο ένας κατηγορεί και ξεσπά πάνω στον άλλον.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης πιάνει στα πράσα την Πολυξένη με τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θέμης αποκληρώνει τον Πέτρο

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, η ένταση είναι μεγάλη και ειδικά ο Θέμης είναι αποφασισμένος να μάθει τι ακριβώς τραβάει το γιο του στην Γερακιανή και στο μοναστήρι.

Στο μοναστήρι επίσης επικρατεί αναταραχή αφού ο Μπόγρης έρχεται και πάλι να δει την Ηγουμένη και να της ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του όμως εκείνη κρατάει για άλλη μια φορά σκληρή στάση απέναντί του και του λέει πως δεν πρόκειται να υποκύψει στους εκβιασμούς του.

Όσο για την Ελισάβετ μαθαίνει από το Δεσπότη, ότι σύντομα θα οριστεί και επίσημα η ημερομηνία για την κουρά της και νιώθει επιτέλους ότι φτάνει στο τέλος της διαδρομής και χαίρεται που θα πραγματοποιηθεί ο σκοπό της να αφιερωθεί στο Θεό.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη καλύπτει την Αυξεντία για τoν φόνο του Διακοσάββα

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία αργοπεθαίνει και αποκαλύπτει το μυστικό της Παλιόβρυσης στην ηγουμένη

Όμως μέσα της σκέφτεται τον Πέτρο ο οποίος δε φεύγει στιγμή απ’ το μυαλό της. Εντωμεταξύ, στο χωριό ο Σαράντος πικραμένος από όσα έμαθε για τον πατέρα του ξηλώνει με μανία όλες τις αφίσες που ο ίδιος είχε τοποθετήσει αναζητώντας τον.

Όσοι τον βλέπουν ξαφνιάζονται και αναρωτιούνται γιατί. Όμως εκείνος δεν δίνει καμία εξήγηση. Αντίθετα είναι αποφασισμένος να ζητήσει ο ίδιος εξηγείς απ’ την Αυξεντία, που νιώθει ότι ξέρει την αλήθεια. Όμως εκείνη φανερά καταβεβλημένη από όσα έχουν συμβεί τελευταία, δεν αντέχει πολλά.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα φοβάται για την μάνα της

Μαύρο Ρόδο-Αυξεντία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το παρελθόν του Παράσχου τον έχει φέρει σε αυτήν την θέση

Και μόνο η πίεση που νιώθει για να κρατήσει καλά κρυμμένο το μυστικό της την διαλύει. Όμως, παρόλο που η υγεία της διαρκώς επιδεινώνεται αρνείται να πάει στο νοσοκομείο. Πολύ γρήγορα κόσμος συρρέει στο μοναστήρι αφού θα βρεθούν ταυτόχρονα εκεί ο Θέμης. η Κύρα και ο Βίκος, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Η Ηγουμένη, αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα. Αντίθετα, η Αλεξία η Αγγελική και ο Παναγιώτης αποφασίζουν να γυρίσουν στην Πάτρα παρόλο που παραξενεύονται από την ξαφνική απόφαση της Κύρας να έρθει στη Γερακιανή.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ θα αποκαλύψει τα πάντα ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει το νέο του θύμα

Παρά την χαρά της, η Ελισάβετ συνειδητοποιεί ότι μέσα της νιώθει το τσίμπημα της αμφιβολίας. Όσα έχουν γίνει με τον Πέτρο αλλά και οι σκέψεις της, που δεν φεύγουν στιγμή από αυτόν την γεμίζουν τύψεις και  νιώθει ότι δεν είναι άξια να πάρει το χρίσμα της μοναχής.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η ανατροπή που θα γίνει και θα αλλάξει τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο-ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το παρελθόν της Τασούλας θα βγει στην φόρα

Στρέφεται για άλλη μια φορά στην Ηγουμένη, ζητώντας της να καθυστερήσουν για λίγο ακόμα την τελετή. Την ίδια στιγμή ο Πέτρος που ξέρει καλά ότι ο πατέρα έχει βαλθεί να μάθει τι δουλειά έχει στο μοναστήρι προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει.

Αποφασίζει λοιπόν να γυρίσει και ο ίδιος στην Πάτρα για να του δείξει ότι δεν υπάρχει τίποτα και κανένας να τον κρατάει εκεί. Στο μεταξύ η Ελισάβετ βλέπει την υγεία της Αυξεντίας να επιδεινώνεται και ανησυχεί. Η ανησυχία της μεγαλώνει όταν ο Σαράντος έρχεται να την βρει για να της μιλήσει για τις φωτογραφίες που βρήκε στον υπολογιστή του πατέρα του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ξαναξυπνά ο φόβος της Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τo αρχεία που σοκάρει τον Σαράντο για τον Στέλιο Διακοσάββα

Βλέποντας τον κλοιό να στενεύει, η Αυξεντία αποφασίζει να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό της Παλιόβρυσης στο μόνο άνθρωπο που εμπιστεύεται απόλυτα. Μίλα λοιπόν στην Ηγουμένη και της εξηγεί τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ μερικά χρόνια πριν.

Στο μεταξύ μετά τα όσα έγιναν ο Πέτρος δεν μπορεί να ξαναπάει στο μοναστήρι για να δει την Ελισάβετ. Ο Σταυρίνος, αναλαμβάνει να βρει ένα τρόπο να τους φέρει πάλι σε επαφή.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Σταυρίνος και Γιάννα θα είναι μαζί

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντια εξομολογείται στην Ελισάβετ το μεγάλο μυστικό της

Όσο για τον αδερφό του προχώρα χωρίς κανένα δισταγμό στο σχέδιο του και του ανακοινώνει πως αν πετύχει η εγχείρηση που θα κάνει σκοπεύει να παρουσιάσει την βελτίωση της υγείας του ως θαύμα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close