Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 36,37,38,39  :   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Παιδάκια θα φάμε καλά και αυτήν την εβδομάδα 😂😂

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 36  στις 11/12/2022

Επεισόδιο 36

Κυριακή 

Η οικογένεια Καστρινού βρίσκεται σύσσωμη στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης, και η ένταση ανάμεσα στα μέλη της είναι μεγάλη, καθώς η αγωνία τους για τον Πέτρο έχει χτυπήσει κόκκινο. Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος επισκέπτεται το μοναστήρι και εκδηλώνει τις προθέσεις του στην ηγουμένη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος πάνε στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλη η αλήθεια για τον πατέρα του Σαράντου

Εκείνη αρνείται να υποκύψει στους εκβιασμούς του. Στην Γερακιάνη ο Σαράντος ξηλώνει όλες τις αφίσες του πατέρα του και αρνείται να μοιραστεί το γιατί. Αποφασίζει να πάει να συναντήσει την Αυξεντία και να της ζητήσει να του πει την αλήθεια. Μέσα σε όλα αυτά το πτώμα του Ζαμάφτα εντοπίζεται. Επάνω του βρίσκεται ένα αποδεικτικό στοιχείο και οι ανησυχίες του Μανώλη βγαίνουν αληθινές.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 37  στις 12/12/2022

Επεισόδιο 37

Δευτέρα

Ο Δεσπότης ανακοινώνει στην Ελισάβετ πως θα την ορίσει ημερομηνία για την κουρά της εκείνη δείχνει ευτυχισμένη και αποφασισμένη όσο ποτέ μα το μυαλό της είναι και πάλι στον Πέτρο. Στο μοναστήρι θα βρεθούν ταυτόχρονα ο Θέμης η Κύρα και ο Βίκος.

Η Αυξεντία είναι πολύ ανήσυχη μετά τις τελευταίες εξελίξεις και δείχνει να μην αντέχει όλη αυτήν την πίεση όσο κι αν προσπαθεί να σφίξει τα δόντια και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης πιάνει στα πράσα την Πολυξένη με τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος πάνε στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θέμης αποκληρώνει τον Πέτρο

Παράλληλα η Αλεξία, η Αγγελική και ο Παναγιώτης αποφασίζουν να γυρίσουν στην Πάτρα, ενώ ο ερχομός της Κύρας στην Γερακιανή θα τους αναστατωσει όλους. Ταυτόχρονα η επίσκεψη του Βίκου στο μοναστήρι θα βάλει την Ηγουμένη σε υποψίες.

Η Αυξεντία δεν δέχεται να πάει στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται, θα με προδώσει καρδιά μου, μονολογεί, με την Ελισάβετ να μη σταματά να αγωνία για εκείνη. Οι τύψεις της την καίνε και αποφασίζει να ζητήσει από την ηγουμένη να καθυστερήσουν την κουρά της.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 38  στις 13/12/2022

Επεισόδιο 38

Τρίτη

Παράλληλα, ο Πέτρος προκειμένου να απομακρύνει τον πατέρα του από το μοναστήρι αποφασίζει να γυρίσει και εκείνος στην Πάτρα. Η Γιάννα και ο Μπόγρης έρχονται λίγο πιο κοντά.Η είδηση πως η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα του Ζαμαφτά πέφτει σαν βόμβα και προκαλεί πανικό στους εμπλεκόμενους τις υπόθεσης. Οι υποψίες του Λευτέρη για την Πολυξένη θα βγουν αληθινές.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη καλύπτει την Αυξεντία για τoν φόνο του Διακοσάββα

Μαύρο-Ρόδο-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία αργοπεθαίνει και αποκαλύπτει το μυστικό της Παλιόβρυσης στην ηγουμένη

Η υγεία της Αυξεντίας επιδεινώνεται ανησυχώντας την Ελισάβετ που βλέπει την θεία της να χαροπαλεύει. Κι ενώ ο Σαράντος λέει  λέει στην Ελισάβετ για τις φωτογραφίες που βρήκε στον υπολογιστή του πατέρα του, η Αυξεντία αποκαλύπτει στην ηγουμένη το μυστικό της Παλιόβρυσης και ο Βίκος κάνει πρόταση συνεργασίας στην Γιάννα. Ο Πέτρος κατηγορεί την Αγγελική ως υπαίτια της διάλυσης της οικογένειας τους. Εσύ φταις για όλα. Από τότε που έμπλεξες με τον Βίκο μας κατέστρεψες, της λέει με τα μάτια του να πετούν σπίθες.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 39  στις 14/12/2022

Επεισόδιο 39

Τετάρτη

Ο Λευτέρης σοκάρεται απ’ όσα βλέπει στην συνάντηση της Πολυξένης με τον Θέμη και εξομολογείται στην Όλγα μια ιστορία από το παρελθόν. Θα τα καταφέρει ο Σταυρίνος να φέρει σε επαφή τον Πέτρο και την Ελισάβετ; Ο Θέμης και ο Βίκος μοιάζουν εξίσου ανίσχυροι μπροστά στα έντονα συναισθήματα που τρέφουν για την Αγγελική, η ίδια όμως αισθάνεται ολοένα και περισσότερο εγκλωβισμένη σε αυτήν την κατάσταση.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα φοβάται για την μάνα της

Μαύρο Ρόδο: Η ηγουμένη καλύπτει την Αυξεντία για την Παλιόβρυση

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 40 , 41 , 42 , 43

Ένα πρόσωπο απο το παρελθόν εμφανίζεται στη ζωή του Θέμη φέρνοντας τα πάνω κάτω. Ο Γιώργος μιλά καθαρά στον Σταυρίνο για το σχέδιο του να παρουσιάσει ως θαύμα την βελτίωση της υγείας του, αν η εγχείρηση πετύχει. Κι ενώ η Κασσιανή βρίσκει νέο τρόπο για να υποσκάψει την Ηγουμενία της Φιλαρέτης και εμπλέκει τον Σαράντο, η σχέση Λευτέρη Πολυξένης οδηγείται στα άκρα. Τι θα κάνει ο Θέμης για να αναγκάσει τον Πέτρο να σταματήσει να ασχολείται με την Ελισάβετ; Ποια θα είναι η αντίδραση του Πέτρου;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close