Μαυρo Ρόδο: Αυτή είναι η τραγική ιστορία του Βίκου

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε ποια είναι η τραγική ιστορία του Βίκου

ΠΟΛΥ κλάμα παιδιά

Οι συνταρακτικές εξελίξεις στο «Μαύρο Ρόδο» συνεχίζονται, με έναν θάνατο να φέρνει κοντά τον Βίκο και την Ηγουμένη Φιλαρέτη.

Όπως σας είχαμε αναφέρει ήδη πρώτοι στο daddy-cool.gr, η Ηγουμένη σκότωσε τον εραστή της, από τον οποίο είχε μείνει έγκυος. Πάνω σε έναν καυγά και ενώ εκείνος θα αμφισβητήσει ότι το παιδί είναι δικό του, η κατά κόσμον Ζωή και αφού μαθαίνει πως εκείνος την κοροϊδεύει και έχει διπλή ζωή, τον σκοτώνει και οδηγείται στη φυλακή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση του Βίκου στην Ηγουμένη που θα λυγίσει καρδιές

Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος πάνε στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σαράντος και Γιάννα το νέο ζευγάρι

Εκεί θα φέρει στον κόσμο ένα αγόρι, καρπό του παράνομου έρωτα της. Ο μικρός θα δοθεί για υιοθεσία και δεν θα μάθει ποτέ ποια είναι η πραγματική του μητέρα. Το παιδί αυτό είναι ο Βίκος, που κάποια στιγμή θα θελήσει να ψάξει ποια είναι η πραγματική του μητέρα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία μανιασμένη ορμάει στον Βίκο

Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση του Βίκου στην Ηγουμένη που θα λυγίσει καρδιές

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο ρόλος της γυναίκας που μπαίνει στη ζωή του Βίκου

Έτσι, λοιπόν, και σύμφωνα με τις πληροφορίες του TiVi24, ο Βίκος έχει βάλει σκοπό να σκοτώσει τον Πέτρο προκειμένου να εκδικηθεί τον Καστρινό. Τελευταία στιγμή αποφασίζει, ότι αυτός που πρέπει να πεθάνει είναι ο πρώην κολλητός του και ο πλέον ορκισμένος του εχθρός.

Μόνο που σε αυτή την συμπλοκή, το θύμα είναι η Αγγελική και έτσι ο Βίκος επισκέπτεται το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στην Γερακιανή γιατί είναι καταρρακωμένος.

Συναντά την Ηγουμένη Φιλαρέτη και «λυγίζει» μπροστά της που έχασε τον μοναδικό άνθρωπο που είχε στη ζωή του και αγαπούσε πολύ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 44 , 45 , 46

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος χάνει τα ίχνη του Καστρινού και λυσσάει

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος μπουκάρει στο μαγαζί του Καστρινού και γίνεται το σώσε

Με αυτόν τον τρόπο και πολλές άλλες συναντήσεις που θα προκύψουν μεταξύ τους, η γερόντισσα νιώθει μια μυστηριώδη στοργή για τον Βίκο και αφού κερδίζει την εμπιστοσύνη του, αρχίζει να μαθαίνει πράγματα για τη ζωή του.

Μέχρι να γίνει η μεγάλη αποκάλυψη, να δούμε και ένα flashback για το πώς η Στέλλα Χρονά που είχε αναλάβει το μεγάλωμα του γιου της Ζωής Τσαγκαράκη (Ηγουμένη Φιλαρέτη) έστειλε τελικά το παιδί να μεγαλώσει σε ίδρυμα και πώς ο Βίκος κατέληξε στην οικογένεια που τον μεγάλωσε. Για πρώτη φορά θα μάθουμε όλη την τραγική ιστορία του Βίκου.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος εμφανίζεται στην κηδεία και προκαλεί οργή

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαυρό Ρόδο: Μανιασμένος από έρωτα θέλει να σκοτώσει

Η Ηγουμένη θα λυγίσει θα κλάψει και θα βρίσκεται ανάμεσα στο καλό και στο κακό συνεχώς καθώς θα πρέπει να επιλέξει…

Τί ρόλο θα παίξει ο Θέμης σε αυτή της την μάχη;;; Θα σας ενημερώσουμε αποκλειστικά από το daddy-cool.gr σε λίγες ημέρες

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close