Μαύρο-Ρόδο-Σαράντος-Ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σαράντος βάζει στόχο τις καλόγριες για τον φόνο του πατέρα του.

Αχ τι θα δούμε ένας θεός ξέρει…

Όλοι συγκεντρώνονται στο μαγαζί της Ευτυχίας και εντυπωσιάζονται με την έκπληξη που έχει ετοιμάσει ο Θέμης για την κόρη του, την Αλεξία, μα όχι η  η ίδια ούτε και η Πολυξένη που συνειδητοποιούν πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της συμβουλεύει την κόρη της την Όλγα να πάψεις να τον διεκδικεί

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το τρομερό μυστικό της Αυξεντίας την νύχτα που πήγε η Ελισσάβετ στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο: Στα παρασκήνια της νέας πολυαναμενόμενης σειράς του MEGA

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το στοίχημα που οδηγείται σε έρωτα

Την επόμενη ο Πέτρος αντιδρώντας στην επιμονή του πατέρα του του Θέμη να τον εμπλέξει το νέο του μαγαζί. Αποφασίζει να αναλάβει την μελέτη για το μοναστήρι, από την άλλη ο Σαράντος ο γιος του εξαφανισμένου Διακοσάβα, που διαφεντεύει την περιοχή ψάχνει να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης του πατέρα του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισσάβετ κινδυνεύει από την μητριάς της

Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος βάζει στόχο τις καλόγριες για τον φόνο του πατέρα του

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα της σειράς

Οι υποψίες του στρέφονται σε κατοίκους της περιοχής με κύριο στόχο να αποτελούν οι καλόγριες του μοναστηριού. Ο ίδιος θεωρεί ότι γνωρίζουν κάτι για αυτή την υπόθεση. Σύντομα, πηγαίνει στο μοναστήρι για να πετύχει μία συμφωνία που πρόκειται να αλλάξει τις ισορροπίες στο χωριό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος βάζει στόχο τις καλόγριες για τον φόνο του πατέρα του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μεγά ανατροπη- Δεν είναι ο Δημοσθένης πίσω από τις δολοφονίες

Έπειτα η ηγουμένη εξηγεί στην Αυξεντία γιατί πρέπει να καθυστερήσει   χειροτονία της Ελισάβετ. Μόνο που η Αυξεντία φυλάει ένα τρομερό μυστικό για τη νύχτα που η νεαρή κοπέλα έφτασε στο μοναστήρι και την στοιχειώνει μέχρι και σήμερα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Άσπα και Παύλος σκοτώνουν τον Κώστα

Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος βάζει στόχο τις καλόγριες για τον φόνο του πατέρα του

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης παίρνει το θάρρος και βάζει ένα τέλος

Αργότερα ο Πέτρος ανεβαίνει στο μοναστήρι να επιθεώρηση στη της ζημιές που προκάλεσε ο σεισμός και μαζί του πηγαίνει ο Σαράντος, σύμφωνα με το tvΣίριαλ, ενώ ο Γιώργος ετοιμάζεται να μιλήσει στην ηγουμένη για τις αποφάσεις της μονής σε σχέση με τα κτήματα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close