Μαύρο Ρόδο: Η απρόσμενη συνάντηση ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισσάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την απρόσμενη συνάντηση ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισσάβετ.

Αυτοί θα ερωτευτούν να το θυμηθείτε…

Μια απρόσμενη συνάντηση ανάμεσα στην Ελισάβετ και στον Πέτρο είναι αρκετή για να αλλάξει όλα όσα πίστευαν και γνώριζαν με τρόπο που ούτε ίδιοι μπορούν να φανταστούν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος βάζει στόχο τις καλόγριες για τον φόνο του πατέρα του

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Ελισσάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το τρομερό μυστικό της Αυξεντίας την νύχτα που πήγε η Ελισσάβετ στο μοναστήρι

Έκτοτε ο νεαρός ξεκίνα να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μιλήσει με την Ελισάβετ. Την ίδια ώρα που εκείνη δέχεται πιέσεις από τον πατέρα της τον Λευτέρη για να βγάλει τα ράσα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το στοίχημα που οδηγείται σε έρωτα

Μαύρο Ρόδο : Mega spoilers για την σειρά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισσάβετ κινδυνεύει από την μητριάς της

Παράλληλα ο Θέμης παρατηρεί πως η σύζυγος του η Αγγελική λείπει όλο και πιο συχνά από το σπίτι και ψάχνει να την βρει, κάποια στιγμή όμως εκείνη τον εγκαταλείπει και του ζητάει να πάει όσο πιο άμεσα γίνεται στο ξενοδοχείο που βρίσκεται.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα της σειράς

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη πρώην του Θέμη σκότωσε τη μάνα της Ελισσάβετ

Ο Θέμης προσπαθεί να βρει την άκρη με την Αγγελική και στο ξενοδοχείο ο Βίκος ένας γνώστης της νύχτας του βάζει κάποια εμπόδια. Αργότερα η Αλεξία έχει μία συνάντηση με την Ελισάβετ που την αναστατώνει στη συνέχεια η πρώτη ενημερώνει σχετικά τον αδερφό της τον Πέτρο ο οποίος ζητάει από την Αλεξία να μιλήσει άμεσα στην Ελισάβετ για να ηρεμήσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close