Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Θέμης δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Βίκο.

Καλά Θέμη μας έπεισες τώρα…

Ο Θέμης και ο Βίκος μοιάζουν εξίσου ανίσχυροι μπροστά στα έντονα συναισθήματα που τρέφουν για την Αγγελική. Η ίδια νιώθει ολοένα και περισσότερο εγκλωβισμένη σε αυτή την κατάσταση.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλη η αλήθεια για τον πατέρα του Σαράντου

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης πιάνει στα πράσα την Πολυξένη με τον Θέμη

Το μίσος του Θέμη για τον Βίκο όμως φουντώνει. Διψασμένος για εκδίκηση, αποφασίζει να τελειώσει μία και καλή μαζί του, να βγάλει οριστικά από τη μέση τον θανάσιμο εχθρό του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θέμης αποκληρώνει τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Αγγελική και Θέμης παίρνουν διαζύγιο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη καλύπτει την Αυξεντία για τoν φόνο του Διακοσάββα

Έτσι δίνει εντολή για να τον σκοτώσουν μέσα σε 24ώρες! Στο μεταξύ, ένα πρόσωπο από το παρελθόν εμφανίζεται στη ζωή του Θέμη… Ο Γιώργος μιλά καθαρά στον Σταυρίνο για το σχέδιο του να παρουσιάσει ως θαύμα την βελτίωση της υγείας του αν η εγχείρηση του πετύχει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία αργοπεθαίνει και αποκαλύπτει το μυστικό της Παλιόβρυσης στην ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στήνει ενέδρα θανάτου στο Θέμη κοντά στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα φοβάται για την μάνα της

Η Κασσιανή ψάχνει τρόπο να υποσκάψει την ηγουμενία της Φιλαρέτης, σύμφωνα με το Τηλέραμα, με τον Σαράντο να εμπλέκεται στο σχέδιο της. Ο Θέμης καταστρώνει ένα σχέδιο για να αναγκάσει τον Πέτρο να σταματήσει να ασχολείται με την Ελισάβετ…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close