Μαύρο-Ρόδο-Σαράντος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε όλη την αλήθεια για τον πατέρα του Σαράντου.

Σαράντο δεν σε βλέπω καλά αγόρι μου…

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στη νέα σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο! Ο Πέτρος συλλαμβάνεται στην προσπάθειά του να μπει ξανά κρυφά στο μοναστήρι, ενώ ο Σαράντος ανακαλύπτει ένα φρικτό μυστικό που αφορούσε τον πατέρα του. Η ηγουμένη προτείνει την απομάκρυνση της Κασσιανής από το μοναστήρι, αλλά εκείνη της επιφυλάσσει μια αποκάλυψη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης πιάνει στα πράσα την Πολυξένη με τον Θέμη

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θέμης αποκληρώνει τον Πέτρο

Το βράδυ, η Αγγελική, που έχει ραντεβού με τον Βίκο στο ξενοδοχείο που μένει στη Γερακιανή, ξεκινάει να πάει εκεί. «Πού θα πας μόνη σου;», τη ρωτάει ο Πέτρος και εκείνη του απαντάει:

«Λέω να βγω μια βόλτα εδώ γύρω». «Να έρθω μαζί σου τότε», επιμένει εκείνος, αλλά η Αγγελική τον αποφεύγει: «Δεν υπάρχει λόγος! Μη φοβάσαι, μεγάλο κορίτσι είμαι ξέρω να φυλάγομαι» και φεύγει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη καλύπτει την Αυξεντία για τoν φόνο του Διακοσάββα

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συλλαμβάνεται

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία αργοπεθαίνει και αποκαλύπτει το μυστικό της Παλιόβρυσης στην ηγουμένη

Ο Πέτρος αποφασίζει να την ακολουθήσει και την εντοπίζει στο ξενοδοχείο που μένει ο Βίκος. Αναρωτιέται τι δουλειά έχει εκεί και στο μυαλό του έρχονται τα λόγια της αδελφής του για την απιστία της.

Όταν μετά από ώρες θα δει τη μητέρα του αγκαλιά με τον μεγαλύτερο εχθρό του πατέρα του, μετά το αρχικό σοκ θα κυριευτεί από θυμό. «Τι δουλειά έχεις εσύ με αυτόν;», πάει επιθετικά προς το μέρος του και η Αγγελική τα χάνει: «Πέτρο, τι κάνεις εδώ; Με παρακολουθείς;», του λέει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα φοβάται για την μάνα της

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συλλαμβάνεται

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το παρελθόν του Παράσχου τον έχει φέρει σε αυτήν την θέση

«Αυτό σε νοιάζει; Ή ότι κερατώνεις τον μπαμπά με αυτόν εδώ;», της απαντάει. Η Αγγελική προσπαθεί να του κόψει τη φόρα: «Πέτρο, άσε με να σου εξηγήσω», πάει να πει και εκείνος στρέφεται στον Βίκο:

«Να μου εξηγήσεις τι; Πόσο ξεφτίλας είσαι, ρε; Με τέτοια φθηνά κόλπα πας να παγιδεύσεις τον πατέρα μου χρησιμοποιώντας τη γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ θα αποκαλύψει τα πάντα ηγουμένη

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει το νέο του θύμα

Δεν ντρέπεσαι; Τι παραμύθι της πούλησες; Αν το μάθει ο πατέρας μου…», αρχίζει να λέει και ο Βίκος προσπαθεί να τον ηρεμήσει: «Πέτρο, ηρέμησε να μιλήσουμε».

«Τι να μιλήσουμε, ρε ξεφτίλα; Να πούμε τι;», του φωνάζει και του επιτίθεται. Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και η Αγγελική βρίσκεται στο κέντρο της σύγκρουσης του γιου της και του εραστή της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η ανατροπή που θα γίνει και θα αλλάξει τον Θέμη

Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το παρελθόν της Τασούλας θα βγει στην φόρα

Άνθρωποι από το ξενοδοχείο επεμβαίνουν και τους χωρίζουν και η Αγγελική παίρνει τον γιο της και φεύγει. «Πάμε να φύγουμε και θα σου τα εξηγήσω όλα. Τι συμπεριφορά είναι αυτή;», τον μαλώνει και εκείνος της απαντάει: «Δεν μας παρατάς, ρε μάνα, που θέλεις να βγεις κι από πάνω!

Για να εκδικηθείς τον μπαμπά έμπλεξες με τον μεγαλύτερο εχθρό του! Εχω χάσει πάσα ιδέα για όλους σας πια». Οι ερωτήσεις του Μανόλη, για το λάπτοπ του Στέλιου Διακοσάββα, θα ξυπνήσουν τραυματικές αναμνήσεις στην Ελισάβετ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ξαναξυπνά ο φόβος της Ελισάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Τo αρχεία που σοκάρει τον Σαράντο για τον Στέλιο Διακοσάββα

Η Ελισάβετ, που έχει μάθει από την Ολγα πως ο Πέτρος είχε βάλει στοίχημα να την «κερδίσει», προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον αποφύγει. Ομως, εκείνος θέλει να της μιλήσει για να της εξηγήσει την αλήθεια.

Στο μεταξύ, η κόντρα ανάμεσα στην ηγουμένη και την Κασσιανή ολοένα και μεγαλώνει, με τη δεύτερη να εξαπολύει σε κάθε ευκαιρία τα πυρά της για την πρώτη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σταυρίνος και Γιάννα θα είναι μαζί

Μαύρο Ρόδο: Η ηγουμένη καλύπτει την Αυξεντία για την Παλιόβρυση

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντια εξομολογείται στην Ελισάβετ το μεγάλο μυστικό της

Θέλοντας να στηρίξει το σχέδιο του Μπόγρη για τη μονή, της υπενθυμίζει:  «Οι μόνες που σας στηρίζουν, γερόντισσα, είναι η αδελφή Αυξεντία και η Ελισάβετ, στις οποίες κάνετε διακρίσεις», της λέει.

Η ηγουμένη εκνευρίζεται μαζί της, καθώς για ακόμα μια φορά προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια και ζητάει τη μετάθεση της Κασσιανής, όμως ο Μητροπολίτης έχει τις αντιρρήσεις του. «Δεν είναι σωστό να καταδικάσουμε κάποιον για μια κακή στιγμή που είχε», της επισημαίνει και εκείνη του τονίζει:

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης ανακαλύπτει τα μυστικά της Πολυξένης και τις Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία αργοπεθαίνει και αποκαλύπτει το μυστικό της στην ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Άγριο ξύλο Πέτρου και Βίκου για την Αγγελική

«Μόνο που έχουν μαζευτεί πολλές κακές στιγμές και κάθε φορά σπέρνει τη διχόνοια στις αδελφές, ενώ με κατακρίνει συνεχώς». Η Κασσιανή το μαθαίνει από τον Μητροπολίτη:

«Αδελφή Κασσιανή, να είσαι προσεκτική από εδώ και στο εξής, να μην προκαλείς. Η ηγουμένη ζήτησε τη μετάθεσή σου, αλλά το αρνήθηκα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 32 , 33 , 34 , 35

 

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή προδίδει την Ελισάβετ και η ηγουμένη την διώχνει

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σου είπα να μείνεις μακριά μου δεν θέλω να με πλησιάσεις ποτέ ξανά

Όμως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, στο τέλος δεν θα μπορέσω να κάνω κάτι άλλο». Η Κασσιανή πάει να συναντήσει τη γερόντισσα: «Ενημερώθηκα ότι ζητήσατε τη μετάθεσή μου, γερόντισσα. Φαίνεται πως η αλήθεια δεν αρέσει σε πολλούς», της λέει και η ηγουμένη κάνει να τη σταματήσει.

Όμως εκείνη συνεχίζει: «Εμένα θέλετε να με διώξετε από εδώ, δεν θεωρείτε πως είμαι άξια του Κυρίου γιατί λέω πάντα αυτό που βλέπω και που είναι αλήθεια, αλλά την Ελισάβετ συνεχώς τη δικαιολογείτε παρόλο που έχει ξεφύγει από τον δρόμο του Κυρίου».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συλλαμβάνεται

Μαύρο-Ρόδο-Ηγούμενη-Κασσιανή

 

Η ηγουμένη την επιπλήττει: «Σιωπή! Τι λόγια είναι αυτά που λες για την αδελφή σου;». Και τότε η Κασσιανή σοκάρει την ηγουμένη όταν της αποκαλύπτει τις κρυφές συναντήσεις του Πέτρου με την Ελισάβετ στη μονή.

«Τι σκάνδαλο άραγε θα ξεσπάσει αν μαθευτεί πως μια δόκιμη μοναχή συναντάει τον εραστή της κρυφά τη νύχτα μέσα σ

τον οίκο του Θεού;», σχολιάζει η Κασσιανή και η ηγουμένη την κατακεραυνώνει με τον λόγο της και δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει στους εκβιασμούς της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close